jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Και ο σοσιαλιστής ΓΑΠ μας έβαλε σε αυτό,ζήσαμε κ εμείς κορυφαίες στιγμές ως έθνος,έχετε δίκιο.
δεν πας να συνεχισεις τον υπνακο σου να δεις συριζαιικα ονειρα
Και ο σοσιαλιστής ΓΑΠ μας έβαλε σε αυτό,ζήσαμε κ εμείς κορυφαίες στιγμές ως έθνος,έχετε δίκιο.
Μνημόνειο και καλό βιοτικό επίπεδο είναι έννοιες αντίθετες.Δεν ξέρω εαν ισχύει, αλλά εάν όντως η Κύπρο ς εχει βρει ενεργειακό πλούτο πολλαπλάσιο του ΑΕΠ της, τότε οσο και να ξεζουμιστει ένα καλό βιοτικό επίπεδο θα διασφαλιστεί (?)
Η Κυπρος ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση απο την δικια μας,εκει εχουν πολιτικους με αρχιδια και οχι Στουρναρα-Παπακωνσταντινου που λενε yes sir,η Κυπρος σε λιγα χρονια θα εχει σταθει στα ποδια της,και η Ιρλανδια ειναι στο ΔΝΤ αλλα ο βασικος μισθος ειναι 1200 ευρω,σε πολλες χωρες ειναι δυσκολα τα οικονομικα αλλα αυτο που γινετε στην Ελλαδα δεν γινετε πουθενα.
Η Κυπρος ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση απο την δικια μας,εκει εχουν πολιτικους με αρχιδια και οχι Στουρναρα-Παπακωνσταντινου που λενε yes sir,η Κυπρος σε λιγα χρονια θα εχει σταθει στα ποδια της,και η Ιρλανδια ειναι στο ΔΝΤ αλλα ο βασικος μισθος ειναι 1200 ευρω,σε πολλες χωρες ειναι δυσκολα τα οικονομικα αλλα αυτο που γινετε στην Ελλαδα δεν γινετε πουθενα.
Τους Κυπριους δεν τοους παω αλλα να ξερεις οτι το οικονομικο-τραπεζικο οικονομικο προβλημα(γιατι εκει δεν ειναι δημοσιονομικο το προβλημα) ξεκινησε απο το κουρεμα των Ελληνικων ομολογων,ειχαν πολλα οι τραπεζες τους και μετα το κουρεμα βρεθηκαν με χαρτια στα χερια του με πολυ μικροτετη αξια.για το εαν εχει πολιτικους μ αρχιδια αυτο θα το δειξει ο χρονος
ουτε εσυ ουτε εγω..
αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οι πολιτικοι μ' αρχιδια ριχνουν μια χωρα 500,000 κατοικων σε απιστευτες περιπετειες, ενω εχουν ηδη ξεκινησει εξορυξεις πετρελαιου
οσο για την ιρλανδια μπορει να ειναι 1200 ο κατωτατος μισθος (για ποσο ακομα;) αλλα οι νεοι φευγουν σωρηδον γι αγγλια/σκωτια/αμερικα..αυτο κατι λεει απο μονο του..
Τους Κυπριους δεν τοους παω αλλα να ξερεις οτι το οικονομικο-τραπεζικο οικονομικο προβλημα(γιατι εκει δεν ειναι δημοσιονομικο το προβλημα) ξεκινησε απο το κουρεμα των Ελληνικων ομολογων,ειχαν πολλα οι τραπεζες τους και μετα το κουρεμα βρεθηκαν με χαρτια στα χερια του με πολυ μικροτετη αξια.
Οι πηγες πετρελαιου και φυσικου αεριου εχουν μεινει εξω απο την συμφωνια με το ΔΝΤ και αυτο δειχνει ποσο το δουλευουν το θεμα με την συμβαση.
Πεινα και γενοκτονια σαν την Ελλαδα καμια χωρα δεν θα ζησει,ουτε η Ιρλανδια ουτε η Κυπρος.
Τους Κυπριους δεν τοους παω αλλα να ξερεις οτι το οικονομικο-τραπεζικο οικονομικο προβλημα(γιατι εκει δεν ειναι δημοσιονομικο το προβλημα) ξεκινησε απο το κουρεμα των Ελληνικων ομολογων,ειχαν πολλα οι τραπεζες τους και μετα το κουρεμα βρεθηκαν με χαρτια στα χερια του με πολυ μικροτετη αξια.
Οι πηγες πετρελαιου και φυσικου αεριου εχουν μεινει εξω απο την συμφωνια με το ΔΝΤ και αυτο δειχνει ποσο το δουλευουν το θεμα με την συμβαση.
Πεινα και γενοκτονια σαν την Ελλαδα καμια χωρα δεν θα ζησει,ουτε η Ιρλανδια ουτε η Κυπρος.
Αυτά δεν τα γράφεις έτσι φόρα παρτίδα...να διαβάζει κανένας πασόκος το site να ανεβάσει και άλλο χαράτσια,ΦΠΑ κτλ...θα μας κάψεις ρε φίλε. :SΠάντως, γνωστός που έχει παει ήδη Κύπρο και θα τον περιεγραφα απο μικρομεσαια κοινωνικά στρωματα, ακουγεται ευχαριστημενος... μαλλον ομως παιζει με μαυρα κάτι που εγώ θέλω να το αποφύγω...
γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο απο την εφορία όταν γυρίσω...
Και εγώ για στα μεσαία στρώματα θα με έβαζα...
Thanks φίλος.Αν μεταναστευσεις Κυπρο καλο ξεκινημα και γενικα καλη επιτυχια!
Για μενα η Κυπροσς ειναι ταμαμ για να πας! Απο την αποψη οτι εχεις παιδια και θα συνεχισουν στην ιδια γλωσσα σχολειο,δεν θα χρειαστει να μαθεις γλωσσαοπως αν πηγαινες Γερμανια! εχει καλο κλιμα....καλη επιτυχια και παλι!
γιατι τυπε?. Άσε που μέχρι πρίν από λίγα χρόνια έτσι και ήσουν Έλληνας δεν υπήρχε περίτπτωση να δουλέψεις πουθενα στη Κύπρο ... .