AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.628
- Πόντοι
- 4.496
Έβαλες πολύ καλτιλα τώρα. Με πλατη, ο Θεός στις φυλακές ανηλίκων Νίκος Τσαχιριδης
Ναι έτσι ακριβώς.
Νεκρός εδώ και 9 χρόνια.
RIP.
Έβαλες πολύ καλτιλα τώρα. Με πλατη, ο Θεός στις φυλακές ανηλίκων Νίκος Τσαχιριδης
Καυλιάρα Σκορπίνα..., με παντρεύεσαι...?
Εσύ όλο κάτι θυμάσαι... Να θυμηθείς να πάρεις τα χάπια σου... Α..., και να ταΐσεις τα γατιά!!Τι μου θύμησες...
Μήπως είχε φάει μπακαλιάρο σκορδαλιά προηγουμένως ρε τύπε...?Με το γλύψιμο και το χνώτο της μετά από λίγο ένοιωθες ότι έχουν μπει σε χύτρα ταχύτητας και κυριολεκτικά έβραζαν!
Ωραία τα μαλλιά σου έτσι!
Αρχίσαμε.Ποιες ωρες και που σε βολευει;
Εγώ να δεις.Θέλω κώλο!
Η μπορεί να τον έπαιξε και 2 φορές.... Χα χα χα ...Πλάκα κάνω καλέ μου φίλε takiwarg:Να φανταστώ έπαθες διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο και το έγραψες δύο φορές!
Ρωσσίδα και να ξέρει από δαύτα σπάνια περίπτωση, εκτός κι αν έμενε εδώ χρόνια και είχε μπλέξει με κανέναν ξέμπαρκο ελληνούτσο...Μήπως είχε φάει μπακαλιάρο σκορδαλιά προηγουμένως ρε τύπε...?
Ολες οι τρυπες ανοιχτες βλεπω...μπραβο σε οποιον σε εσκισε!!!!Καλημερα!!!!
Οχι ολες καλο μου...!Ολες οι τρυπες ανοιχτες βλεπω...μπραβο σε οποιον σε εσκισε!!!!
Ωνσγ στήσιμο !!!!Καλημερα!!!!
Καλημερα!!!!
Ολες οι τρυπες ανοιχτες βλεπω...μπραβο σε οποιον σε εσκισε!!!!
Δεν ξερω για την πισω τρυπα σου....Παντως εχεις κατι μουνοχειλα για πολυ γλυψιμο!Οχι ολες καλο μου...!
Φυσικά αλλά να γλυφεστε και μεταξύ σας...έχεις φίλη?Περιποιηση απο 2 γυναικες.σας αρεσει;
lady μου δεν ειπαμε εχτες να περιμενεις???Καλημερα!!!!
Πες μου.. θα γαμησουμε κώλο ??Καλημερα!!!!