Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.348
- Πόντοι
- 11.146
.....@Kostas15924 έχεις κ άλλες στο προφίλ "σελιδοδεικτες"
.....@Kostas15924 έχεις κ άλλες στο προφίλ "σελιδοδεικτες"
λεω....καποια θα μου κατσει...................
ας μου κατσει και θα τα βρουμε ολα...........
jolie ....που λενε και στο χωριο μου
Απλό αλλά πολύ σεξυκάτι απλό
.....likes για το τοπ!!!!
Κόκκινα φοράνε αυτοί που σε πηδάνε βαζελοχάνουμο. Είναι μεγάλος ο πόνος σου. Περαστικά σου και την επόμενη φορά βάλε λίγη βαζελίνη!!!Οτι πεις γαβροψαροκασελα !!!!
Δεν μας λυπάσαι;
@mitsos12 Καθόλου Μήτσο μου!♥︎
Κινηματογραφικό θα πω εγώΆλλη όψη του νομίσματος
Απάντηση.....δεν θα δώσω.μαντεψε@Lady Alexia μια ερωτησουλα, κυκλοφορείς μόνιμα ταπωμενη;
1 Χ 2Απάντηση.....δεν θα δώσω.μαντεψε
Σου βαζω 7 αστερια στο κωλο χωρις βαζελινη για να σε πονεσουν , περαστικα .Κόκκινα φοράνε αυτοί που σε πηδάνε βαζελοχάνουμο. Είναι μεγάλος ο πόνος σου. Περαστικά σου και την επόμενη φορά βάλε λίγη βαζελίνη!!!
Τα ψεύτικα 7 στα βάζω στον πάτο σου και χάρισμά σου τέτοιοι κωλοτρυπίδες ψευταράδες είστε. Μην ξεχνάς ότι ακόμη ζητάει συγγνώμη η FIBA στη Μπαρτσελόνα για το 1ο που πήρατε το 96 χώρια ότι το δικό μας Ευρωπαϊκό ποτέ δε θα το δεις γιατί είναι μάγκικο και όχι με τη χούντα που σε πήγανε σπρώχνοντας. Αυτά αν είσαι βάζελος. Το Ευρωπαϊκό το σηκώσαμε μέσα στο μπουρδέλο σου όπου εκείνο είναι που σ'έτσουξε περισσότερο παρά η κατάκτηση. Αυτά αν είσαι χανούμι. Όπως και να'χει είμαι ο διαχρονικός γαμιάς σου σε όλα τα σπορ. Σ'εχω καταγαμήσει ποικιλοτρόπως με και χωρίς βαζελίνη. Κάτσε λοιπόν στην ψωλάρα του ΘΡΥΛΟΥ και περαστικά σουΣου βαζω 7 αστερια στο κωλο χωρις βαζελινη για να σε πονεσουν , περαστικα .
Με αυτα που εγρψες μου εδειξες την ταυτοτητα σου = ΜΑΛΑΚΑΣ + ΠΡΕΖΟΝΙ.Τα ψεύτικα 7 στα βάζω στον πάτο σου και χάρισμά σου τέτοιοι κωλοτρυπίδες ψευταράδες είστε. Μην ξεχνάς ότι ακόμη ζητάει συγγνώμη η FIBA στη Μπαρτσελόνα για το 1ο που πήρατε 96 χώρια ότι το δικό μας Ευρωπαϊκό ποτέ δε θα το δεις γιατί είναι μάγκικο και όχι με τη χούντα που σε πήγανε σπρώχνοντας. Αυτά αν είσαι βάζελος. Το Ευρωπαϊκό το σηκώσαμε μέσα στο μπουρδέλο σου όπου εκείνο είναι που σ'έτσουξε περισσότερο παρά η κατάκτηση. Αυτά αν είσαι χανούμι. Όπως και να'χει είμαι ο διαχρονικός γαμιάς σου σε όλα τα σπορ. Σ'εχω καταγαμήσει ποικιλοτρόπως με και χωρίς βαζελίνη. Κάτσε λοιπόν στην ψωλάρα του ΘΡΥΛΟΥ και περαστικά σου
Σίγουρα για τον εαυτό σου μιλάς οπότε μπερδεύτηκεςΜε αυτα που εγρψες μου εδειξες την ταυτοτητα σου = ΜΑΛΑΚΑΣ + ΠΡΕΖΟΝΙ.
Δε μου λες Μικρούλι, κάτι πήρε το μάτι μου επειδή είσαι ΟΣΦΠ και δεν και όχι και τα ρέστα...Απάντηση.....δεν θα δώσω.μαντεψε
Όλο τον κόσμο γύρισα ανατολή και δύση