Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 17.627
- Πόντοι
- 2.256
κοπηκα απο τα σχολια μολις μπηκα και τα ειδα αγαπητε μου! καπως ετσι θα περασαν ριχνοντας μια ματια..Kοπηκες...???
κοπηκα απο τα σχολια μολις μπηκα και τα ειδα αγαπητε μου! καπως ετσι θα περασαν ριχνοντας μια ματια..Kοπηκες...???
Σχόλια σχόλια σχόλια..... Και μόνο σχόλια.....κοπηκα απο τα σχολια μολις μπηκα και τα ειδα αγαπητε μου! καπως ετσι θα περασαν ριχνοντας μια ματια..
Σωστά τα πολλά σχόλια είναι φτώχ€ια Lady Bertazonni.καπως ετσι θα περασαν ριχνοντας μια ματια..
μπααααα..... χωνεύω τη χυλόπιτα ακόμα! Μου έκατσε βαριά!!!καλημερα @Lady Alexia!o αδερφος @james034 sε πηρε τηλ να σου πει κανα εγγλεζικο
Είδες τι βρωμόπαιδο είναι ο @Spiros_73 ; Μη δει άνθρωπο να προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του αμέσως να του τη σπάσειμπααααα..... χωνεύω τη χυλόπιτα ακόμα! Μου έκατσε βαριά!!!
νομιζω οτι ακομα εχεις ελπιδες αμα της πει κανα εγγλεζικο με προφορα οξφορδης!!μπααααα..... χωνεύω τη χυλόπιτα ακόμα! Μου έκατσε βαριά!!!
Τελικά δε δεν είναι μόνο ο κώλος σου αλλά όλα σου καύλα πάνω σου. Μας έβγαλες τα μάτια πρωινιάτικα ρε μωράκι!!!Baby Baby,where is th Lady?
Aπό αύριο κοντά σας
Είδα είδα...Είδες τι βρωμόπαιδο είναι ο @Spiros_73 ; Μη δει άνθρωπο να προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του αμέσως να του τη σπάσει
Καλά λοιπόν είπα εγώ χθες της @Lady Alexia να τον τιμωρήσει με το να μην ανεβάσει φώτο αποκαλυπτική
μπααααα..... χωνεύω τη χυλόπιτα ακόμα! Μου έκατσε βαριά!!!
Συμπάσχω με τον πόνο σου λεβεντιά. Και βέβαια να του την κάνειςΕίδα είδα...
ευτυχώς που το είδες κι εσύ...να μην είμαι ο μόνος!!
ΥΓ: και μη νοιάζεσαι...θα τον τακτοποιήσω! Παω να του κάνω χαλάστρα με τον έρωτα του....από "Δ" ξεκινάει και τελειώνει σε "έσποινα"!!
Παναγία μου! Δεν έχω περιθώρια αλλά πλέον να μην σε συναντήσω τώραBaby Baby,where is th Lady?
Aπό αύριο κοντά σας
Βραχηκε και αυτό ...υγρασιες!kalispera se ola ta agoria mou.
yparxei provlima me to viber,steilte mhnyma edw mexri na lythei to thema,eyxaristw poly!!!
.....τελειωσαμε κ σημερα!!!!!Baby Baby,where is th Lady?
Aπό αύριο κοντά σας
....ετσι, ασε τα παιδια να τρεξουνκαλημερα σε ολους,καλο σκ μωρακια...
Καλημερα και Καλο μηνα σε ολους!
..αυτος ο μηνας θα ναι αρκετα δυναμικος και θα χει τα ωραιοτερα ..γ@μησια!ειναι ο μηνας του σκορπιου οποτε...
καλα τους κανεις!!Ξεκινησαμε δυναμικα και σημερα,μετα απο το ξεματιασμα τις γιαγιας που παντα χρειαζεται!!!!!αντε καλησπερααα σε ολους♥︎
Σκεφτομουν να ανεβασω κατι καλο αλλα εεπειδη σας εχω τιμωρια καποιους.....μην κακομαθαίνετε!
καλα τους κανεις...στειλε στο VIBER να σκασουν..........χαχαχαχαχαχαχαχαΞεκινησαμε δυναμικα και σημερα,μετα απο το ξεματιασμα τις γιαγιας που παντα χρειαζεται!!!!!αντε καλησπερααα σε ολους♥︎
Σκεφτομουν να ανεβασω κατι καλο αλλα εεπειδη σας εχω τιμωρια καποιους.....μην κακομαθαίνετε!