Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 7.639
- Πόντοι
- 1.046
να σε βρασω ρε lady..............φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...........γιατι??????????????????καλησπερα και καλη βραδια!
Λαίδη πριν ανεβάσεις φωτογραφία θα στέλνεις προειδοποιητικό μήνυμα στο Viber, ώστε να πάρω το χάπι της καρδιάς, μην έχω τίποτε εμφράγματα κι είμαι σε μία κρίσιμη ηλικίακαλησπερα και καλη βραδια!
Ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο μαζί!!μεζες ειναι τα κοριτσια ρε μαν???
Δώσε πόνο!!!καλησπερα και καλη βραδια!
καλησπερα και καλη βραδια!
καλησπερα και καλη βραδια!
Ρε τύπε...Πάω πάσο τότε. Αντικειμενικά όμως με τέτοια γκομενάρα πρέπει να σπάμε τα ρολόγια και τις ώρες και να κάνουμε το δυνατότερο δυνατό να βρισκόμαστε μαζί της...
Απίστευτη κωλαρακαλησπερα και καλη βραδια!
Αυτά είναι, κάρφωμα!καλησπερα και καλη βραδια!
ειχες και ακροατες??..η στο μπανιο την εκανες???Ρε τύπε...
έχω κάνει ολόκληρη διάλεξη πάνω στο ζήτημα "πως φερόμαστε-μιλάμε" στα/για τα κορίτσια.
Σεβασμός πάντα, θεοποίηση όχι...
Που την είδες τη θεοποίηση ο Θεός και η ψυχή σου ρε τύπε. Ασχολήσου με τα αθλητικά καλύτερα και μην κάνεις τον προφέσοραΡε τύπε...
έχω κάνει ολόκληρη διάλεξη πάνω στο ζήτημα "πως φερόμαστε-μιλάμε" στα/για τα κορίτσια.
Σεβασμός πάντα, θεοποίηση όχι...
δεν κανει και τιποτα αλλο...απο αυτο το προφιλ.....Που την είδες τη θεοποίηση ο Θεός και η ψυχή σου ρε τύπε. Ασχολήσου με τα αθλητικά καλύτερα και μην κάνεις τον προφέσορα
Που την είδες τη θεοποίηση ο Θεός και η ψυχή σου ρε τύπε. Ασχολήσου με τα αθλητικά καλύτερα και μην κάνεις τον προφέσορα
Πάω πάσο τότε. Αντικειμενικά όμως με τέτοια γκομενάρα πρέπει να σπάμε τα ρολόγια και τις ώρες και να κάνουμε το δυνατότερο δυνατό να βρισκόμαστε μαζί της...
Μπορεί...Αν καταλαβαίνεις εσύ θεοποίηση τότε έχεις πρόβλημα αντίληψης και ερμηνεύεις το κάθε σχόλιο όπως γουστάρεις
Μάλλον προσπαθεί να δημιουργήσει εντάσεις χωρίς λόγοδεν κανει και τιποτα αλλο...απο αυτο το προφιλ.....
παντα ετσι κανει κουφιες εξυπναδες χωρις νοημα....Μάλλον προσπαθεί να δημιουργήσει εντάσεις χωρίς λόγο
Καλά ο mr perfect πουθενά δεν υπάρχει αυτό είναι το μόνο σίγουροΜπορεί...
Ουδείςjohn100τέλειος
Το να έχουμε κάποια γνώμη για την εκάστοτε κοπέλα δε σημαίνει ότι πρέπει υποχρεωτικά να συμφωνούν όλοι μαζί μαςπαντα ετσι κανει κουφιες εξυπναδες χωρις νοημα....