Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.815
- Πόντοι
- 3.656
ΨΗΦΙΣΕς ΘΕΙΟ?Ζητω οι μπαχαλακηδες
Που είναι???Ζητω οι μπαχαλακηδες
Πάτησα το αριστερό βελάκι σωστά; Από 5 έγινε 6ΨΗΦΙΣΕς ΘΕΙΟ?
το πανω ρε θειο αριστερα δεξια στο βγαζει εσενα?Πάτησα το αριστερό βελάκι σωστά; Από 5 έγινε 6
Εγώ γράφω :confused.εγω με κοπυ παστε το κανω
Ψηφισε θετικα δεν πα να το βγαζει και στη μεση,τι θες να πεσει το σημα μας?το πανω ρε θειο αριστερα δεξια στο βγαζει εσενα?
Στο κινητό βγαίνει έτσι θειοτο πανω ρε θειο αριστερα δεξια στο βγαζει εσενα?
εχει κανει μαλακια ο σελεπρε? καλα ειπα εγω φατουροΣτο κινητό βγαίνει έτσι θειο
Αμα εβαζα εγω το χερακι μου πιστευεις θα μπορουσαμε να ποσταρουμε νορμαλ τωραεχει κανει μαλακια ο σελεπρε? καλα ειπα εγω φατουρο
Ήταν στη Νέα ΣμύρνηΠου είναι???
Αμα εβαζα εγω το χερακι μου πιστευεις θα μπορουσαμε να ποσταρουμε νορμαλ τωρα
Οι υπεύθυνοι για το μπέρδεμα αυτό πρέπει να λογοδοτήσουν...εχει κανει μαλακια ο σελεπρε? καλα ειπα εγω φατουρο
θειο δεν προκειται να του ξαναπω καλη ταινια για να δει....θα ξαναπεσει στα κινεζικα μικυμαου που εβλεπεΟι υπεύθυνοι για το μπέρδεμα αυτό πρέπει να λογοδοτήσουν...
Θα πεσουν κεφάλια
ψυχραιμια...μην ακουμε μονο τις φωνες αστεγων και ασχετων...το προβλημα διορθωθηκε αμεσα!!!Οι υπεύθυνοι για το μπέρδεμα αυτό πρέπει να λογοδοτήσουν...
Θα πεσουν κεφάλια
Να τους κόψουν το μπόνους??Οι υπεύθυνοι για το μπέρδεμα αυτό πρέπει να λογοδοτήσουν...
Θα πεσουν κεφάλια
Eιδα αυτο χθες https://www.imdb.com/title/tt0061735/θειο δεν προκειται να του ξαναπω καλη ταινια για να δει....θα ξαναπεσει στα κινεζικα μικυμαου που εβλεπε
κατσε βιρλα νωρις ειναι ακομαπροτεινω να ηρεμησουμε ολοι και να παμε στο νημα σουρβαι4 να παρακολουθησουμε λεπτομερως την ΚΩΛΑΡΑ της αφροντιζιακ!!!!
Στο μαστερσεφι φωναξαν εναν δασκαλο λεει,1539 επεισοδια ολο αντρες σεφ φωναζουν,ενα καλο μουνετο δεν εχει να μαγειρευει ?κατσε βιρλα νωρις ειναι ακομα