Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το 2009 γράφτηκες...τον Ιούλιο...τί 4 χρόνια ρε???ποιόν δουλεύεις???
To email μου παιδι μου!!!Όχι εδώ!!
το 2009 γράφτηκες...τον Ιούλιο...τί 4 χρόνια ρε???ποιόν δουλεύεις???
τι λες παιδι μου;....
και τι παιρνεις;σε ποια σκοτεινα μονοπατια εχεις κυλιστει;
To email μου παιδι μου!!!Όχι εδώ!!
...με τον μπαμπά μου πριν 4 χρόνια που τον λένε [size=20pt]Κυριάκο[/size]...
lalalalalalalalalalallalaalallalaπαρα του οτι εχω παρει ολα τα ναρκωτικα του πλανητη,αδυνατω να σε παρακολουθησω..
τραγουδα μονος σου..
είσαι ο γιός του Κωβότσου ρε???Θα σε σκίσω...
Α ο μαπμπάς μου είναι ο καλύτερος ψυκτικός!!!!Κ΄ρατα το email!!!Περιμένουμε πελατεία
καλα δεν πηγαν και μπροστα επειδη εγινε εισβολη....οι αλλοι μειναν πισω.....παντως οι αδελφοι κυπριοι εχουν καλη οικονομια ειναι εξωστρεφεις και μαγκες η εισβολη τους εβγαλε τσαμπουκα και πηγανε μπροστα.Αντιθετα οι τ/κ καλοι ανθρωποι αλλα εμειναν πολυ πισω.
Η βορεια Λευκωσια δειχνει 1-2 αιωνες πισω απο την νοτια.ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.
Είναι πλούσιοι οι Κύπριοι και έχουν καλά λεφτά!!Αυτά να βλέπουμε!!
εσύ να τα βλέπεις βαγγέλη, που είσαι νέο παιδί.
να τελειώσεις τη σχολή σου, για να πας μπροστά!
σαν τους Κυπρίους!
να μη ξημεροβραδιάζεσαι στα μπου τιβι και στα λοιπά μπου.
αντε μπραβο!
και συ ως ελληνας εισαι φουλ στο μαυρο χρημα....μην κλαιγεσαι.....Είναι πλούσιοι οι Κύπριοι και έχουν καλά λεφτά!!Αυτά να βλέπουμε!!Είναι όμως αξιοθαύμαστο το πως πρόκοψαν και μετα το 74'ανασυγκροτήθηκαν.Σε αυτό μπράβο τους
το ιδιο εγινε και στην Ταιβαν και το Χονγκ-Κονγκ.Ο τσαμπουκας της επιβιωσης εγινε δυναμη προοδου.καλα δεν πηγαν και μπροστα επειδη εγινε εισβολη....οι αλλοι μειναν πισω.....
αντε θα φας καλα γαμπρε.....Α τώρα τελευταία παπούλη γνώρισα 1 κοριτσάκι από τη σχολή και πάει καλά εδώ και 1 μήνα.Μην με ματιάσετε άτιμοι!!!
Α τώρα τελευταία παπούλη γνώρισα 1 κοριτσάκι από τη σχολή και πάει καλά εδώ και 1 μήνα.Μην με ματιάσετε άτιμοι!!!