Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 7.525
- Πόντοι
- 1.046
You know,i can do everything!...καλο αλλα συνηθισμενο!
Απο τριπλο αξελ και πανω περιμενω......
You know,i can do everything!...καλο αλλα συνηθισμενο!
Απο τριπλο αξελ και πανω περιμενω......
....ωωωω ναι και με μεγαλη ορεξη κ καβλα θα προσεθετα!!!You know,i can do everything!
ναιι ξερω γκρρρ... αλλα και το Χ3 μου κανει .. . παίξε Χ10 στο ψψψ να παιξω εγω Χ4 στο γκρρ ...Δες συνημμένα αρχεία.
Διαβολοθήλυκο με έφαγε η πλεονεξία (με την Κρίστιανσαουντ) αλλά θα πληρώσεις τα σπασμένα μια και καλή.
@Magi έτσι ποντάρουν ΔΕΝ μαλακίζονται να ΑΚΟΥΣ το Δάσκαλο γιατί όταν έρθω Αθήνα θα με δεις αλλιώς ΓΚΡ...
Παίζεις πολύ άγρια σήμερα, Λαίδη.@Ντουνταράς
Ντουντα..δεν ηταν καλη,καθαρη φωτο οποτε την εβγαλα...
Εεεεεεεεεεε....
Το κεφαλακι εχουμε πει..!!!Εεεεεεεεεεε....
Ρε lady ρε lady.... Είμαι μακριά... Μην με τρελάνεις!!!!! Please!!!!!Το κεφαλακι εχουμε πει..!!!
ναι ...δασκαλε δες λιγο την φωτο της lady ποσο ομορφη ειναι !! δασκαλε να τα λεμε στο στοιχημα ..εγω εδω δεν ξανα γραφω για το ματς ..το κοριτσι εχει ερωτικη διαθεση ..Λόγω Νορβηγίας Μεγάλο Βουνό. Ας το επιβεβαιώσει η ίδια, της έστειλα κι ένα dm γενικού περιεχομένου και στον επίλογο της λέω ότι πάω εκεί.
Όσο για τη Μάγκυ πέρα βρέχει, θα την ψάλλω αλλού. Αλλά ας μας πει η ίδια πόσα επέστρεψε το επόμενο δελτίο, γιατί τα άλλα ανάθεμα αν τα κοίταξε...
Για κογιότ είσαι πρώτη και γκρίνιες @Magi, πολλαπλασιασμό έμαθες ή να σε στείλω πίσω στο Δημοτικό;
Λαίδη μην τη βοηθήσεις γιατί θα πάψω να σε αγαπάω!
Η αχνοφαίνεται χειλάκι κάτω ή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.@Ντουνταράς
Ντουντα..δεν ηταν καλη,καθαρη φωτο οποτε την εβγαλα...
Μαναρακιναι ...δασκαλε δες λιγο την φωτο της lady ποσο ομορφη ειναι !! δασκαλε να τα λεμε στο στοιχημα ..εγω εδω δεν ξανα γραφω για το ματς ..το κοριτσι εχει ερωτικη διαθεση ..
lady φοβερες οι μποτες σου ..ευγε κοριτσαρε...
Γιατί τα κρύβεις τα βυζάκια σου;;;
Καλημέρα χρόνια πολλάΚαλημερα σε ολους και Χρονια Πολλα!
Καλημέρα & χρόνια πολλά !!! Φοβερή μέρα και σήμεραΚαλημερα σε ολους και Χρονια Πολλα!
Καλημερούδια Τσούπρα, αν ανεβάσεις κάτι λόγω της εθνικής μας επετείου, διάλεξε κάτι σεμνό στα μπλε με άσπρο