Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.320
- Πόντοι
- 11.146
Φρέσκια Φρέσκια.....!
Φρέσκια Φρέσκια.....!
Μαύρε μαύρε γάτε...μ αρέσει η σκέψη σου...!!
....oχι που δν θα σου αρεσεΜαύρε μαύρε γάτε...μ αρέσει η σκέψη σου...!!
που ειναι η καρδουλα??????????????Φρέσκια Φρέσκια.....!
ισχυει εχεις πιο ωραιο κωλοΔεν είμαι εγώ αυτή.
@pastelios δηλαδή,χωρίς αυτή δεν εγκρίνεις;Φρέσκια Φρέσκια.....!
ΕΡΩΤΗΣΗ παγιδα καλη μου lady??????????????????????????@pastelios δηλαδή,χωρίς αυτή δεν εγκρίνεις;
θελεις να κοψω το μαλλι?.....ΕΡΩΤΗΣΗ παγιδα καλη μου lady??????????????????????????
Σε προκαλώ....ΕΡΩΤΗΣΗ παγιδα καλη μου lady??????????????????????????
να απαντησω η να κοψω το μαλλι?????????...προσεχε τι λες...........!!!!!!Σε προκαλώ....
Απάντησε μ!ήταν μια στιγμή παραφροσύνης
να απαντησω η να κοψω το μαλλι?????????...προσεχε τι λες...........!!!!!!
αν το κοψω ομως ....ειπαμε.........χαχαχα μην κανεις την χαζη μετα!!!!!!.....Απάντησε μ!
Φίλε εγώ έβαλα την φωτό γιατί έτσι θέλω να της γλυψω την ΚΩΛΑΡΑ όταν την συναντησωγεροκαραφλας σε γλειφει η κανουν πουλακια τα ματια?
Καύλα είσαι αλλά βρακώσου μωρή θα κρυώσει το πουλάκι σου
Ρε γαυρίνα είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα. Εννοείται πως αυτά θα φοράς όταν συναντηθούμε!Καλημέρα σε όλους!
Άτακτη Αλεξία!!!!
λιγο δυσκολο αυτο φιλε μου!!!!!!!!!!!!!Ρε γαυρίνα είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα. Εννοείται πως αυτά θα φοράς όταν συναντηθούμε!
Δώσε πονο ΚΩΛΑΡΑ μουΦρέσκια Φρέσκια.....!
Μην το λες φίλε. Πιστεύω δε θα μου χαλάσει χατίρι είναι καλό και δεκτικό κορίτσι!!λιγο δυσκολο αυτο φιλε μου!!!!!!!!!!!!!
την μπλουζα δεν μπορει να εχει................ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!Μην το λες φίλε. Πιστεύω δε θα μου χαλάσει χατίρι είναι καλό και δεκτικό κορίτσι!!