Αχ αυτή η Μικρή Εύα, όχι από τώρα βρε!!!!!!μαλωσεε τη !
Καλό απόγευμα Ντίβα μου
Εντάξει δεν μάλωσα τη μικρή Εύα, απλά λίγο της ΓΚΡ όπως και σε εσένα καμμιά φορά γκρινιάζω, γιατί πολύ καλά ξέρεις ότι έχω την καλή πρόθεση μέσα μου
Από τα πρώτα τηλεφωνήματα σου έθεσα κάποιους απαράβατους όρους που δεν διαπραγματεύομαι. Θυμάσαι στο πρώτο τηλεφώνημα που πήγες να πεις κάτι, να περιγράψεις;
Κι αμέσως σου έκοψα την κουβέντα με απότομο τρόπο, ναι ήταν το πρώτο μάλωμα...
Γιατί δεν σε ρώτησα αν είσαι Ντίβα, αλλά αν μπορείς με τους δικούς μου όρους να γίνεις Ντίβα...
Όπως εκείνος ο Λοχαγός των Καταδρομών που είπε
δεν σας ρώτησα πόσοι είναι αλλά που είναι
Ορθά κοφτά μίλησε δίχως να λογαριάζει το κόστος, ομοίως κι εγώ...
Για την ιστορία έχω αδέλφια στην Κύπρο κι αυτός είναι ο λόγος που την αγαπώ περισσότερο απ' ότι την υπόλοιπη Ελλάδα, είναι μια μικρούλα όπως κι εσύ
Πολύ δύσκολο παιχνίδι να κάνεις μαζί μου με το ανάλογο υψηλό αντίτιμο αλλά ως τώρα συμπεριφέρεσαι ως Ντίβα και δεν χρειάζεται να ψάξω άλλη εδώ μέσα είτε έξω...
Η Ντίβα θα είναι πάντα μία, δεν υπάρχει δεύτερη τέλος
Αυτό που απομένει είναι να φαίνομαι αντάξιος προς τη Ντίβα μου, όσο θα παραμένω μέλος τοιούτου forum.
Να μου δίνεις κουράγιο, να με πειράζεις με κανένα κογιότ στο Viber για να παραμένω αυτός που είμαι...
Και να μην ανησυχείς όλα έχουν μπει στο δρόμο τους, δεν χρειάζονται βιασύνες που εν προκειμένω θα τερματίσουν άδοξα αυτά που από κοινού έχουμε σχεδιάσει.
Ξέχασα να ευχαριστήσω και τη
@Magi για τη σύντομη παρουσία της στο νήμα η οποία απέδειξε στην πράξη ότι σέβεται τον ιδιάζοντα χαρακτήρα μου...
Σας αγαπώ και τις δύο, ΟΚ εσένα παραπάνω, αλλά σας αγαπώ γιατί είστε ωραίες (Γ. Πάριος τραγούδι)...
Όμως η αγάπη από τον καθέναν οικείος είτε όχι, δεν αρκεί να σας χαρίσει φτερά!
Μόνες σας θα πετάξετε, μην το ξεχάσετε ποτέ!
Η χαρά μου θα είναι να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στη μετέπειτα ζωή σας, θέλω να ακούσω αποτελέσματα ή results που λένε και οι αμερικάνοι...
Εκεί δένει το σενάριο με τα βάζα (και ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ)
Τότε θα χαρώ σκεπτόμενος ότι η αποστολή μου έλαβε αίσιο τέλος κι εκεί θα χωρίσουν οι δρόμοι μας, διότι έχω και τις προσωπικές μου υποχρεώσεις.
Σας αφήνω και τις δύο, τα υπόλοιπα σε Viber & Skype