πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.001
- Πόντοι
- 12.056
Επιτόπου οι δον Κιχώτηδες είναι τόσοι πολλοί που δεν προλαβαίνω να τους μετράωΝαι μωρέ μια ώρα στο τιμόνι....
Επιτόπου οι δον Κιχώτηδες είναι τόσοι πολλοί που δεν προλαβαίνω να τους μετράωΝαι μωρέ μια ώρα στο τιμόνι....
αυτο θα μας το πουν τα καρντασια ΑΝ της εδωσαν προκαταβολη γιατι ενας που βγηκε ειπε και εμενα μου ζητησε και δεν της εδωσα.. επισης αυτο που ξερουμε ειναι οτι ζητησε απο τον ανθρωπο προσταντζα ενα 150αρι γιατι τα ειχε και καλα '' αναγκη '' και οταν της φυγει η περιοδος της θα κανονιζαν ενα ραντεβου να πατσισουν. μετα η κυρα λαιδι ΔΕΝ ηθελε ραντεβου αλλα θα του επεστρεφε τα λεφτα, και 10 μερες τον δουλευε κανονικα εχοντας δουλεψει περιπου τις μισες απο της 10 μερες συμφωνα με τα λεγομενα της. μεχρι που δεν αντεξε αλλο ο φιλος και την ξεμπροστιασε για να μην την πατησει και κανεις αλλος. και εκει ειδαμε ολοι τον πραγματικο της χαρακτηρα.... εδω εγραψε οτι καταθεσεις δεν κανουμε ΠΟΤΕ!!! και το τι ειναι δασκαλεμενη σημερα κανει ΜΠΑΜ!!! τελοσπαντων οποιος θελει να τα ακουμπαει σε σιχαμενες ας το κανει δικαιωμα του ειναιΣυγνώμη αδερφούλη αλλά το τι ακριβώς παίχτηκε το ξέρουν ΜΟΝΟ οι δύο τους και θα το πω ξανά αν ήταν κλέφτρα δε θα έδινε σε κανέναν λεφτά πισω
Ρε φίλε να σου πω κάτι.... Έχει κάποιος μεγάλη ανάγκη 150 ευρώ και κανονίζει ραντεβού με πουτάνα???... Καλά να πάθει τότε... Αφού τα έχει ανάγκη και τα τρώει στις πουτανες....αυτο θα μας το πουν τα καρντασια ΑΝ της εδωσαν προκαταβολη γιατι ενας που βγηκε ειπε και εμενα μου ζητησε και δεν της εδωσα.. επισης αυτο που ξερουμε ειναι οτι ζητησε απο τον ανθρωπο προσταντζα ενα 150αρι γιατι τα ειχε και καλα '' αναγκη '' και οταν της φυγει η περιοδος της θα κανονιζαν ενα ραντεβου να πατσισουν. μετα η κυρα λαιδι ΔΕΝ ηθελε ραντεβου αλλα θα του επεστρεφε τα λεφτα, και 10 μερες τον δουλευε κανονικα εχοντας δουλεψει περιπου τις μισες απο της 10 μερες συμφωνα με τα λεγομενα της. μεχρι που δεν αντεξε αλλο ο φιλος και την ξεμπροστιασε για να μην την πατησει και κανεις αλλος. και εκει ειδαμε ολοι τον πραγματικο της χαρακτηρα.... εδω εγραψε οτι καταθεσεις δεν κανουμε ΠΟΤΕ!!! και το τι ειναι δασκαλεμενη σημερα κανει ΜΠΑΜ!!! τελοσπαντων οποιος θελει να τα ακουμπαει σε σιχαμενες ας το κανει δικαιωμα του ειναι
κακος χειρισμος ιδιας+επιθεση κλωνων συνοπτικαΚαλά ακόμα αυτό το θέμα συζητάτε?
Νόμιζα θα είχε λυθεί και θα είχε λήξει μέχρι τώρα. Sorry δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες που έχω χάσει.
Πάντως την μία φορά που την συνάντησα, ήταν πολύ γλυκιά και κομπλέ.
Φυσιολογικός χαρακτήρας.
Απορώ που προέκυψε όλος αυτός ο χαμός.
μαστορα στην προσπαθεια σου να την βγαλεις λαδι με συγχωρης αλλα γραφεις μαλακιεςΡε φίλε να σου πω κάτι.... Έχει κάποιος μεγάλη ανάγκη 150 ευρώ και κανονίζει ραντεβού με πουτάνα???... Καλά να πάθει τότε... Αφού τα έχει ανάγκη και τα τρώει στις πουτανες....
Συμφωνώ μαζί σου. Σε κάθε περίπτωση δεν είμασταν μπροστά ώστε να έχουν α΄ποψη.Θα είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΜΑΛΆΚΙΑ εκ μέρους μου... Αν το κάνω με πρόθεση φυσικά δεν το συζητάμε αυτό εννοείται!!!... Απλά είναι και άλλα πράγματα που πρέπει να δούμε πριν τα κάνουμε όλα οικόπεδο... Και δεν δικαιολογώ την lady.. Αυτά που έπρεπε να της πω της τα είπα...
Που να τα φάει ρε φίλε σε σουβλάκια αφού δεν φτάνουν....μόνο αν πάρει καλαμάκι χοιρινό χωρίς κρέαςΡε φίλε να σου πω κάτι.... Έχει κάποιος μεγάλη ανάγκη 150 ευρώ και κανονίζει ραντεβού με πουτάνα???... Καλά να πάθει τότε... Αφού τα έχει ανάγκη και τα τρώει στις πουτανες....
