Νέα

κυστη κοκκυγος...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Η δικιά μου εμπειρία:
Είμαι 63 ετών.
Μου πρωτοπαρουσιάστηκε πρόβλημα εκεί πίσω όταν ήμουν 23-25.
Με ψιλοενοχλούσε που και που, επηρεαζόταν από πίεση (π.χ. κακή καρέκλα) και σε περιπτώσεις μεγάλης έξαρσης άνοιγε και κάποιο συρίγγιο, που έβγαζε υγρασία στο σώβρακο. Πρήξιμο, πόνος, κλπ. Υπήρχε ευαισθησία, δηλ. ακόμα και ένα δίωρο σινεμά με κακές καρέκλες μπορούσε να ερεθίσει το πρόβλημα.
Από τα 25-30 μου σταμάτησα να χρησιμοποιώ κωλόχαρτο, και πάντα κάνω μπιντέ μετά το χέσιμο. Αυτό μου έχει γίνει τόσο απαραίτητο πια που αν δεν υπάρχει μπιντές (ή άλλος τρόπος να πλύνω τον κώλο μου) αποφεύγω το χέσιμο. Στην ανάγκη, βρέχω κωλόχαρτο 3-4 φορές και πλένομαι με αυτό.
Από τα 35-40 μου το πρόβλημα του κόκκυγα άρχισε να υποχωρεί. Μπορώ να πω πως από τα 45 μου δεν υπάρχει πλέον. Αυτονόητο ότι ποτέ δεν έκανα εγχείρηση. Πέρασε μόνο του και δεν υπάρχει πια.
Και έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Η δικιά μου εμπειρία:
Είμαι 63 ετών.
Μου πρωτοπαρουσιάστηκε πρόβλημα εκεί πίσω όταν ήμουν 23-25.
Με ψιλοενοχλούσε που και που, επηρεαζόταν από πίεση (π.χ. κακή καρέκλα) και σε περιπτώσεις μεγάλης έξαρσης άνοιγε και κάποιο συρίγγιο, που έβγαζε υγρασία στο σώβρακο. Πρήξιμο, πόνος, κλπ. Υπήρχε ευαισθησία, δηλ. ακόμα και ένα δίωρο σινεμά με κακές καρέκλες μπορούσε να ερεθίσει το πρόβλημα.
Από τα 25-30 μου σταμάτησα να χρησιμοποιώ κωλόχαρτο, και πάντα κάνω μπιντέ μετά το χέσιμο. Αυτό μου έχει γίνει τόσο απαραίτητο πια που αν δεν υπάρχει μπιντές (ή άλλος τρόπος να πλύνω τον κώλο μου) αποφεύγω το χέσιμο. Στην ανάγκη, βρέχω κωλόχαρτο 3-4 φορές και πλένομαι με αυτό.
Από τα 35-40 μου το πρόβλημα του κόκκυγα άρχισε να υποχωρεί. Μπορώ να πω πως από τα 45 μου δεν υπάρχει πλέον. Αυτονόητο ότι ποτέ δεν έκανα εγχείρηση. Πέρασε μόνο του και δεν υπάρχει πια.
Και έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια.
ισως η υγρασια που λες οτι σου βγαζε να ηταν το μικροβιο αλλιως δε φευγει ετσι ευκολα αυτο προχωραει , εγω το κανα στα 26 μου , 7 γαμημενα συριγγια ειχα τραβηξα πολυ πακετο και δε θα ξεχασω την πρωτη αλλαγη που μου την εκανε ενας μαντραχαλος αραπης 2 μετρα τη πονο ειχε

