Νέα

Κύπρος - ήρθε η ώρα για μετανάστευση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Moutzomenios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γιατί η Ελλάδα τους πρόδωσε το 1974 !!. Εμείς θέλαμε διαβατήριο να πάμε εκεί μέχρι πριν λίγο καιρό . Χρόνια πρίν φίλη παντρέυτηκε κύπριο και πήγαν να ζήσουν εκεί . Αυτός βρήκε δουλειά , αυτή δεν μπόρεσε να βρεί ποτέ κάπου να δουλέψει εκεί . Το αποτέλεσμα , τα μάζεψαν και γύρισαν άρων άρων στην Ελλάδα μας . Αυτή έπασε αμέσως δουλεια σε εταιρεία εδώ και τον άντρα της τον διόρισαν αμέσως σχεδόν σε υπουργείο , όπου δουλέυει ακόμα ... :think:
δηλαδη εχεις τους εχουμε στα ωπα ωπα και αυτοι ξηγιουνται σκουλικιαρικα δικε μου :S

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λές ε ? - δεν  θέλω να πώ κάτι εγω . Ας τα πεί ο Hashatalan αφού ζεί τόσα χρόνια εκεί ..

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
"XAROS 1982"  Απόλυτα ΣΩΣΤΟΣ . Όλα τα άλλα είναι εικασίες - μπούρδες καί παραπλανητικά.SERAPIS

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Μέρες που είναι δε θα πω κακίες, αλλά η Κύπρος είναι άθλιο μέρος! Όσον αφορά στην οικονομία της ας μην το συζητήσουμε..Και φυσικά οι Κυπρίες από τις ασχημότερες γυναίκες που έχω συναντήσει..(αυτές που είναι όμορφες είναι υβρίδια με ρωσικά γονίδια)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μέρες που είναι δε θα πω κακίες, αλλά η Κύπρος είναι άθλιο μέρος! Όσον αφορά στην οικονομία της ας μην το συζητήσουμε..Και φυσικά οι Κυπρίες από τις ασχημότερες γυναίκες που έχω συναντήσει..(αυτές που είναι όμορφες είναι υβρίδια με ρωσικά γονίδια)

μελαχρινες τριχωτες κ μυριζει η επιδερμιδα τους περιεργα οσο πατσουλι κ να βαλουν τα κωλοσκυλα  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.(αυτές που είναι όμορφες είναι υβρίδια με ρωσικά γονίδια)
μελαχρινες τριχωτες
καπως ετσι ειναι τυποι μου δηλαδη?
werewolffem.jpg

OP
OP
M

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
172
Πόντοι
1
πάντως, όταν ήμουν πανεπιστήμιο ελλάδα, μέσα στα καλύτερα μουνιά του έτους ήταν 2 κύπριες...
τυχαίο βέβαια...καθώς και οι άλλες 2-3 ήταν στα πιο μπάζα...
και όταν πήγα επίσκεψη κύπρο σαν φοιτητής, θα περιέγραφα τις ντόπιες όχι σαν μουνάρες αλλά σίγουρα σαν λυσσάρες....
πάντως, εμείς τώρα πάμε σαν οικογενειάρχες...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
οσο παιρναει ο καιρος καταλαβαινω οτι πιο ασχετοι σε σχεση με  χωρες ,γκομενες ,κλπ,απο τους ελληνες δεν υπαρχουν  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
για μια ακομα φορα ολα τα σχολια για την κυπρο  ειναι εντελως ακυρα κι ασχετα με την πραγματικοτητα
οπως και για παντου αλλου γραφετε οτιδηποτε για πουδηποτε
μονο μαλ,,ιες γραφοντε απο ασχετους,,, :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οσο παιρναει ο καιρος καταλαβαινω οτι πιο ασχετοι σε σχεση με  χωρες ,γκομενες ,κλπ,απο τους ελληνες δεν υπαρχουν  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
για μια ακομα φορα ολα τα σχολια για την κυπρο  ειναι εντελως ακυρα κι ασχετα με την πραγματικοτητα
οπως και για παντου αλλου γραφετε οτιδηποτε για πουδηποτε
μονο μαλ,,ιες γραφοντε απο ασχετους,,, :jerking: :jerking: :jerking:
τυπε παιζουν πολλοι φιδεμπορες εδω τελικα :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom