BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 133
- Like
- 35.551
- Πόντοι
- 27.636
Είχα καιρό να μπω σε αυτό το νήμα και έγινε μπάχαλο. Και σε άλλες ανεξάρτητες που και που γίνεται μπάχαλο, αλλά αυτό που έγινε τώρα νομίζω δεν το έχω δει πάλι, από τότε που μπήκα εδώ.
Όπως και να έχει εγώ θα πω μόνο ότι υπάρχουν κορίτσια που είναι επαγγελματίες όσο πάει και κέρδισαν τη φήμη τους με το σπαθί τους, και κορίτσια που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν είναι επαγγελματίες και με τη συμπεριφορά τους σε κάνουν να μην θες να την δεις.
Προσοχή, με το επαγγελματίας δεν εννοώ μόνο στο κομμάτι του σεξ, αλλά στο συνολικό πακέτο, συμπεριφορά κλπ, ότι γίνεται δηλαδή σε μια επαγγελματική συναλλαγή.
Η Αλεξία σε ποιά κατηγορία θέλει να είναι;
Και ούτε προκαταβολές να δίνουμε...
Όπως και να έχει εγώ θα πω μόνο ότι υπάρχουν κορίτσια που είναι επαγγελματίες όσο πάει και κέρδισαν τη φήμη τους με το σπαθί τους, και κορίτσια που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν είναι επαγγελματίες και με τη συμπεριφορά τους σε κάνουν να μην θες να την δεις.
Προσοχή, με το επαγγελματίας δεν εννοώ μόνο στο κομμάτι του σεξ, αλλά στο συνολικό πακέτο, συμπεριφορά κλπ, ότι γίνεται δηλαδή σε μια επαγγελματική συναλλαγή.
Η Αλεξία σε ποιά κατηγορία θέλει να είναι;
Και ούτε προκαταβολές να δίνουμε...