Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 143
- Like
- 23.567
- Πόντοι
- 25.186
ΚαυλωσαΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚαυλωσαΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
περασαμε τελεια μωρο μου !Ραντεβού λοιπόν με την Αλέξια.
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Θα προσπαθήσω να είμαι λακωνικός και ‘to the point’.
Ή κοπέλα έχει ένα φοβερό petit σώμα. Ή πίσω της όψη είναι με διαφορά το δυνατό της σημείο, αλλά γενικά το σώμα της εμπειρία. Και σίγουρα δεν μοιάζει με 26. Το ίδιο και το πρόσωπό της όπως και είπα και στην ίδια.
Τέλος πάντων, επειδή αυτά είναι και λίγο υποκειμενικά, συνεχίζω με τον αγώνα.
Πίπα, πιπάρα! Και πίπα μέχρι όπου πάει όχι πίπα για να μην τελειώσεις στο στόμα της. Όχι. Σε πάει μέχρι τέλους αν θες.
Στον αγώνα κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει να καταλάβεις ότι περνάει καλά. Ότι την κάνεις εσύ να περνάει καλά. Είναι απίστευτα χαλαρή και αυτό στο περνάει και σε χαλαρώνει. Βλέποντας και αυτό το σώμα εν τω μεταξύ…ειδικά στα 4 και στον καθρέφτη… ’βεγγαλικά’!
Αυτά από μένα. Να’σαι καλά κοριτσάρα @Lady Alexia.
Μέχρι την επόμενη φορά
Από το τίποτα.... ΧαχαχαχαΑυτά έλεγε και ο Λούκυ Λουκ και μόνο η γιαγιά Ντάλτον του καθότανε
Μουναρα γυναικάραπερασαμε τελεια μωρο μου !
......αααααα μαλιστα, τον ηπιαμε κρυοΞερω πολλαααα ...
Οντιν. Μην παρεις και δευτερη στον λαιμο σου... Ηρεμα και φιλικα το λεω. Καλος, χρυσος είσαι, αλλα πρόσεχε. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφού.........αααααα μαλιστα, τον ηπιαμε κρυο
Ποιος "ρουφιανος" ("ρουφιανα") με εδωσε στεγνα ?!?!!?
....αγαπητε Ζebu , "μακρυα και αγαπημενα" κατα την λαϊκη ρηση !!!Οντιν. Μην παρεις και δευτερη στον λαιμο σου... Ηρεμα και φιλικα το λεω. Καλος, χρυσος είσαι, αλλα πρόσεχε. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφού...
Καλημερα.
Ρε μακρυα ειμαστε. Απλα προσεχε, σου ξανα λεω.....αγαπητε Ζebu , "μακρυα και αγαπημενα" κατα την λαϊκη ρηση !!!
Kαλημερα
....την "συμβουλη" σου την εκλαμβανω ως απειλη (ασχετως το πως την εγραψες/εννοεις).Ρε μακρυα ειμαστε. Απλα προσεχε, σου ξανα λεω.
Δεν σε απειλησα. Συνηθιζω να πρατω απροειδοποιητα. Εσυ παρτην οπως θελεις, δεν εχω θέμα. Δεν θα μαλωσουμε γι αυτο.....την "συμβουλη" σου την εκλαμβανω ως απειλη (ασχετως το πως την εγραψες/εννοεις).
Δεν θα σπαμαρω το νημα της μικρης ομως, για οτι θελεις να με "συμβουλευσεις" υπαρχουν και τα π.μ.
...ρε τι το κανατε το κοριτσ' κ εξαφανιστηκε, εμπλοκη το πατε ?!!?!?!
Κανονιστε να το κατσιασετε αλητηριοι
...ετσι ειναι "το σωστο και το πρεπον"Μάλλον αυτή κατσιάζει τα καυλιά
Τι ωραίο και άτακτο μουνοκωλοτρυπιδάκι είναι αυτό!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Θελω νε σε γλειψω, να σε καυλώσω και μετά να γαμηθούμε μες στην τρέλα.Καλησπερα!
....αρχοντα, ποιο γλαφυρος ειναι ο @The Saint* , γραφει δυο λεξεις "θελω κωλο"
Κώλο ??