Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.134
- Πόντοι
- 2.046
Καλημέρα Όμορφη.. δεν ξεχνάω τι έκανες στη γιορτή μου..Καλημερες ομορφες
Καλημέρα Όμορφη.. δεν ξεχνάω τι έκανες στη γιορτή μου..Καλημερες ομορφες
Καλημέρα lady.... Τι έκανες στην γιορτή του Πανουλη????Καλημερες ομορφες
Χωρις να εχω δώσει ραντεβού.. χωρίς να με γνωρίζει .. μου έστειλε προσωπικό μήνυμα με ευχες στη γιορτή μου.Καλημέρα lady.... Τι έκανες στην γιορτή του Πανουλη????
Μιλάμε είσαι τελειωμένο ναυάγιο, η πουτανα απλά έστειλε ένα τυποποιημένο μήνυμα σε όλους τους Παναγιώτηδες εκείνη τη μέρα και μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια...Χωρις να εχω δώσει ραντεβού.. χωρίς να με γνωρίζει .. μου έστειλε προσωπικό μήνυμα με ευχες στη γιορτή μου.
Προσωπικά τέτοιες κινήσεις τις εκτιμάω.
Χωρις να τις το εχω πει ακόμα..
Είναι το νούμερο 2 στις επιλογές μου και θα το διαπιστώσει πολύ γρήγορα.
Σε ευχαριστώ πολύ Ακατανόμαστε. Να είσαι καλά.Μιλάμε είσαι τελειωμένο ναυάγιο, η πουτανα απλά έστειλε ένα τυποποιημένο μήνυμα σε όλους του Παναγιώτηδες εκείνη τη μέρα και μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια...
Τίποτα τυπε, εδώ θα είμαι για να σου θυμίζω ποσό σαλιάρης και γλίτσας είσαι...Σε ευχαριστώ πολύ Ακατανόμαστε. Να είσαι καλά.
Δηλαδη λες να ξερω το ονομα σου και του καθ ενα που μου στελνει;!καλημερααααΜιλάμε είσαι τελειωμένο ναυάγιο, η πουτανα απλά έστειλε ένα τυποποιημένο μήνυμα σε όλους τους Παναγιώτηδες εκείνη τη μέρα και μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια...
Να το κάνεις συνέχεια. Δεν εχω πρόβλημα. Οτι θες ..Τίποτα τυπε, εδώ θα είμαι για να σου θυμίζω ποσό σαλιάρης και γλίτσας είσαι...
Τσίμπα...Δηλαδη λες να ξερω το ονομα σου και του καθ ενα που μου στελνει;!καλημεραααα
Σκορπινα εδω ..Τσίμπα...
Αφού ρε πονήρο τα ονόματα τα βγάζει το Viber...Δηλαδη λες να ξερω το ονομα σου και του καθ ενα που μου στελνει;!καλημεραααα
Μην ασχολείσαι... Απλά το κάνει για να ασχοληθεί κάποιος μαζί του.... Η τον έχουν ακυρώσει τα κοριτσια και σπαστικε... ΧαχαχαχαΔηλαδη λες να ξερω το ονομα σου και του καθ ενα που μου στελνει;!καλημεραααα
Δεν επεσες μεσα..Αφού ρε πονήρο τα ονόματα τα βγάζει το Viber...
Άλλος σαλιαρης από δω...Τσίμπα...
Ουτε που με νοιαζειιιιιι ....υγειαα παιδιααα υγειαααΜην ασχολείσαι... Απλά το κάνει για να ασχοληθεί κάποιος μαζί του.... Η τον έχουν ακυρώσει τα κοριτσια και σπαστικε... Χαχαχαχα
Τουλαχιστον κανεις αερααααΆλλος σαλιαρης από δω...
Εσύ καλά κάνεις, γλεντας τα ναυάγια... δουλειά σου είναι...Δεν επεσες μεσα..
Ο μεγαλύτερος!!!!! Βολεψου τώρα στα δεκαρικα... ΧαχαχαχαΆλλος σαλιαρης από δω...
Εν τω μεταξυ κατι τετοιες μαλακιες μπορουν να κανουν ζημια,σε καποιον που ειναι με τη γυναικα,γκομενα,οικογενεια κτλ.Μιλάμε είσαι τελειωμένο ναυάγιο, η πουτανα απλά έστειλε ένα τυποποιημένο μήνυμα σε όλους τους Παναγιώτηδες εκείνη τη μέρα και μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια...