Νέα

Κύπριος έκαψε την ελληνική σημαία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Έτσι και το '74 που ήτανε ο πατέρας μου κάτω, στο πραξικόπημα τα σκατωχαλούμια τρέχανε να κρυφτούνε και γαμιώτανε οι δικοί μας ΕΛΔΥΚάριοι εκεί κάτω!!!! Γιατί να μην κάψουνε και τη σημαία τώρα......στο αίμα τους το έχουνε!!!!
μα γιατι αφου ειναι αδερφια μας;
σοβαρα τωρα, εχουμε τοσα σοβαρα προβληματα, με κυριοτερο ιδιως για μας το μακεδονικο, φορτωθηκαμε και το κυπριακο. χανουμε διαφορα σε διπλωματικο επιπεδο για να υποστηριξουμε τις θεσεις της κυπρου, και κατα καιρους μαλιστα μας κατηγορουν για τη σταση μας.

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
άλλο αριστερός άλλο κομμουνιστής.
σαφώς..

Το 1948 υπήρξε σημαδιακή χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς διασπάστηκε για πολιτικούς λόγους. Όλα ξεκίνησαν στις 23 Μαΐου, όταν το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας απέστειλε τηλεγράφημα προς τον ΣΕΓΑΣ, με την ευκαιρία των πανελληνίων αγώνων στίβου. Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ απηύθυνε «εγκάρδιο αδελφικό χαιρετισμό σε ολόκληρη την ελληνική αθλούμενη νεολαία» και ευχόταν «όπως τερματισθεί η εθνοκτόνος ανταρσία».

Οι αριστερών πεποιθήσεων παράγοντες και αθλητές του ΑΠΟΕΛ θεώρησαν το χαρακτηρισμό «εθνοκτόνος ανταρσία» πρόκληση και κομματική τοποθέτηση του σωματείου και διαχώρισαν τη θέση τους. Λίγες μέρες αργότερα αποχώρησαν και στις 4 Ιουνίου 1948, ίδρυσαν ένα νέο σωματείο στη Λευκωσία, την «Ομόνοια».

Από τότε, οι δύο ομάδες μονοπωλούν τους ποδοσφαιρικούς τίτλους στην Κύπρο και οι μεταξύ τους αγώνες αποτελούν το κλασσικό ντέρμπι της Μεγαλονήσου, που έχει και πολιτική χροιά. Το ΑΠΟΕΛ υποστηρίζουν οι οπαδοί του δεξιού ΔΗΣΥ και την Ομόνοια οι σύντροφοι του κομμουνιστικού ΑΚΕΛ.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Μη κρινουμε ενα λαο απο ενα μαλακισμενο ή απο κανα μαλακα κυπριο φοιτητη.Το νησι βγαζει και ηρωες οπως ο Σολωμος Σολωμου,το Τασο Ισαακ και τους πολλους Κυπριους που πολεμησαν ηρωικα μαζι με τους Ελαδυτες στρατιωτες το 74.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ετσι παιδες.. ετσι.. μπραβο κ συγχαρητηρια που για εναν μλκα χουλιγκαν ηλιθιο αδαη κ για μερικους αλλους καραγκιοζηδες που εχετε γνωρισει κραζετε τους παντες παλι.. μπραβο κ εις ανωτερα!

μεταξυ φανατικων του αποελ κ της ομονοιας εχει δημιουργηθει τεραστια εχθρα (κ με πολιτικες προεκτασεις) την οποια την βγαζουν κ με αυτο το τροπο... αυτο τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο... ειναι μλκες

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ε τοτε στηριζουμε Ομονοια και ΑΚΕΛ αφου την εφτιαξε το κομουνιστικο κομματι του ΔΣ

Πάντα μαζί με τον λαό.. ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα εννοαται οτι στηριζουμε την ομονοια... η οποια πηρε τα 3 στον αγωνα με τον %^$%&^*αποελ...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
καλα εννοαται οτι στηριζουμε την ομονοια... η οποια πηρε τα 3 στον αγωνα με τον %^$%&^*αποελ...

Bite ηθελα να σου πω οτι μεχρι και πριν λιγες ωρες ειχα γενεθλια.

Στις 11 Δεκεμβριου δηλαδη! ;)

Αυριο ερχομαι Ελλαδα!

