dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.117
- Πόντοι
- 22.886
Χαχαχαχαχχα αναμενεις.
Γενικά όχι... Ειδικά???Καταποση
οχι δεν τα καταπινω γενικα ;)
ΚαθοοοοολουυυΓενικά όχι... Ειδικά???
Γενικά όχι... Ειδικά???
Θα δουλέψει χράτσα χρούτσα γέροντα ?Αν δεν με απατά η γέρικη φτωχή πλέον όραση μου, τα χείλη του αιδοίου σα φαίνονται "χορταστικά". Με την αιδοιολειξία πως τα πάτε; Την απολαμβάνετε;
Καθολου γερικη-φτωχη μια χαρα τα βλεπεις.Αν δεν με απατά η γέρικη φτωχή πλέον όραση μου, τα χείλη του αιδοίου σα φαίνονται "χορταστικά". Με την αιδοιολειξία πως τα πάτε; Την απολαμβάνετε;
Δεν ξέρεις τι χανεις!!!! Αλλά το σέβομαι!!! Αν πάντως αλλάξεις γνώμη...Καθοοοοολουυυ
Πακέτο φάγαμε!!Μεντορα.. να ΕΜΝ1 ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με λιγα λογια.. ρωτα : Τα καταπίνεις ;
Θα δουλέψει χράτσα χρούτσα γέροντα ?
Είμαι ακόμα υπό σκέψη.
Ειλικρινής τοποθέτηση, εκτός από θέμα καθαριότητας και συμπεριφοράς του πελάτη είναι και χημείας, να σου κάνει κλικ ώστε να τα καταπιείς.Καταποση
οχι δεν τα καταπινω γενικα ;)
Καθολου γερικη-φτωχη μια χαρα τα βλεπεις.
ειμαι μνηστευμενοςΈμπαινες ?
Ειλικρινής τοποθέτηση, εκτός από θέμα καθαριότητας και συμπεριφοράς του πελάτη είναι και χημείας, να σου κάνει κλικ ώστε να τα καταπιείς.
Θείε, θα φάω σκορδαλιά την προηγούμενη μαζί με αγριόχορτα (μην σας πάει το μυαλό ότι έχω ύποπτες μπίζνες). Το δε ελαιόλαδο θα προέρχεται από τις αγριελιές του Μωριά κι έτσι τα υγρά θα πικρίζουνΣυνεπώς η κοπέλα μπορεί να είναι διαβητική και να μην τα καταπίνει για ιατρικούς λόγους.
πρεπει να δωσει γκωλον και ξαφνικα θα σου φυγει η σκεψηΕίμαι ακόμα υπό σκέψη.
πρεπει να δωσει γκωλον και ξαφνικα θα σου φυγει η σκεψη
αναμενουμε απαντηση απο ΛαιδηΑν δώσει κώλο, την παίρνω άμεσα.
150αρι και μόνο μια φορά κοινός ένα καψουλι στην 1 ώρα , καλά άκουσα ρε ?? Lady μου μεταξύ μας αλλά δεν σε κόβω να πηγαίνεις και πολυ μακριά , Ναι θα σας ειδοποιήσουμε .....150€ για μια φορα σεξ κιολας....
ΒεβαιωςςςΔεν μου απαντήσατε όμως αν σας αρέσει να σας γλείφουν.