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
H δικια μου ιστορια ... πρεπει να ημουν 15 οταν ξεκινησε μια ενοχληση ψηλα στον κωλο μου. δεν εδινα σημασια . αυτο με τις μερες μεγαλωνε και μετα απο καμια 15 αρια μερες ειχα την αισθηση οτι ειχα ενα μπαλακι του τενις στον κωλο μου και καθομουνα πανω σε αυτο. ενα απογευμα λοιπον εκανα ενα πολυ ζεστο μπανιο ... παω να σκουπιστω και νιωθω κατι να τρεχει στον κωλο μου....... παιδια βγηκε ισα με ενα ποτηρι κρασιου πραμα το οποιο βρωμουσε απιστευτα.
ηρθε και η μανα μου τοτε και με το που το βλεπει το πιεζει και καθαρισε ολο...... εβαλε betadine και σε 10 λεπτα η τρυπα που ειχε ανοιξει εκλεισε και σημερα που ειμαι 37 δεν με εχει ξαναενοχλήσει.
την αλλη μερα που πηγα στον γιατρο βεβαια μου ειπε οτι ημουν τυχερος γιατι το ζεστο νερο του μπανιου προκαλεσε συστολη στο υγρο με αποτελεσμα να ανοιξει η πληγη και να αδειασει . Αυτο δεν συμβαινει σε ολους.....
μαλιστα μου ειχε πει οτι σε μενα μετα απο αυτο υπαρχει μεν αλλα πολυ μικρη πιθανοτητα να μου ξαναβγει.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
εχω κανει επεμβαση πριν κανα 2 χρονια.δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο.αν εχεις τα φραγκα το κανεις κανα 700€-1000€ κοστιζει.απο τοτε μετα το χεσιμο μονο με νερο καθαριζομαι και γουσταρω κιολας.αν το ξερα δε θα εβαζα ποτε κολοχαρτο.υπομονη και καλο κουραγιο.!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
3 στους 100.000 γράφει στο σαιτ που μου πόσταρες τύπε και εδω μέσα μέχρι στιγμής έχουμε 8 περιστατικά.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μου παρουσιαστηκε γυρω στα 18. Μολις μαζευε αρκετο υγρο και πρηζοταν σαν γρομπαλακι , ανοιγε και ξερναγε. Ειχα παει σε ενα χειρουργο . Μου ειχε πει οτι παρουσιαστηκε απο καποια τριχα . Το ειδε , το ανοιξε και το καθαρισε στο ιατρειο του και μου ειπε τοτε καθημερινα μπανιο και μετα χρηση μπενταντιν για τουλαχιστον κανα μηνα. Επισης μου ειχε πει να ξυρισω καλα την περιοχη και αυτο να το κανω παντα . Τελικα υποχωρησε και εκλεισε. Και απο τοτε δεν ξαναπαρουσιαστηκε , εδώ και 20 χρονια

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
για το πονο στις αλλαγες ειχα ακοθσει κ εγω!!
ειδικα στη πρωτη αλλαγη ειχα κλασει πομολα

παπαρρια δε καταλαβα τπτ, ουτε κατα τη διαρκεια της
επεμβασης ουτε στις αλλαγες...

κανενα τσιμπηματακι μονο οταν καθομουν αλλα κομπλε στ @@ μας!

Ατάκες από τις λίγες.. Έγραψες μίστερ

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ατάκες από τις λίγες.. Έγραψες μίστερ

κυριε ταξιαρχε αφου ολοι ελεγαν οτι θα βελαξψ απ το πονο...!!
τελικα ο τυπος ειχε αλλαξει γαζα κ εγω περιμενα ακομα να πονεσω!!
μια χαρα

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
για το αν ξαναβγει, δε θα στο εξασφαλισει κανενας. κολλητος εχει κανει 3 φορες.. και δεν ειναι οτι δεν του το καθαρισαν καλα τις πρωτες 2, τα'χε σταξει σε ιδιωτικο.. αν αρχισουν τα ψυχοσωματικα (που συμφωνα με κορυφαιο βελονιστη ειναι μουφες - λαθος χημικα στον εγκεφαλο ειναι και αγνωστη μεταβολη, μου'χε πει), λογω στρες κ.α., πρεπει να το κοιταξεις διαφορετικα..

* δεν ισχυει οτι παιζει μονο για μελαχροινους. ο κολλητος ειναι ξανθος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom