amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.904
- Πόντοι
- 22.785
68 είμαι νεαρός αγαπητέ??Για εσάς τους νεαρούς είναι αυτά τα μετρήματα.
Εγώ τα μόνα που μετράω είναι το ζάχαρο και η πίεση.
68 είμαι νεαρός αγαπητέ??Για εσάς τους νεαρούς είναι αυτά τα μετρήματα.
Εγώ τα μόνα που μετράω είναι το ζάχαρο και η πίεση.
Το τελευταίο δε χρειάζεται.........εκανα εικονα την ετοιμασια σου για το ραντεβου!
Όλοι αυτή θέλουμε!Εγω την Ιωαννα θέλω..
Αλλα...
δεν τελειωνει η ουρα...........Όλοι αυτή θέλουμε!
Δεν πειράζει εγώ προσωπικά την έχω δει 3 φορές ας την δεί και κάποιος άλλος εξάλλου φεύγω και από Αθήνα για επαρχία!!!δεν τελειωνει η ουρα...........
που πας ρε φιλος κατσε εδω....χαχαχαα....πολη η χωριο πας??Δεν πειράζει εγώ προσωπικά την έχω δει 3 φορές ας την δεί και κάποιος άλλος εξάλλου φεύγω και από Αθήνα για επαρχία!!!
Πόλη αλλά εκτός από κάποια τουρ ψωφια πράγματα εδώ...!που πας ρε φιλος κατσε εδω....χαχαχαα....πολη η χωριο πας??
εκτος απο σαλονικα δεν ξερω αν εχει τιποτα καλο αλλου....Πόλη αλλά εκτός από κάποια τουρ ψωφια πράγματα εδώ...!
Όλο και κάτι υπάρχει απο κάποιες κοπέλες που κάνουν τουρ!!εκτος απο σαλονικα δεν ξερω αν εχει τιποτα καλο αλλου....
Τελικά σκόραρες;
ΚουβάςΤελικά σκόραρες;
....παντως το ψευδωνυμο που επελεξε το λες κ μεγαλη αντιφαση-τρολια, μιας και το Αλεξανδρα σημαινει αυτη που απωθει, απομακρυνει τους ανδρες!!!!! Αν το εκανε συνειδητα, της το δινω της μικρηςΘέλω φωτογραφία της Αλεξάνδρας με κωτσο μαλλί και την κορμάρα της παρακαλώ.
....ελα ρε χρειαζεται, για να κοβει τα γρεζιαΤο τελευταίο δε χρειάζεται....
καλημερα τη κωλαρα σου δειξε μας!!!Καλημερααααα σε ολους να εχετε μια ομορφη μερα!
Βοηθά και εσύ όμως...Καλημερααααα σε ολους να εχετε μια ομορφη μερα!
Σαν το αλεξικέραυνο ένα πράγμα... Χαχαχαχα....παντως το ψευδωνυμο που επελεξε το λες κ μεγαλη αντιφαση-τρολια, μιας και το Αλεξανδρα σημαινει αυτη που απωθει, απομακρυνει τους ανδρες!!!!! Αν το εκανε συνειδητα, της το δινω της μικρης
κωλοτρυπιδα θελουμε