Νέα

Λάουρα Νάργες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 442K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τετοιες τυπισες με υφακι κ καλα,υπαρχουν σε πολλα μερη ανα την Ελλαδα...κ δω που ειμαι τα ιδια χαλια... :huh: :huh:

Γάμησέ τα...κάποτε ένας δήμαρχος στην Καβάλα είχε πει οτι είναι το Μόντε Κάρλο της ανατολής (μη χέσω  :shit:) και όλες νόμιζαν οτι ισχύει!Όλοι το παίζουν μπον βιβέρ! :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στο escape στην ετ1 εχυνε πολυς κοσμος τωρα χαλασε και αυτη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτα πρεπει να εχεις για ιδανικα
τυπε σαν ολλανδος θα προτιμα αυτο :grin:
512px-Coat_of_arms_of_the_Netherlands.svg.png

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ας μην φευγουμε απ το θεμα μας  ;) ;)
icemax_620_f6e85de9e74d0bdce88a0ce4783df2ef.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.468
Πόντοι
12.756
δεν την μπορω την καριολα καθολου , και μονο που την βλεπω και ακουω αυτη την φωνη της αλλαζω καναλι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.468
Πόντοι
12.756
Γιατί ρε συ;

Είναι πολύ γλυκό κοριτσάκι...

Δεν την μπορω ρε φιλε , καριολιτσα μου κανει που εμαθε τις πουτανιες απο πιτσιρικα , ειναι και αυτη η τσιριδα φωνη που εχει και μου τρυπαει το τσερβελο ...

Το πολυ νάζι δεν το μπορω , δεν μπορω οταν κανει η αλλη πολυ την γατουλα , ειδικα με τετοια φωνη

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν την μπορω ρε φιλε , καριολιτσα μου κανει που εμαθε τις πουτανιες απο πιτσιρικα , ειναι και αυτη η τσιριδα φωνη που εχει και μου τρυπαει το τσερβελο ...

Το πολυ νάζι δεν το μπορω , δεν μπορω οταν κανει η αλλη πολυ την γατουλα , ειδικα με τετοια φωνη
Ίσως το παρακάνει,αλλά δεν είναι κ Καλομοίρα...

Της πάει όμως γιατί έχει κ την ανάλογη φατσούλα...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δεν την μπορω την καριολα καθολου , και μονο που την βλεπω και ακουω αυτη την φωνη της αλλαζω καναλι
γιατι ρε γιατρε ετσι
πατριωτακη ειναι το κοριτσι να εισαι ποιο επιεικης στους χαρακτηρισμους σου παρακαλω :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.468
Πόντοι
12.756
Ίσως το παρακάνει,αλλά δεν είναι κ Καλομοίρα...

Της πάει όμως γιατί έχει κ την ανάλογη φατσούλα...

οχι απλα το παρακανει , αλλα το εχει παραχεσει , να σου πω κατι ,,, η Καλομοιρα τουλαχιστον το παιζει αθωα και παρθενα , αλλα φαινεται και απο την συμπεριφορα της οτι ειναι ενα κοριτσακι , λεει την μαλακια της και μας θυμιζει κα λιγο την βλαμενη ομορφουλα που ειχαμε στο γυμνασιο και θελαμε ολοι να τις πιασουμε τα βυζια και αυτη φοραγε σουτιεν σαν και αυτα που φορανε οι γριες με την τιραντα την μπεζ που ειναι φαρδυς σαν ιμαντας που δενουν στα ρυμουλκά τα μαδερια οι νταλικες ..

Αυτη θελει να μου το παιξει σεξυ και μου κανει την γατα , τυπου : βαφω ροζ τα μαγουλακια κανω και ψευτικες φακιδες πιανω και τα μαλλια μου κοτσιδες στο πλαι και σου κανω νιαου νιαου για να σε καυλωσω και να με γαμησεις....Ημαρτον ρε παιδια , αυτα ειναι για βλαμενους ...θελουμε η αλλη να ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ , αν θελαμε γατα να γαμησουμε θα πηγαιναμε σε κανενα pet city ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom