Νέα

κυστη κοκκυγος...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
χαιρετε εχω βγαλει κυστη κοκκυγος και βρηκα αυτον το γιατρο που χρησημοποιει μια αλλη τεχνικη απο τους υπολοιπουσ!εχει καποιος εμπειρια η ειναι κομπογιαννητης?αξιζει λετε?700 ευρω θελει και σου δινει εγγυηση οτι δεν θα σου ξαναβγει

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Proctoclinic λέει...............χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.253
Πόντοι
1.106
χαιρετε εχω βγαλει κυστη κοκκυγος και βρηκα αυτον το γιατρο που χρησημοποιει μια αλλη τεχνικη απο τους υπολοιπουσ!εχει καποιος εμπειρια η ειναι κομπογιαννητης?αξιζει λετε?700 ευρω θελει και σου δινει εγγυηση οτι δεν θα σου ξαναβγει
Κανεις δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα σου ξαναβγεί 100%...
Ούτως η άλλως πάνω κατω εκει ειναι οι τιμες για ολες τις μεθόδους "ανοιχτή" κλειστή"

OP
OP
A

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Κανεις δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα σου ξαναβγεί 100%...
Ούτως η άλλως πάνω κατω εκει ειναι οι τιμες για ολες τις μεθόδους "ανοιχτή" κλειστή"
το ξερω απλα ηθελα να μαθω αν εχει κανει κανεις αλλος αυτη την τεχνικη

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Νυστέρι κ ανοιχτή πληγή χωρίς ράμματα. . 40 μέρες κ είσαι καινούριος

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Γιος φίλου μου έκανε πριν λίγες μέρες με λέιζερ.
Πλήρωσε 600 ευρώ. Τα υπόλοιπα τα πλήρωσε η ασφάλεια του.
Ο πιτσιρικάς, έκατσε ένα βράδυ μέσα και την άλλη μέρα πήγε στο σπίτι του και στις δραστηριότητες του, λες και δεν έκανε επέμβαση.
Για το θέμα αν θα ξαναβγεί ή όχι η κύστη, αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν το συζητήσαμε.
Πολλές επεμβάσεις πλέον γίνονται χωρίς νυστέρι και ο χρόνος αποθεραπείας είναι πολύ πιο σύντομος.
Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις παίζει ρόλο και το χρηματικό.

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
καλησπερα μαγκες  εχω κανει την επεμβαση στην συγκεκριμενη κλινικη οντως τελειως ανοδυνα και με τα χρηματα που λετε πανω κατω,εγω κατοπιν δικης μου βουλησης μπηκα το πρωι και σε 3 ωρες ειχα φυγει,με χειρουργησε καποιος παππας αλκης δεν καταλαβα τιποτα και απο την αλλη μερα κατευθειαν δουλεια,η αληθεια ειναι πως μεχρι και κανενα εξαμηνο μετα κατι ειχα απο θεμα υγρων και τετοια αλλα σε καμια περιπτωση πονο η βρωμια η μυρωδια .ο γιατρος ειπε οτι δεν του εχει συμβει ξανα αλλα ηταν και ειναι διατεθημενος να μου κανει ξανα την επεμβαση χωρις κοστος,τωρα εδω και 5 μηνες δεν εχω τιποτα απολυτως,εχει περιπου ενα χρονο που εκανα την επεμβαση,

συμβουλη μου αν ειστε σε σημειο που πρεπει να γινει καντε το γιατι με τον αλλα τροπο απο οτι ξερω ο πονος στις αλκαγες η δυσωδια και η χρονικη ταλαιπωρια ειναι απολεφτα,,,,

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
καλησπερα μαγκες  εχω κανει την επεμβαση στην συγκεκριμενη κλινικη οντως τελειως ανοδυνα και με τα χρηματα που λετε πανω κατω,εγω κατοπιν δικης μου βουλησης μπηκα το πρωι και σε 3 ωρες ειχα φυγει,με χειρουργησε καποιος παππας αλκης δεν καταλαβα τιποτα και απο την αλλη μερα κατευθειαν δουλεια,η αληθεια ειναι πως μεχρι και κανενα εξαμηνο μετα κατι ειχα απο θεμα υγρων και τετοια αλλα σε καμια περιπτωση πονο η βρωμια η μυρωδια .ο γιατρος ειπε οτι δεν του εχει συμβει ξανα αλλα ηταν και ειναι διατεθημενος να μου κανει ξανα την επεμβαση χωρις κοστος,τωρα εδω και 5 μηνες δεν εχω τιποτα απολυτως,εχει περιπου ενα χρονο που εκανα την επεμβαση,

συμβουλη μου αν ειστε σε σημειο που πρεπει να γινει καντε το γιατι με τον αλλα τροπο απο οτι ξερω ο πονος στις αλκαγες η δυσωδια και η χρονικη ταλαιπωρια ειναι απολεφτα,,,,

για το πονο στις αλλαγες ειχα ακοθσει κ εγω!!
ειδικα στη πρωτη αλλαγη ειχα κλασει πομολα

παπαρρια δε καταλαβα τπτ, ουτε κατα τη διαρκεια της
επεμβασης ουτε στις αλλαγες...

κανενα τσιμπηματακι μονο οταν καθομουν αλλα κομπλε στ @@ μας!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Από μόνος του ο οργανισμός το δημιουργεί τύπε :think:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.253
Πόντοι
1.106
Το καλυτερο αποδεικνύεται ο μπιντες (δεν ασκείται πίεση όπως στο κωλοχαρτο)

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Νά πάς εκεί καί νά κάνεις τήν επέμβαση συναγωνιστή.Καθόλου πόνος στην επέμβαση,ουτε μετεγχειρητικά,στίς αλλαγές αλλάζεις μόνο μιά γάζα χωρίς πόνο,χωρίς ανοιχτές πληγές,χωρίς ράματα,χωρίς σημάδια.Μέσα σε 30 λεπτά τελειώνει η επέμβαση καί σε 2-3 ωρες βγαίνεις από την κλινική.Από την επόμενη ημέρα συνεχίζεις τις δραστηριοτητές σου.Η μεθοδος είναι νέα εδώ στήν Ελλάδα.Στο εξωτερικό η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται εδώ καί 5 ετη περίπου.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πριν το 2000, δεν θυμάμαι την χρονιά ακριβώς, είχα κάνει επέμβαση με laser σε μια κλινική στο Νέο ηράκλειο. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση σε θέματα υγείας. Με pm αν θες σου στέλνω στοιχεία. Την επόμενη ημέρα πήγα στην θάλασσα για μπάνιο όπως μου είπε ο γιατρός.. Ηταν καλοκαίρι. Ούτε αλλαγές ούτε τίποτε. Πριν την επέμβαση είχα υποφέρει πολύ ψάχνοντας από εδώ και από εκεί. Εκεί με έστειλε συνάδελφος. Ο γιατρός υποστήριζε ότι είναι ο καλύτερος γιατρός του κώλου που υπάρχει στην Ελλάδα. Μου έδιναν μια αντιβίωση Ciproxin και κάπως με ανακούφιζε μέχρι που ξαναπριζόμουν.

Θυμάμαι μάλιστα λίγες μέρες μετά την επέμβαση ότι πήδηξα μια τύπισα μέσα σε ένα mini cooper (το παλιό) που είχα γνωρίσε σε κάποια τηλεπαρέα και δεν ήθελα να δει τον κώλο μου. Στο μπροστινό κάθισμα ήρθε και έκατσε πάνω στο καυλί μου.

Από τότε δεν μου ξανά παρουσιάστηκε!

Ωραίες εποχές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom