Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 22.427
Εργασιακή υπερφόρτωση;Oh wow... Έπαθα υπερφορτωση... Overloaded που λένε και οι Last Drive...
Εργασιακή υπερφόρτωση;Oh wow... Έπαθα υπερφορτωση... Overloaded που λένε και οι Last Drive...
Αισθητηριακή υπερφόρτωση obviously...Εργασιακή υπερφόρτωση;
Από ποιες πηγές λαμβάνει ο εγκέφαλος μας αισθητηριακά ερεθίσματα;Αισθητηριακή υπερφόρτωση obviously...
Ωραίο λοιπόν... Την μια αίσθηση, την όραση, είμαι καλυμμένος. Ελπίζω σύντομα να μου καλύψεις και τις υπόλοιπες τέσσερις...Από ποιες πηγές λαμβάνει ο εγκέφαλος μας αισθητηριακά ερεθίσματα;
Όραση
Ακοή
Οσμή
Αφή
Γεύση
Από το αιθουσαίο σύστημα μέσα στο αυτάκι μας που ανιχνεύει κινήσεις και αλλαγή της θέσης μας
Από το ιδεοδεκτικό σύστημα στους μύες και τις αρθρώσεις που μας ενημερώνει για την θέση του σώματος μας στον χώρο
και τέλος από τα όργανα και το δέρμα μέσω της ενδοδεκτικότητας![]()
Και κυρίως η στέρηση της όρασης κατά την διάρκεια αυξάνει τις άλλες αισθήσεις και είναι κάτι μαγικό…..να μην βλέπεις απλά να νοιώθεις μόνο όταν σε αγγίζει να μυρίζεις όταν σε πλησιάζει και να νοιώθεται την ανάσα στο αυτίΑπό ποιες πηγές λαμβάνει ο εγκέφαλος μας αισθητηριακά ερεθίσματα;
Όραση
Ακοή
Οσμή
Αφή
Γεύση
Από το αιθουσαίο σύστημα μέσα στο αυτάκι μας που ανιχνεύει κινήσεις και αλλαγή της θέσης μας
Από το ιδεοδεκτικό σύστημα στους μύες και τις αρθρώσεις που μας ενημερώνει για την θέση του σώματος μας στον χώρο
Από ποιες πηγές λαμβάνει ο εγκέφαλος μας αισθητηριακά ερεθίσματα;
Όραση
Ακοή
Οσμή
Αφή
Γεύση
Αισθητηριακή υπερφόρτωση obviously...
Εργασιακή υπερφόρτωση είναι αυτή που θα πάρω για το σπίτι μετά από αυτό που είδα...
Obviously..
Αααααα καλάααααΑπό ποιες πηγές λαμβάνει ο εγκέφαλος μας αισθητηριακά ερεθίσματα;
Όραση
Ακοή
Οσμή
Αφή
Γεύση
.....καταλαβες πιστευω !!!!!!!!!!!!!!!
Έρχομαι για διαιτητής. Κι εγώ δεν είμαι της γνωστής πεπατημένης ότι οι διαιτητές την πληρώνουν. Θα σας σκίσω και τα 2 σας!!!
Αααααα καλάαααα
![]()
Λαίδη βάλε κάνα κωλαρακι κάνα πατουσακι , δεν είμαστε για αναλύσεις μεσημεριάτικα![]()
Μα...ΑΝΆΛυση κάνουμε. !!!!Αααααα καλάαααα
![]()
Λαίδη βάλε κάνα κωλαρακι κάνα πατουσακι , δεν είμαστε για αναλύσεις μεσημεριάτικα![]()
Μα...ΑΝΆΛυση κάνουμε. !!!!
αυπνους θα μας αφησεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα σε όλους!
μιας και δεν συνηθίζω να δουλεύω το βράδυ σημερα διαθέσιμη εως 00:00![]()
Καλησπέρα σε όλους!
μιας και δεν συνηθίζω να δουλεύω το βράδυ σημερα διαθέσιμη εως 00:00![]()