Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.344
- Πόντοι
- 3.656
Πρωτη σελιδα,στο ποστ του βιρλα βγαζει 2 βελακια,παταμε πανω ωστε ο αριθμος να αυξηθει.
ακου παπαριδη ειναι πολυ απλο...απορω πως δεν το καταλαβεςΑφού δεν έβαλε ψηφοφορία ο άχρηστος ο νηματοθέτης. ?
Ταξτου κανένα βίντεο και θα δεις...Θα κυτει αίμα
Ο βιρλας με είπε άσχετο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστος
Σελεπρε απολύεσαι. Παπαρίδη.ακου παπαριδη ειναι πολυ απλο...απορω πως δεν το καταλαβες
πας πρωτη σελιδα
πρωτο ποστ
σττο ποστ πας τερμα δεξια
εχει 2 βελακια
αν εισαι σε πισι πατας το πανω
αν εισαι σε κινητο το αριστερα
ευκολο δεν ηταν?
ο σελεπρε το εφτιαξε αυτο δεν φταινε τα παιδια του σαι μην βρισεις
χομπυ ρε μπροΡε μλκσμενα μπχλκια, αφού υπάρχει το smiley γιατί μανουριάζουμε ακόμα;
Mια οαση στην ξερη ερημο του σαηειρηνη υμιν
χομπυ ρε μπρο
Καλή σκέψηΤαξτου κανένα βίντεο και θα δεις...
Τι άβαταρ είναι αυτό ρε αρκιντι;προτεινω ψυχραιμια και ωριμη σκεψη
αυτο πηγα να πω και εγω αλλα με προλαβε ο ρεμπεσκες που γλυφει και θελει να γινει αντμινιστρατορΤο συγκεκριμένο emoticon είναι παλιάς κοπής...προσπαθούμε να το βρούμε σε μεγαλύτερη ανάλυση να φαίνεται καλύτερα και στη μαύρη εμφάνιση.
Κινουμενο,ανακατευτηκες σταφ μανατζερ οφ χιουμαν ρισορσις της πετυχημενης καντινας ?Τι άβαταρ είναι αυτό ρε αρκιντι;
Του έριξα κατάρα του Μπαλτασαρ,του Ναβουχοδονόσορα και του Αρταξερξη....Κινουμενο,ανακατευτηκες σταφ μανατζερ οφ χιουμαν ρισορσις της πετυχημενης καντινας ?
Ειναι τοσο κατσικοποδαρος που θα γυρισει πισω,νου σουΤου έριξα κατάρα του Μπαλτασαρ,του Ναβουχοδονόσορα και του Αρταξερξη....
εξελιγμενο ρε λουστροντελιβερα της κακιας ωρας...τον εχω και σε κινουμενο να χορευει σαμπα-μαμπο-τανγκο-μακαρενα αλλα θα τον τοποθετω μονο σε εθνικας εορτας!!!!Τι άβαταρ είναι αυτό ρε αρκιντι;
Λέει και τον καιρό μήπως?εξελιγμενο ρε λουστροντελιβερα της κακιας ωρας...τον εχω και σε κινουμενο να χορευει σαμπα-μαμπο-τανγκο-μακαρενα αλλα θα τον τοποθετω μονο σε εθνικες εορτας!!!!