Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 4.756
- Πόντοι
- 9.617
ποια χαλαρωση; πως εγινε χαλαρωση σε μια 27χρονη;καλημερουδιααα ♡
Θα νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου, αν γίνει όπως ήταν πριν την χαλάρωση.
ποια χαλαρωση; πως εγινε χαλαρωση σε μια 27χρονη;καλημερουδιααα ♡
Χωρίς να ξέρω ειδικά για την κοπέλα, υποθέτω άμα μια γυναίκα γίνει μανούλα με ο,τι αυτό συνεπάγεται.ποια χαλαρωση; πως εγινε χαλαρωση σε μια 27χρονη;
Μια ανόρθωση ΟΚ. Αλλά να σέβεσαι την φύση που σου έχει χαρίσει τόσα απλόχερα.καλημερουδιααα ♡
γιατι στην ανορθωση δεν μπαινει σιλικονη;Μια ανόρθωση ΟΚ. Αλλά να σέβεσαι την φύση που σου έχει χαρίσει τόσα απλόχερα.
Σιλικόνη δεν χρειάζεσαι.......
Λάθος γράψιμο. Να μην το φουσκώσει με σιλικόνη για να μεγαλώσει..γιατι στην ανορθωση δεν μπαινει σιλικονη;
Κάνε ότι σε ευχαριστεί εσένα κούκλα και σε κάνει χαρούμενη..καλημερουδιααα ♡
Είμαι εκτός Αττικής αυτές τις μέρες...![]()
Καλημέραααα αστέρι...![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
.....ωωωω ρε πστ μου πρωινιατικα!!!!![]()
![]()
Ωχ ωχ ωχ.... Πάει η δουλειά ladyyyyyyy...!!!![]()
![]()
Αριστούργημα η κατασκευή και τα νύχια εν αλλαξ χρώμα να σπάει η μονοτονίαΑριστουργήα![]()
![]()
Ότι δε θα κανει ραντεβού είπε, όχι ότι δε θα συνεχίσει να μας καυλωνει....δεν ειχες πει οτι απο 29/4 δεν θα κανεις ραντεβου;;
η φωτο ειναι απο χωρο ξενοδοχειου αρα ειναι σε ραντεβουΌτι δε θα κανει ραντεβού είπε, όχι ότι δε θα συνεχίσει να μας καυλωνει....
Ρε φίλε ήμαρτον. Και ποιος σου είπε οτι δεν είναι πριν απο ένα μήνα????η φωτο ειναι απο χωρο ξενοδοχειου αρα ειναι σε ραντεβου
ποιο θεμα ρε φιλε; σιγα μην προσπαθω να φερω και σεισμους.. για χαλαρωσε λιγο αμεσως αμεσως συμπερασμα να βγαλεις. μια υποθεση εκανα για κουβεντα να γινεταιΡε φίλε ήμαρτον. Και ποιος σου είπε οτι δεν είναι πριν απο ένα μήνα????
Προσπαθήσεις να δημιουργήσεις θέμα, εκεί που δεν υπάρχει....
Οτι πεις....ποιο θεμα ρε φιλε; σιγα μην προσπαθω να φερω και σεισμους.. για χαλαρωσε λιγο αμεσως αμεσως συμπερασμα να βγαλεις. μια υποθεση εκανα για κουβεντα να γινεται