brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 2.606
θελω ανατριχιαστικες λεπτομερειες στο βαιμπερ Πρόγραμμα και τιμές μπορείς να μου πεις.?
θελω ανατριχιαστικες λεπτομερειες στο βαιμπερ Πρόγραμμα και τιμές μπορείς να μου πεις.?
@BIG_BIG_BEN ben τριβει τα χερια με αυτο το ποσταρισμα,να χεις το νου σουθελω ανατριχιαστικες λεπτομερειες στο βαιμπερ
Τα σχόλια περιττεύουν, όμως οι σφήνες δεν χρειάζονται μαζί μου όπως ξέρειςΑσορτί!
Τη δεσποινίδα ή την εμφάνιση?Την έσκιζα!
Αλεξία θέλω να πάμε μαζί στο ΣΕΦ να δούμε αγώνα θέση δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού...τι λες???
Εγω λεω με τα ιδια λεφτα κλεινετε μια ωρα σεξ.Και για να μη το ξερεις προφανως δεν εχεις/ειχες ποτε σχετικες θεσεις ουτε καν ρωτησες τιμη, αρα πεταξες μια παπατζα εντυπωσιασμουΑλεξία θέλω να πάμε μαζί στο ΣΕΦ να δούμε αγώνα θέση δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού...τι λες???
Εγω λεω με τα ιδια λεφτα κλεινετε μια ωρα σεξ.Και για να μη το ξερεις προφανως δεν εχεις/ειχες ποτε σχετικες θεσεις ουτε καν ρωτησες τιμη, αρα πεταξες μια παπατζα εντυπωσιασμου
ΥΓ οι καλυτερες θεσεις ειναι στο 1ο διαζωμα στο κεντρο
Nα την φας και να ειναι (περι γουστου κολοκυθοπιτα)Οι καλύτερες θέσεις είναι στη θύρα 13.-
Nα την φας και να ειναι (περι γουστου κολοκυθοπιτα)
Αισχρα,πικροχολα σχολια και προσβλητικοι χαρακτηρισμοι
Αισχρα,πικροχολα σχολια και προσβλητικοι χαρακτηρισμοι
ΩΝΣΓ lady ,,,,,, θα μας στείλεις πριν της ώρας μας !!!
Ψυλλιαζομαι βαζελικη υποκειμενικοτητα γερονταΟι καλύτερες θέσεις είναι στη θύρα 13.-
Τυπε βρηκες κι εσυ λιγο κινκυ την φωτο λογω των γυαλιωνΩΝΣΓ lady ,,,,,, θα μας στείλεις πριν της ώρας μας !!!
Ψυλλιαζομαι βαζελικη υποκειμενικοτητα γεροντα
Όχι εσύ γιατί είσαι καλό παιδί με τη Λαίδη και χρειάζεσαι να τη βοηθά$, φτιάξε Skype και μην μαλακίζεσαι σαν τον πίθηκο, βοηθάει ο Τέσλα από το υπερπέραν μαζί με τον ΚαραθεοδωρήΩΝΣΓ lady ,,,,,, θα μας στείλεις πριν της ώρας μας !!!
Βρίσκω ,βρίσκω και τόχει ,δοκιμάστηκε χωρίς ,πρέπει να επαναληφθεί ''με'' τώρα ,σαν καλή γραμματέας με το'' στιλό'' στο στόμα ,,,,,Τυπε βρηκες κι εσυ λιγο κινκυ την φωτο λογω των γυαλιων
Skype ? Ποτέ και για καμμιά ,btw δεν μπερδεύω τα γαμήσια με τα αγαπητιλίκια .Όχι εσύ γιατί είσαι καλό παιδί με τη Λαίδη και χρειάζεσαι να τη βοηθά$, φτιάξε Skype και μην μαλακίζεσαι σαν τον πίθηκο, βοηθάει ο Τέσλα από το υπερπέραν μαζί με τον Καραθεοδωρή
Καλή είναι αλλά αν ανέβει σε επίπεδο και γίνει Ντίβα θα προσληφθεί ως στανταράκι στην έδρα της Ntountabetσαν καλή γραμματέας με το'' στιλό'' στο στόμα ,,,,,
και η κορη του με τα ΣΣΣοοοκολατακια το λεει συνεχεια τα τελευταια χρονια(για να θυμιζει στα πελατακια μαλλον οτι ειναι κορη του και συνεχιστρια)Δια τί να το κρύψομεν άλλωστε (που έλεγε και ο αρχιγκατεμόσαυρος).