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δεν ειναι δικαιολογια οτι ειναι ακροαριστεροι κ πανω στην τρελα τους καινε σημαιες..
Και στο κατω κατω (επειδη πολλοι συγγενεις μου πολεμησαν στην κυπρο το 74,δεν μπορει να λενε ψεμματα ΟΛΟΙ που λενε οτι ειχαν κρυφτει στα λαγουμια τους κ οι περιμεναν απο τους Ελληνες)και στο κατω κατω ας μην καλουσε ο Μακαριος τους ΤΟυρκους σαν εγγυητρια δυναμη,δεν τους φταιει η Ελλαδα..Σαφως κ εκανε λαθη Η ΧΟΥΝΤΑ,αλλα οχι Η ΕΛΛΑΔΑ.
Aπλα πρεπει να υπαρχει απο τα ΜΜΕ ιδια αντιμετωπιση,ειτε την σημαια την καιει Αλβανος,ειτε Κυπριος κ οχι να κανουν τους δημοσιους κριτες μονο οταν καποιο αμυαλο 15χρονο καψει εξω απο το γηπεδο μια σημαια..
Δηλ οι ΞΕΝΟΙ δεν πειραζει να την καινε μωρε,μην την καψει κανας ελληνας ειναι το προβλημα..
Ωραια λογική..
Και μην πει κανενας οτι τους αντιπαθω ή δεν τους θεωρώ Ελληνες..

Επισκέπτης
οι κυπριοι μαs θεωρουν β κατηγοριαs δεν τουs λυπαμαι για οτι εχουν παθει τουs αξιζει αφου μονοι τουs τα δημιουργησαν.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
οι κυπριοι μαs θεωρουν β κατηγοριαs δεν τουs λυπαμαι για οτι εχουν παθει τουs αξιζει αφου μονοι τουs τα δημιουργησαν.
Συμφωνω μαζι σου.Επειδη ξερω αρκετους αν τους ρωτησεις λενε οτι δεν ειναι Ελληνες.

armag

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Παιδιά εγώ έχω πάει Κύπρο και διαπίστωσα ότι πολλοί είναι αυτοί που καμαρώνουν και το λένε ότι είναι Έλληνες, ενώ κάποιοι άλλοι μάς κατηγορούν ακόμα και σήμερα για το πραξικόπημα της χούντας. Όπως μού είχε πει μια γνωστή μου Κύπρια, όλα, μα όλα, στην Κύπρο έχουν πολιτικό ή κομματικό υπόβαθρο, γιατί λοιπόν όχι και το ποδόσφαιρο; Θα συμφωνήσω με κάποιους φίλους που είπαν ότι δίνουμε πολλή σημασία στην πράξη (και την μαλακία) ενός μαλακισμένου...

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οταν εμεις καιμε την αμερικανικη σημαια σημαινει οτι δεν σεβομαστε ολους τους αμερικανους....?Δεν νομιζω.Καις μια σημαια για να δειξεις οτι δεν σεβεσαι αυτους που στο ονομα της κανουν ξεφτιλικια και επισης για να δειξεις οτι διαφωνεις με την πολιτικη μιας χωρας.Μπορει ο αριστερος κυπριος να καιει μια Ελληνικη σημαια γιατι κατα τη γνωμη του η χουντα εφερε τους Τουρκους στο Νησι?Κατα τη γνωμη μου μπορει.Επειτα αλλιως βλεπω εγω σαν κομμουνιστης μια σημαια και αλλιως ενας ακροδεξιος.Οσο για τη σημαια με το σφυροδρεπανο προφανως θα προτιμουσα η σημαια μας στο κεντρο να εχει σφυροδρεπανο εδω ορισμενοι εχουν στα μπαλκονια τους σημαια με στεμα στο κεντρο τι πρεπει να κανουμε να τους φαμε?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Οταν εμεις καιμε την αμερικανικη σημαια σημαινει οτι δεν σεβομαστε ολους τους αμερικανους....?Δεν νομιζω.Καις μια σημαια για να δειξεις οτι δεν σεβεσαι αυτους που στο ονομα της κανουν ξεφτιλικια και επισης για να δειξεις οτι διαφωνεις με την πολιτικη μιας χωρας.Μπορει ο αριστερος κυπριος να καιει μια Ελληνικη σημαια γιατι κατα τη γνωμη του η χουντα εφερε τους Τουρκους στο Νησι?Κατα τη γνωμη μου μπορει.Επειτα αλλιως βλεπω εγω σαν κομμουνιστης μια σημαια και αλλιως ενας ακροδεξιος.Οσο για τη σημαια με το σφυροδρεπανο προφανως θα προτιμουσα η σημαια μας στο κεντρο να εχει σφυροδρεπανο εδω ορισμενοι εχουν στα μπαλκονια τους σημαια με στεμα στο κεντρο τι πρεπει να κανουμε να τους φαμε?

Σε συγχαιρω για την ωριμοτητητα της αποψης σου. ;)

Σωστά το καψιμο της αμερικανικης σημαίας ειναι συμβολική πραξη απέναντι σε αυτήν την

ιμπεριαλιστική και φασιστική κυβέρνηση του συγκεκριμένου κράτους. ;)

Πάντως με οσους Κυπριους φοιτητες είχα μιλησει στο πανεπιστημιο όλοι

θεωρουν οτι η δικτατορια  :police:

στην ελλαδα και η φασιστικη κυβερνηση της έφεραν

τους Τούρκους στην Κύπρο ..

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0