dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 43.880
- Πόντοι
- 22.936
Καλέ μου φίλε έσφιξες ?Κυρία μου μια που όλοι η παρέα έχει μεταφερθεί στο νήμα σας, τότε και εγώ να σας πω τη καλήμερα μου ...![]()

Καλέ μου φίλε έσφιξες ?Κυρία μου μια που όλοι η παρέα έχει μεταφερθεί στο νήμα σας, τότε και εγώ να σας πω τη καλήμερα μου ...![]()
Καλημερα καλέ μου φίλε και κουμπάρε dimigoall..Όχι δεν εχω σφίξει με την Κυρία ...Αν και από ότι εχω δει στο αβαταρ της επρόκειτο για μια υπέροχη κοπέλα ,,σωματικά εννοώ για προσωπικά δεν την γνωρίζω..Καλέ μου φίλε έσφιξες ?![]()
Είναι είναι ...Καλημερα καλέ μου φίλε και κουμπάρε dimigoall..Όχι δεν εχω σφίξει με την Κυρία ...Αν και από ότι εχω δει στο αβαταρ της επρόκειτο για μια υπέροχη κοπέλα ,,σωματικά εννοώ για προσωπικά δεν την γνωρίζω..![]()
κερατωσες την νυφη βρε αλητηΕίναι είναι ...
Δυνατό καυλοράπανο![]()
Καλέ μου φίλε Πολυζωη δεν έχει αφήσει κοπέλα για κοπέλα εδω ,,άστα έχει δίπλα του έναν κουβά με νερό για να τον σβήνει..κερατωσες την νυφη βρε αλητη![]()
αλλοι σβηνουν τον πονο τους στο πιοτοΚαλέ μου φίλε Πολυζωη δεν έχει αφήσει κοπέλα για κοπέλα εδω ,,άστα έχει δίπλα του έναν κουβά με νερό για να τον σβήνει..![]()
Όταν η άλλη του μετρήσει τα παΐδια με κάνα σκουπόξυλο θα δεις τι σουλάτσα και γενικότερα φάσεις θα συνεχίζει να κάνει καλέ μου συγκούμπαρε...Καλέ μου φίλε Πολυζωη δεν έχει αφήσει κοπέλα για κοπέλα εδω ,,άστα έχει δίπλα του έναν κουβά με νερό για να τον σβήνει..![]()
Εγώ άλλαξα πάντως για λίγες ημέρες να μην γίνει μπέρδεμα
οχι ρε τι μπερδεμα να γινει φαντασου τωρα θα βαλω και εγω αυτο το αβαταρΕγώ άλλαξα πάντως για λίγες ημέρες να μην γίνει μπέρδεμα![]()
ναι αλλα το μπαν δεν το γλυτωνεις , ακομα και αν βαλεις αβαταρ ΑντισθενηΕγώ άλλαξα πάντως για λίγες ημέρες να μην γίνει μπέρδεμα![]()
του μπαροκ μονο μην βαλει γιατι μονο τα μπινελικια που θα τρωει φτανουνναι αλλα το μπαν δεν το γλυτωνεις , ακομα και αν βαλεις αβαταρ Αντισθενη![]()
ναι αλλά μονο με αυτό ισως, ξαναλέω ΙΣΩΣ , μπορει να σωθει .. ας το σκεφτείτου μπαροκ μονο μην βαλει γιατι μονο τα μπινελικια που θα τρωει φτανουν
ωχ ωχ!!!καλημέρα σε όλους ♥︎
..πρότζεκτ coming soon ....δεν θα σας αποκαλύψω τι ακριβως είναι αλλά μια γεύση θα πάρετε από Αλεξία... καλη μαθήτρια...!![]()
Αχ και βαχ......!!!!!!ωχ ωχ!!!
Άστα αχ και βαχ και έλα στο νήμα με τα φαγητά να δείξεις κάνα κωλαρακι να ησυχάσουν, ετοιμάζονται για ξύλο!!Αχ και βαχ......!!!!!!![]()
Μας τη πέσανε τελικα;Άστα αχ και βαχ και έλα στο νήμα με τα φαγητά να δείξεις κάνα κωλαρακι να ησυχάσουν, ετοιμάζονται για ξύλο!!
Δεν ξέρω, προτίμησα να βλέπω κώλους....Μας τη πέσανε τελικα;![]()
Σε ευχαριστώ,αμοιβαία η συμπάθειαΑν και σε λάθος νήμα την Αγγελικούλα την συμπαθώ απεριόριστα!!!..
Με τις ευχές μου!!!