Νέα

Κύπριος έκαψε την ελληνική σημαία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδες Ελληνας ειναι οποιος νοιωθει Ελληνας και οχι αυτος που μενει Ελλαδα ! προφανως αυτο το μπασταρδο και πολλα αλλα που καινε τη Σημαια μας δεν ξερουν απο που κρατει η σκουφια τους............!!!!

sonyp900: παιδιά πιο κόσμια
συμφωνώ καί οργίζομαι γιά όποιο μπάσταρδο είτε στήν Ελεύθερη Ελλάδα (πχ ανάρχες...) είτε αλλού πειράζει τή σημαία μας..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
πρεπει να ξέρετε ότι οι κύπριοι τού Λονδίνου είναι οι απόγονοι (στήν πλειοψηφία τους) τών προδοτών τού αγ΄΄ωνα τής ΕΟΚΑ τού 1955. Οι Ελληνες Κύπριοι δέν τούς καλοδέχονται στή Κύπρο καί σέ αρκετούς κρατάνε βερεσέδια διότι από τίς προδοσίες τους έχασαν πατεράδες καί αδέλφια. Τούς χαρζιλίκωσαν οι πουστοεγγλέζει γιά τίς προδοσίες τους αλλά δέν τολμούν ακόμα καί μετά από τόσα χρόνια νά πατήσουν τό πόδι τους στό νησί

Σωπα ρε συ...πω πω...

Για πες τώρα, πως και σου ηρθε να γράψεις σε ενα θρεντ που πέθανε τον Ιανουάριο;

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
δεν πα να γαμηθει η ελλαδα και τα συμβολα της λεω εγω τετοιο μπουρδελο που ειναι.και για να προλαβω αυτους που θα μου πουνε οτι και εγω ελληνας ειμαι και εδω τρωω η απαντηση μου ειναι οτι αν ημουν οικονομικα καλυτερα απο οτι ειμαι τωρα το τελευταιο μερος που θα ζουσα θα ηταν η ελλαδα.ειμαστε μπουρδελο παει και τελειωσε

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βρε ηρεμήστε.
Ένας καραγκιοζάκος έκαψε την σημαία μας.
Τέτοιος θα είναι μια ζωή.
καί όχι μόνο. είναι εγκάθετος καί μπάσταρδος, νά ρωτήσει τή μάνα του, άν δέν έχασε τό λογαριασμό, μέ πόιόν τόν έκανε

Ετσι φίλε έψαχνα τό βρήκα ΚΑΊ ΜΟΎ ΤΉΝ ΈΔΟΣΕ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
καί όχι μόνο. είναι εγκάθετος καί μπάσταρδος, νά ρωτήσει τή μάνα του, άν δέν έχασε τό λογαριασμό, μέ πόιόν τόν έκανε

Και τι πα να πει Ελευθερη Ελλάδα μάστορα;

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν πα να γαμηθει η ελλαδα και τα συμβολα της λεω εγω τετοιο μπουρδελο που ειναι.και για να προλαβω αυτους που θα μου πουνε οτι και εγω ελληνας ειμαι και εδω τρωω η απαντηση μου ειναι οτι αν ημουν οικονομικα καλυτερα απο οτι ειμαι τωρα το τελευταιο μερος που θα ζουσα θα ηταν η ελλαδα.ειμαστε μπουρδελο παει και τελειωσε
Δεν σού φταίει η Ελλάδα καί τά σύμβολά της αλλά οι κωλοκυβερνήσεις πού εμείς ψηφίζουμε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Αν μιλάς για τη μάνα κάποιου (ειδικά αν δεν τον ξέρεις κιόλας), δίνεις το δικαίωμα να πει κάποιος κάτι και για τη δική σου μάνα, έτσι;
Δεν το λέω για να σε βρίσω, το λέω για να αποφεύγονται γενικά οι προκλήσεις και οι ανέξοδοι τσαμπουκάδες.

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν μιλάς για τη μάνα κάποιου (ειδικά αν δεν τον ξέρεις κιόλας), δίνεις το δικαίωμα να πει κάποιος κάτι και για τη δική σου μάνα, έτσι;
Δεν το λέω για να σε βρίσω, το λέω για να αποφεύγονται γενικά οι προκλήσεις και οι ανέξοδοι τσαμπουκάδες.
δεν είναι έτσι. μπάσταρδος σημαίνει αυτός πού δέν ξέρει τή καταγωγή του.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Enforcer (μπορεί να μην μου απαντήσεις επειδή δεν με συμπαθείς),
είδες πώς είναι όταν ο άλλος γράφει ασυναρτησίες; είμαι περίεργος να δω αν στο τέλος θα το παραδεχτεί

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
έκτός συνόρων ζούν άλλα 10 εκατομύρια Ελληνες

Μη μπερδεύεις τις έννοιες

Μίλησες για ελευθερη ελλαδα. Αρα υπάρχει και υποδουλωμένη. Και σου ζήτησα να την προσδιορίσεις.

Το οτι ζουν έλληνες εκτός συνόρων δε σημαίνει οτι τα εδάφη στα οποία ζουν ειναι ελληνικά. Το σίδνευ δεν ειναι ελληνικό ας πούμε.

Τελικά τι ήθελες να πεις;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Enforcer (μπορεί να μην μου απαντήσεις επειδή δεν με συμπαθείς),
είδες πώς είναι όταν ο άλλος γράφει ασυναρτησίες; είμαι περίεργος να δω αν στο τέλος θα το παραδεχτεί

Γιώργο όντως δε σε συμπαθώ αλλα είχες δίκιο όταν μου την είπες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom