Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.589
- Πόντοι
- 456
Όχι, έχει κ υποστηρικτές χαχα!Δεν ξέρω εάν θα λάβεις τα χρήματα σου πίσω,αλλά τουλάχιστον έχεις όλους τους μύστες του bou.com στο πλάι σου
Όχι, έχει κ υποστηρικτές χαχα!Δεν ξέρω εάν θα λάβεις τα χρήματα σου πίσω,αλλά τουλάχιστον έχεις όλους τους μύστες του bou.com στο πλάι σου
..με τι ζημιά που έκανε....Μεχρι τωρα ειχα δει μονο πουτανες στο σωμα , τωρα ειδα και πουτανα στην ψυχη. Βαλε τα λεφτα στον ανθρωπο ρε που αντι να το βουλωσεις το ρημαδι σου βγαινεις να κραξεις και απο πανω!!
αλλο η δικη του ευθυνη και αλλο η δικη της ...Ε πέστο ρε τύπε έλεος...
10+ χρόνια μέλος και συμπεριφέρεται σαν πρωτάρης...
Και θα σας το πω στα ίσια: έχω στείλει 2 φορές Paysafe (δεν λέω το ποσό) στο μωράκι (η 2η ήταν χθες) - γιατί έτσι είχα καύλες λόγω της 400αρας απόδοσης - και λέω μωράκι θα τα πάρεις να πιεις καφέ στην υγειά του Μπαλαδόρου σου, αλλιώς ξέχασέ με...
Την πρώτη φορά ΟΚ δεν την πίεσα πολύ, χθες όμως της είχα ΓΚΡ έντονα...
Αν τώρα νομίζεις/ετε ότι δεν είμαι υποψήφιος πελάτης αλλά κάτι διαφορετικό ενώ μένω τόσα χιλιόμετρα μακρυά, εντάξει ας μην το συνεχίσουμε...
Ζημια εκανε; Χαχαχαχ δεν φταίτε εσεις ρε. Εμεις οι μαλακες φταίμε. Αλλα μην αγχωνεσαι, εχει ο καιρος γυρίσματα..με τι ζημιά που έκανε....
Δεν ειναι θεμα φαν ή μη. Αλλα και οι «φαν» οπως λες μετα απο αυτα που θα διαβάσουν, θα αναθεωρήσουν. Γκομενες σαν και σενα να! Και πολυ καλυτερες! Θα πρεπε να ντρέπεσαι!Σχολιάστε με την ησυχία σας,όσοι με ξέρουν μόνο αυτών η γνώμη με νοιάζει όσο για τους μη φαν.......
εσυ την εκανες στον εαυτο σου και να σου πω την αληθεια την αξιζες! την κερδισες με την αξια σου! και απο τη στιγμη που δε το ληγεις και δειχνεις σε ολους τι και ποια εισαι καλυτερα ετσι... συνεχισε να βαζεις αυτογκολ μηπως και προχωρησεις σωστα στη ζωη σου... για να συμπεριφερεσαι ετσι μαλλον δεν αγαπας πολυ τον εαυτο σου ουτε το "αυριο". μονο το σημερα.....με τι ζημιά που έκανε....
αυτη νομιζει οτι οι "φαν" ειναι οι "μαλακες της" μονο που οι πραγματικα μαλακες σε λιγο που θα μετρησει θα ειναι πολυ λιγοτεροι απο οσο υπολογιζεΔεν ειναι θεμα φαν ή μη. Αλλα και οι «φαν» οπως λες μετα απο αυτα που θα διαβάσουν, θα αναθεωρήσουν. Γκομενες σαν και σενα να! Και πολυ καλυτερες! Θα πρεπε να ντρέπεσαι!
ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;; ΜΗ. ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΛΟΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ!!εσυ την εκανες στον εαυτο σου και να σου πω την αληθεια την αξιζες! την κερδισες με την αξια σου! και απο τη στιγμη που δε το ληγεις και δειχνεις σε ολους τι και ποια εισαι καλυτερα ετσι... συνεχισε να βαζεις αυτογκολ μηπως και προχωρησεις σωστα στη ζωη σου... για να συμπεριφερεσαι ετσι μαλλον δεν αγαπας πολυ τον εαυτο σου ουτε το "αυριο". μονο το σημερα...
Οι μαλακκες ποου λες εσύ με πληρώνουν για υπηρεσίες που προφέρω και με την αξία μου τα παίρνω!δεν μου τα χαρίζουναυτη νομιζει οτι οι "φαν" ειναι οι "μαλακες της" μονο που οι πραγματικα μαλακες σε λιγο που θα μετρησει θα ειναι πολυ λιγοτεροι απο οσο υπολογιζε
Σύμφωνοι - άσχετα πόσο συμπάθεια έχω για το μωράκι - και δεν την έχω δώσει αλλού - φταίνε και οι δύο - αλλά ο συγκεκριμένος φταίει περισσότερο. Τύπε επειδή φαίνεσαι μεγάλο αλάνι, ε το μουνί και το βαπόρι ξέρεις ποιοι δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν...αλλο η δικη του ευθυνη και αλλο η δικη της ...
