123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.803
- Πόντοι
- 726
Μήπως είσαι και από δυτικά προάστια;Γεννημα θρεμμα.
Μήπως είσαι και από δυτικά προάστια;Γεννημα θρεμμα.
Το Ραμοβούνι της Μεσσηνίας ξέρεις που πέφτει;Γεννημα θρεμμα.
τύπε βγες στη γωνία να δεις αν έρχομαι...Έχουμε και τους αιώνιους πονεμένους εδώ. Δεν πειράζει περαστικά σας. Άλλωστε τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Αλλάξτε ομάδα όσο προλαβαίνετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
RED OR DEAD!!!
τελικά με είδες?Πήγαινε εσύ τύπε μέχρι τη γωνία να δεις γιατί όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα για πολλοστή φορά
Μήπως με είδες εσύ;τελικά με είδες?
τύπε απαντάς με ερωτήσεις, δε γίνεται δουλειά...Μήπως με είδες εσύ;
μπραβο φιλος!!!!!!!!!!!!!!!παρακολουθωντας τα τεκτενομενα παρατηρησα οτι αντι να ασχολειστε με μια απο τις καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη εχετε αναγαγει το νημα σε διαγωνισμο μαλακιας......συγχαρητηρια ....
ναι τύπε, συνέτισέ μας...παρακολουθωντας τα τεκτενομενα παρατηρησα οτι αντι να ασχολειστε με μια απο τις καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη εχετε αναγαγει το νημα σε διαγωνισμο μαλακιας......συγχαρητηρια ....
Τύπε είμαι ο διαχρονικός γαμιάς σου στον αθλητισμό βαζελάκοτύπε απαντάς με ερωτήσεις, δε γίνεται δουλειά...
φοβάμαι είσαι γαύρος
Λόγω του αείμνηστου Σταύρου Νταϊφά (γεννήθηκε Καλαμάτα κι αυτός) ως τα νεανικά μου χρόνια υποστήριζα τον Ολυμπιακό. Όχι φανατικά όμως. Πλέον μόνο εθνική Ελλάδας & Κύπρου κι από τη Μεγαλόνησο την Πάφο με τον ΑΠΟΕΛ.Ολυμπιακαρα μονο!!!!!!
αγαπητε μπαινω στο νημα για να δω και να ενημερωθω για την κοπελα.......αν ηθελα προγνωστικα η για το ποιος ειναι πιο μαγκας απο τον αλλον θα ημουν σε αλλο σαιτ....ναι τύπε, συνέτισέ μας...
αυτά τα ασχολούμαι στο νήμα είναι για καυλάντισμα και μόνο.
όποιος ενδιαφέρεται παίρνει τηλέφωνο, δεν καυλαντίζει
ΑνατρίχιασαΤύπε είμαι ο διαχρονικός γαμιάς σου στον αθλητισμό βαζελάκο
Εγώ μπαίνω για τα αθλητικά...και σταματάω...αγαπητε μπαινω στο νημα για να δω και να ενημερωθω για την κοπελα.......αν ηθελα προγνωστικα η για το ποιος ειναι πιο μαγκας απο τον αλλον θα ημουν σε αλλο σαιτ....
Έλα ρε μη λες μαλακίες. Ούτε ο ΟΠΑΠ είναι εδώ ούτε το παίζει κανείς μάγκας περισσότερο απ'τον άλλον. Το ότι κάνουμε λίγο χαβαλέ δεν τρέχει κάτι. Σιγά μη σκοτωθούμε και για τις ομάδεςαγαπητε μπαινω στο νημα για να δω και να ενημερωθω για την κοπελα.......αν ηθελα προγνωστικα η για το ποιος ειναι πιο μαγκας απο τον αλλον θα ημουν σε αλλο σαιτ....
Τέλος πάντων καλή η κόντρα σε υγιές πλαίσιο αρκεί να μην ξεφεύγουν τα πράγματα και πάνε στο άλλο άκρο. End of conversationΑνατρίχιασα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ μπαίνω για τα αθλητικά...και σταματάω...
ο δασκαλος τετοια ωρα τα ματια τα εχει Ιταλια ...ευτηχως υπαρχει η ομορφη lady και γίνετε απεμπλοκή στην εμπλοκη..Λόγω του αείμνηστου Σταύρου Νταϊφά (γεννήθηκε Καλαμάτα κι αυτός) ως τα νεανικά μου χρόνια υποστήριζα τον Ολυμπιακό. Όχι φανατικά όμως. Πλέον μόνο εθνική Ελλάδας & Κύπρου κι από τη Μεγαλόνησο την Πάφο με τον ΑΠΟΕΛ.