Δεν προσπαθώ να την βγάλω λάδι... Αλλά εγώ φίλε αν έχω 150 ευρώ στην άκρη για ανάγκη δεν θα τα κάνω ραντεβού με πουτάνα και μετά θα γκρινιάζω... Προφανώς και ο άνθρωπος δικά του είναι και τα κάνει ότι θέλει... Αλλά οκ λίγο ηρεμία....μαστορα στην προσπαθεια σου να την βγαλεις λαδι με συγχωρης αλλα γραφεις μαλακιες
Έλα ρε συ περίμεναν όλοι στη γωνία να πούμε... Λες και είμαστε μαλακές......Συμφωνώ μαζί σου. Σε κάθε περίπτωση δεν είμασταν μπροστά ώστε να έχουν α΄ποψη.
Εκείνη πρέπει να το λύσει όπως και της το έγραψα
μαστορα στην προσπαθεια σου να την βγαλεις λαδι με συγχωρης αλλα γραφεις μαλακιες
δεν το σωνεις μαστορα αστο... ''' αναγκη '' και καλα τα ειχε η λαιδι σου εξου και η καταθεση προσταντζαΔεν προσπαθώ να την βγάλω λάδι... Αλλά εγώ φίλε αν έχω 150 ευρώ στην άκρη για ανάγκη δεν θα τα κάνω ραντεβού με πουτάνα και μετά θα γκρινιάζω... Προφανώς και ο άνθρωπος δικά του είναι και τα κάνει ότι θέλει... Αλλά οκ λίγο ηρεμία....
και κατι μου λεει οτι ενας απο αυτους που την δασκαλεψε σημερα εισαι και εσυδεν το σωνεις μαστορα αστο... ''' αναγκη '' και καλα τα ειχε η λαιδι σου εξου και η καταθεση προσταντζα
το μονο σημειο που τον αδικεις, το ειπε ανοιχτα ο ιδιος ηδηκαι κατι μου λεει οτι ενας απο αυτους που την δασκαλεψε σημερα εισαι και εσυ
Ρε συ φίλε ναι οκ μαζί σου.... Αλλά αυτό που λέω είναι ότι ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΑΠΌΛΥΤΗ ΑΝΆΓΚΗ 150 γαμημενα ευρώ δεν τα δίνεις για πουτανες τόσο δύσκολονοειτο είναι αυτό που λέω???δεν το σωνεις μαστορα αστο... ''' αναγκη '' και καλα τα ειχε η λαιδι σου εξου και η καταθεση προσταντζα
απο τα πολλα μηνυματα καπου θα το εχασατο μονο σημειο που τον αδικεις, το ειπε ανοιχτα ο ιδιος ηδη
Την δασκαλεψα... Και που να ήξερες τι της είπα...και κατι μου λεει οτι ενας απο αυτους που την δασκαλεψε σημερα εισαι και εσυ
Εσύ είπαμε είσαι εκτός λόγο βλακειας...το μονο σημειο που τον αδικεις, το ειπε ανοιχτα ο ιδιος ηδη
καλε μου ανθρωπε ποτε δεν ειπε ο φιλος οτι εχει απολυτη αναγκη τα 150 ΑΛΛΑ οτι του τα εφαγε η λαιδι σου!!! τι δεν καταλαβαινεις????Ρε συ φίλε ναι οκ μαζί σου.... Αλλά αυτό που λέω είναι ότι ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΑΠΌΛΥΤΗ ΑΝΆΓΚΗ 150 γαμημενα ευρώ δεν τα δίνεις για πουτανες τόσο δύσκολονοειτο είναι αυτό που λέω???
ευνοητο ειναι.Απλα μαλακια.Δεν αντεχεις να μη γινεις χλαπατσα, ειναι στο αιμα σουΡε συ φίλε ναι οκ μαζί σου.... Αλλά αυτό που λέω είναι ότι ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΑΠΌΛΥΤΗ ΑΝΆΓΚΗ 150 γαμημενα ευρώ δεν τα δίνεις για πουτανες τόσο δύσκολονοειτο είναι αυτό που λέω???
αυτα ειναι δικα σαςΤην δασκαλεψα... Και που να ήξερες τι της είπα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ είπαμε είσαι εκτός λόγο βλακειας...
Όλοι μας pastelie έχουμε κάνει σε κάποιες φάσεις της ζωής μας ,ειδικά σε νεαρή ηλικία όπως είναι και η lady , λσνθασμένες κινήσεις, κακές επιλογές .Ουδείς αλάνθαστος .Οι κακές επιλογές μας ,μας οδηγούν σε καλύτερο άνθρωπο με λιγότερα λάθη τα οποία πάντα θα υπάρχουν στην ζωή μας μέχρι να κλείσουμε το μάτι μας .Γνώμη μου δεν είναι ''πονάει το χέρι , το κόβουμε το χέρι ''. Μόνο αυτό θα γράψω για την lady '' Γηράσκω δ' αει πολλά διδασκόμενος ''.Όλοι εύκολα κάνουμε τους δικαστές σε αυτή την χώρα.... Δεν την καλύπτω το ξαναλέω... Αλλά κάπου ας χαλαρώσουμε...
Οκ άστο δεν θα βγάλουμε άκρη....καλε μου ανθρωπε ποτε δεν ειπε ο φιλος οτι εχει απολυτη αναγκη τα 150 ΑΛΛΑ οτι του τα εφαγε η λαιδι σου!!! τι δεν καταλαβαινεις????