Odin_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 32
- Like
- 28.385
- Πόντοι
- 8.346
....αααααα μαλιστα!!! Στο στομα μας εφτασε παλι
....αααααα μαλιστα!!! Στο στομα μας εφτασε παλι
καρολαιν ρε πουστη μου..........χαχαχαχαχααΜικρός είσαι!!
Τόλμη κ γοητεία …τελείωνα το λύκειο ρε πούστη μου!!
Η καλυτερη γυμναστικη ειναι να περιποιουνται τον κωλαρακο μου με στοργη και προδερμ @pastelios
ναι αλλα τελικα δεχεσαι???
Ρε μαλάκες… @Xaramofais + @Spiros_73 μόνο εγώ το εξέλαβα ως πρόσκληση για…κουαρτέτο;Αυτο περιμενα!!!
Αυτό δείχνει ότι τελείωσες το δημοτικό μόνοΡε μαλάκες… @Xaramofais + @Spiros_73 μόνο εγώ το εξέλαβα ως πρόσκληση για…κουαρτέτο;
κρατα μικρο καλαθη μην φαμε καμια ψυχαλα παλιΡε μαλάκες… @Xaramofais + @Spiros_73 μόνο εγώ το εξέλαβα ως πρόσκληση για…κουαρτέτο;
Αυτό δείχνει ότι τελείωσες το δημοτικό μόνο
λες να μην την εκανα???Βρε Παστέλιε, απορώ που δεν έκανες ακόμα την ερώτηση που κάνεις συνήθως!
Ένα δίκιο στο δίνω… πάλι!!κρατα μικρο καλαθη μην φαμε καμια ψυχαλα παλι
με φιλακια δηλαδη???Η καλυτερη γυμναστικη ειναι να περιποιουνται τον κωλαρακο μου με στοργη και προδερμ @pastelios
ΌχιΗ καλυτερη γυμναστικη ειναι να περιποιουνται τον κωλαρακο μου με στοργη και προδερμ @pastelios
Εεε οχι μονο φιλαααακιαααα....με φιλακια δηλαδη???
..."τα θελει ο κωλος σου" εεεεε??!?!?Η καλυτερη γυμναστικη ειναι να περιποιουνται τον κωλαρακο μου με στοργη και προδερμ @pastelios
Μαυρε γατε,η γατουλα εδω ριχνει αδειες παιρνει γεματες. ....."τα θελει ο κωλος σου" εεεεε??!?!?
....ετσι πρεπει, αλλιως δεν θα'ταν γατουλαΜαυρε γατε,η γατουλα εδω ριχνει αδειες παιρνει γεματες. ..
Ναι και τ'άλλα,,,,, σε στάση reverse cowgirl ,να τα βλέπεις να αλλάζουν χρώμα !Εεε οχι μονο φιλαααακιαααα....
Ξερεις εσυ.....!!!!!αχχΝαι και τ'άλλα,,,,, σε στάση reverse cowgirl ,να τα βλέπεις να αλλάζουν χρώμα !
,,,,και βαχχχ !!!Ξερεις εσυ.....!!!!!αχχ
Δεν το ξανακάνω στο νήμα της Λαίδης για τον απλούστατο λόγο ότι θα γίνεται μπάχαλο. Το κορίτσι είναι εντάξει, όμορφο, έξυπνο, ζωηρό, ε δεν μου αρέσει να γράφω ξεκάρφωτα εδώ μέσα.Άστα αυτά και δώσε κανένα δυνατό σημείο στο Στοίχημα φίλος!