Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 22.353
Διαθεσιμη αυριο απο 10:00π.μ 
Καλο βράδυ σε όλους!
Καλο βράδυ σε όλους!
Υπέροχη lady
Να πάρουμε υπογλώσσια???Όμορφες καλημέρες!!![]()
Όχι παστελακι μου,λέω να μην ανεβάσω τπτ για μερικές μέρες...^.^Να πάρουμε υπογλώσσια???
Lady μου lady μου lady μου!!!! Τα φιλια μου παντού που μας προσέχεις!!!!Όχι παστελακι μου,λέω να μην ανεβάσω τπτ για μερικές μέρες...^.^
Η προσμονή είναι το καλύτερο διεγερτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Όχι παστελακι μου,λέω να μην ανεβάσω τπτ για μερικές μέρες...^.^
...ουτε τον πυρετο σου?!?!?Όχι παστελακι μου,λέω να μην ανεβάσω τπτ για μερικές μέρες...^.^
...ουτε τον πυρετο σου?!?!?![]()
....σα να ομορφυνε κι αλλο ο "κωλαρικος" ή ειναι ιδεα μου?!?!?
...σα να μην εγινε τιποτα........σα να ομορφυνε κι αλλο ο "κωλαρικος" ή ειναι ιδεα μου?!?!?![]()
ελα μωρε lady !!!!!!!!.......μας ....μπιιιιιιιιιιιπ................ φτου φτου φτου σκορδα σκορδα !!!!!!!!!!
Σε. Βλέπω να κοτσαρεις την υδρορροη στον ηλεκτρολογικό πίνακαελα μωρε lady !!!!!!!!.......μας ....μπιιιιιιιιιιιπ................ φτου φτου φτου σκορδα σκορδα !!!!!!!!!!
....εεεε πως, τοση δ΄λια ριχνει. Δεν μπορει κατ΄θα εγινε !!!!...σα να μην εγινε τιποτα....![]()
Αυτό ήταν κατά τα άλλα που δε θα ανέβαζες; Σαν να σε γαργάλαγε ο κώλος σου ν'ανεβάσεις εντέλει ε;
...μα δεν είπα φωτος ....Αυτό ήταν κατά τα άλλα που δε θα ανέβαζες; Σαν να σε γαργάλαγε ο κώλος σου ν'ανεβάσεις εντέλει ε;
.....επ'σε δ'λια,ολόκληρη αναλ'ση !....εεεε πως, τοση δ΄λια ριχνει. Δεν μπορει κατ΄θα εγινε !!!!
![]()