Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 7.555
- Πόντοι
- 1.046
Καλημέρα και καλό μήνα από εμού του ιδίου σε σένα και στου προτεταμένου σου αιδοίου...Καλη μερα σε ολους ..
Ωχ... Ένα μουνι!!!Καλη μερα σε ολους ..
Δικά σου είναι??Συζητηση περι χειλιων..
σας αρεσουν τα μεγαλα μουνοχειλα;!;!
Να μην χορταίνεις να τα ρουφάς!Συζητηση περι χειλιων..
σας αρεσουν τα μεγαλα μουνοχειλα;!;!
ΝαιΔικά σου είναι??
Καλο μηνα ...ετσι να ανοιγουμε και κανα θεμα ♡
- Όχι γιατί είμαι πορνόγερος και θέλω γενικά μικρούλες και μικροκαμωμένα χείλη, βυζούνια κλπ
- Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν σου κάθομαι
- Θετική όμως ψήφος για το νήμα διότι πρέπει τα εργαζόμενα κορίτσια να ανοίγουν και θέματα
Για πες και καμμιά γνώμη εκεί βρε Ζουζούνα
Στοματικό: Τα συν και τα πλην - θέμα κυρίως για τις φίλες του φόρουμ
Μονο Στοματικο ευκολα και εξω απ την πορτα... Μην ποναμε και γινει και κανα Ατυχημα με το προφυλακτικο Η Μονο Sex βαλτον μεσα τελειωνε και Αντε Γεια. Η SEX τα παντα Ολα Γιατι ετσι μας Αρεσει !! Το Στοματικο με η Χωρις προφυλαξη . Υ.Γ Η υγιεινη θεωρειται Δεδομενη Τι...www.bourdela.com
ο νηματοθέτης προγκάει να σας κάνει μένσιον
Και καλό μήνα να έχεις - όπως και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα
Μα έτσι πρέπει Λαίδη, πήξαμε εδώ μέσα όλο οι μαντραχαλαίοι ανοίγουμε θέματα, βάλτε κι εσείς πλάτη, γράψτε και κανένα σχόλιο στις κριτικές, ρίξτε και καμμιά ψήφο, αν δεν διαφημιστείτε μόνες σας μην τα περιμένετε κι όλα από εμάς.Καλο μηνα ...ετσι να ανοιγουμε και κανα θεμα ♡
Ετσι για να ξεκιναει ομορφα κ ωραια ο μηναςΨΨ @Αγγελική έλα εδώ στη φιλενάδα, ελπίζω να μην στραβώσεις για το μένσιον, το πολύ - πολύ να φάω κάρτα, εντάξει στοιχηματζής είμαι έχω μάθει από αυτά
Μα έτσι πρέπει Λαίδη, πήξαμε εδώ μέσα όλο οι μαντραχαλαίοι ανοίγουμε θέματα, βάλτε κι εσείς πλάτη, γράψτε και κανένα σχόλιο στις κριτικές, ρίξτε και καμμιά ψήφο, αν δεν διαφημιστείτε μόνες σας μην τα περιμένετε κι όλα από εμάς.
Αυτη ειναι απαντηση και πολυ δυσκολα την βρισκεις στις μερες μας το φυσικο εχει και τις "ατελειες" του .οσοι τα θελουν ολα μια κουκλα βιτρινας τοτε τι να πω ..Γενικά δεν είμαι λάτρης των ακροτήτων. Δηλαδή μια γυναίκα δεν είναι ανάγκη να βαφτεί με το κιλό σαν κλόουν είτε να έχει νυχάρες όπως οι γάτες μου. Όλα έχουν ένα μέτρο και για να το πάω παραπέρα προτιμώ τα φυσικά χαρακτηριστικά της κάθε κοπέλας, δηλαδή όχι πλαστικά στις θάλασσες και τις ακρογιαλιές. Το να κάνεις μια αισθητική επέμβαση διόρθωσης πχ στη μύτη ναι το δέχομαι, αλλά αν είναι να χαϊδεύω πλαστικά βυζιά, πάω στη κουζίνα και γεμίζω μια σακούλα νερό, το ίδιο μου κάνει.
Ούτε κατάλαβα τι εχει γινειΨΨ @Αγγελική έλα εδώ στη φιλενάδα, ελπίζω να μην στραβώσεις για το μένσιον, το πολύ - πολύ να φάω κάρτα, εντάξει στοιχηματζής είμαι έχω μάθει από αυτά
Μα έτσι πρέπει Λαίδη, πήξαμε εδώ μέσα όλο οι μαντραχαλαίοι ανοίγουμε θέματα, βάλτε κι εσείς πλάτη, γράψτε και κανένα σχόλιο στις κριτικές, ρίξτε και καμμιά ψήφο, αν δεν διαφημιστείτε μόνες σας μην τα περιμένετε κι όλα από εμάς.
Τπτ έχουμε διαγωνισμό μουνοχειλωνΟύτε κατάλαβα τι εχει γινει