Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 8.748
- Πόντοι
- 1.046
Απίστευτη κωλαρακαλημέρες!!
Εορταστικηκαλημέρες!!
κοριτσι με το μπουρδελο συστημα υγειας που εχουμε στην ελλαδα δεν μας σκεφτεσαι καθολου που θα βρουμε κρεβατι εντατικηςκαλημέρες!!
Εορταστικη
Και οπως ειπε ο Mente ...καλημέρες!!
Μισο! @james034 - @Xaramofais το κοριτσι έχει γενεθλια!απο το control με ενημερωσαν οτι θα εχει και βιδεο
Να γράψω ΚΩΛΑΡΑ και λίγο είναι...μόνο να τον γλυψω μου φτανει προς το παρόν γλύφω την οθόνη του υπολογιστηκαλημέρες!!
Το σάλιο μας είναι απαραίτητο...!!Να γράψω ΚΩΛΑΡΑ και λίγο είναι...μόνο να τον γλυψω μου φτανει προς το παρόν γλύφω την οθόνη του υπολογιστη
ουτε σαλιο δεν θα μεινει ολα κατασπρα εδω μεσαΤο σάλιο μας είναι απαραίτητο...!!
Και baby oil και σαντιγί...πες το ναι να τρελαθωΤο σάλιο μας είναι απαραίτητο...!!
Συγνώμη μου διέφυγε@dimigoall ακόμα να ευχηθείς στο κορίτσι της παρέας μας;
Λοιπόν πάρε τον Αθηναίο και τον άλλον με το άβαταρ του πρίγκιπα Παύλου και πηγαίνετε σε ένα καφενείο που συχνάζουν οι μπαρμπάδες να σας μάθουν Πρέφα...
Στείλε ΙΒΑΝ σε dm
τους καφέδες τους κερνάω εγώ.
500 αλβανικά είναι κάπου μισό Μεταξουργείο, είναι αρκετά, αν θέλετε Κολωνάκια και τα ρέστα, είμαι γύφτος και τσιγγούνης σε τέτοια πράγματα, κουβανταρλίκια μόνο για τη Λαίδη
ρε αληταρα με αδεια χερια ηρθεςΣυγνώμη μου διέφυγε
Χρόνια πολλάκωλάρακοριτσάρα μου @Lady Alexia ο θεός να μας κόβει χρόνια και να δίνει δυνατά παρολί στον @Ντουνταράς
Να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπούν
Θέλεις τούρτα γενεθλίων ?ρε αληταρα με αδεια χερια ηρθες
εγω ρε γυφτουλα στο κοριτσι να παρεις εστω λουλουδια να μην πω μουνοπετροΘέλεις τούρτα γενεθλίων ?
Τσίμπα
Αγάπη και προδερμ!!Και baby oil και σαντιγί...πες το ναι να τρελαθω
Αμήν!!!!♥︎Συγνώμη μου διέφυγε
Χρόνια πολλάκωλάρακοριτσάρα μου @Lady Alexia ο θεός να μας κόβει χρόνια και να δίνει δυνατά παρολί στον @Ντουνταράς
Να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπούν
αυτα κανεις του δινεις αφεση αμαρτιων και μετα την βγαζει ολη την ημερα στα εξαρχειαΑγάπη και προδερμ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμήν!!!!♥︎
@athinaios44 εσύ ευχήθηκες στο κορίτσι ?@dimigoall ακόμα να ευχηθείς στο κορίτσι της παρέας μας;
Λοιπόν πάρε τον Αθηναίο και τον άλλον με το άβαταρ του πρίγκιπα Παύλου και πηγαίνετε σε ένα καφενείο που συχνάζουν οι μπαρμπάδες να σας μάθουν Πρέφα...
Στείλε ΙΒΑΝ σε dm
τους καφέδες τους κερνάω εγώ.
500 αλβανικά είναι κάπου μισό Μεταξουργείο, είναι αρκετά, αν θέλετε Κολωνάκια και τα ρέστα, είμαι γύφτος και τσιγγούνης σε τέτοια πράγματα, κουβανταρλίκια μόνο για τη Λαίδη
οχι δεν αντεληφθην χρονια πολλα στην Λαιδη και οτι γουσταρει να το παθει@athinaios44 εσύ ευχήθηκες στο κορίτσι ?