Εσενα σου χρειαζεται να στην φέρουν κανα δυο να φύγουν χωρις να σε πληρώσουν, να δουμε μετα πως θα αντιδράσεις! Νευριαζεις κ ολαςΡΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;; ΜΗ. ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΛΟΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι μαλακκες ποου λες εσύ με πληρώνουν για υπηρεσίες που προφέρω και με την αξία μου τα παίρνω!δεν μου τα χαρίζουν
το χαος η συμπεριφορα σου το προκαλεσε και η σταση σου επειτα απο αυτο!ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;; ΜΗ. ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΛΟΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ!!
Χαζό ακούγεται αλλά τόσο σου κόβει...
Ας δεχτώ ότι είχε ανάγκη όπως λες, δώσε τα κι άφησέ την ήσυχη να πράξει όπως νομίζει, μάθε να είσαι άνθρωπος.
Αλλιώς της το κόβεις εξαρχής λέγοντας της ορθά/κοφτά ότι δεν είσαι φιλανθρωπικό ίδρυμα και θες μόνο να τη γαμήσεις μάθε να είσαι άντρας για να σε υπολογίζουν.
θα τα βρουν αλλου. δε προσφερεις και κατι σπανιοΡΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;; ΜΗ. ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΛΟΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ!!
Οι μαλακκες ποου λες εσύ με πληρώνουν για υπηρεσίες που προφέρω και με την αξία μου τα παίρνω!δεν μου τα χαρίζουν
εχεις να προσφερεις περισσοτερα τωρα για τα διαφυγοντα κερδη...Σύμφωνοι - άσχετα πόσο συμπάθεια έχω για το μωράκι - και δεν την έχω δώσει αλλού - φταίνε και οι δύο - αλλά ο συγκεκριμένος φταίει περισσότερο. Τύπε επειδή φαίνεσαι μεγάλο αλάνι, ε το μουνί και το βαπόρι ξέρεις ποιοι δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν...
Βάζω μια άνω τελεία κι εγώ, πάει η ώρα 2:00 και πρέπει να φορτώσω κανένα βοηθητικό να κρατήσει η ζέστη ως το ξημέρωμα.
Ρε συ έλεος...
Σκάω 100Ε για 15 λεπτά με μία απλή αερόπιπα κι άντε λίγο κώλο, τι μου λες τώρα;
Την Κλανιάρα μου 300αρα θα της σκάω!!!
Δώσε στη κοπέλα 2 στανταρακια να ξεχρεωσειΣύμφωνοι - άσχετα πόσο συμπάθεια έχω για το μωράκι - και δεν την έχω δώσει αλλού - φταίνε και οι δύο - αλλά ο συγκεκριμένος φταίει περισσότερο. Τύπε επειδή φαίνεσαι μεγάλο αλάνι, ε το μουνί και το βαπόρι ξέρεις ποιοι δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν...
Βάζω μια άνω τελεία κι εγώ, πάει η ώρα 2:00 και πρέπει να φορτώσω κανένα βοηθητικό να κρατήσει η ζέστη ως το ξημέρωμα.
Ρε συ έλεος...
Σκάω 100Ε για 15 λεπτά με μία απλή αερόπιπα κι άντε λίγο κώλο, τι μου λες τώρα;
Την Κλανιάρα μου 300αρα θα της σκάω!!!
μολις στα χαρισε ενας εδω μεσα. εχει μισο μηνα κιολας... απλα νομιζε οτι στα δανεισε η εστω πληρωσε προκαταβολη... αλλα εξαπατηθειν! ο τυπος πληρωσε το λαθος του. σειρα σου να πληρωσεις το δικο σου. το δικο σου θα κοστισει πολλα περισσοτερα οπως καταλαβες... δικαιη η τιμωριαΡΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;; ΜΗ. ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΛΟΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ!!
Μαλακία βαράς εσύ κι όχι εγώ, δες βρε γίδι τι γραφειάρα έχω όποτε γουστάρω να το παίζω δίπορτο.Ρε τυπε τα εννοεις αυτα που γραφεις ή εχει γινει ο εγκεφαλος σου τοσο πουρές απο την μαλακια που τραβας μονος σου καθε βραδυ;
Σότο, (Σωτήρη σε λένε - επειδή έχω κι αδελφό) έχει φάει τέτοιο κράξιμο η Μικρή για τα Στοιχήματα, θα σε ξεμαλλιάσω της λέω αν μάθω ότι κάνεις τέτοιες μαλακίες.Δώσε στη κοπέλα 2 στανταρακια να ξεχρεωσει