Νέα

Λάουρα Νάργες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 442K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
γιατι ρε γιατρε ετσι
πατριωτακη ειναι το κοριτσι να εισαι ποιο επιεικης στους χαρακτηρισμους σου παρακαλω :grin: :grin:

Τοσα πατριωτακια εχεις καυλακια , ας εχεις και ενα βλητο , δεν πειραζει ρε κοουτς , αν δεν υπαρχουν και οι βλαμενες δεν θα καταλαβαιναμε και τις εξυπνες , δες το και ετσι  ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
οχι απλα το παρακανει , αλλα το εχει παραχεσει , να σου πω κατι ,,, η Καλομοιρα τουλαχιστον το παιζει αθωα και παρθενα , αλλα φαινεται και απο την συμπεριφορα της οτι ειναι ενα κοριτσακι , λεει την μαλακια της και μας θυμιζει κα λιγο την βλαμενη ομορφουλα που ειχαμε στο γυμνασιο και θελαμε ολοι να τις πιασουμε τα βυζια και αυτη φοραγε σουτιεν σαν και αυτα που φορανε οι γριες με την τιραντα την μπεζ που ειναι φαρδυς σαν ιμαντας που δενουν στα ρυμουλκά τα μαδερια οι νταλικες ..

Αυτη θελει να μου το παιξει σεξυ και μου κανει την γατα , τυπου : βαφω ροζ τα μαγουλακια κανω και ψευτικες φακιδες πιανω και τα μαλλια μου κοτσιδες στο πλαι και σου κανω νιαου νιαου για να σε καυλωσω και να με γαμησεις....Ημαρτον ρε παιδια , αυτα ειναι για βλαμενους ...θελουμε η αλλη να ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ , αν θελαμε γατα να γαμησουμε θα πηγαιναμε σε κανενα pet city ..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Τρελοκαυλιαρικο μωρακι..το γουσταρω φουλ...

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
οχι απλα το παρακανει , αλλα το εχει παραχεσει , να σου πω κατι ,,, η Καλομοιρα τουλαχιστον το παιζει αθωα και παρθενα , αλλα φαινεται και απο την συμπεριφορα της οτι ειναι ενα κοριτσακι , λεει την μαλακια της και μας θυμιζει κα λιγο την βλαμενη ομορφουλα που ειχαμε στο γυμνασιο και θελαμε ολοι να τις πιασουμε τα βυζια και αυτη φοραγε σουτιεν σαν και αυτα που φορανε οι γριες με την τιραντα την μπεζ που ειναι φαρδυς σαν ιμαντας που δενουν στα ρυμουλκά τα μαδερια οι νταλικες ..

Αυτη θελει να μου το παιξει σεξυ και μου κανει την γατα , τυπου : βαφω ροζ τα μαγουλακια κανω και ψευτικες φακιδες πιανω και τα μαλλια μου κοτσιδες στο πλαι και σου κανω νιαου νιαου για να σε καυλωσω και να με γαμησεις....Ημαρτον ρε παιδια , αυτα ειναι για βλαμενους ...θελουμε η αλλη να ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ , αν θελαμε γατα να γαμησουμε θα πηγαιναμε σε κανενα pet city ..

:tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• Picture-11.png
    Picture-11.png
    135,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216

Τι ειπες ρε φιλε τωρα....χαχαχαχαχ εγραψες οπως τα λες ειναι τα πραγματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom