Επισκέπτης
γιατι ειναι μαλακες..Tο κυπριακο τι σχεση εχει με τους ελληνες?
Αλλοι ειναι εκεινοι αλλοι ειστε εσεις....
Γιατι μπλεκεστε σε χωραφια αλλων???
γιατι ειναι μαλακες..Tο κυπριακο τι σχεση εχει με τους ελληνες?
Αλλοι ειναι εκεινοι αλλοι ειστε εσεις....
Γιατι μπλεκεστε σε χωραφια αλλων???
ρε μαλακοπιτουρα,δεν μας υπενθυμιζεις & ποιοι εσφαζαν τους τουρκοκυπριους για πλακα επι σειρα ετων & ειχαν πληρη ασυλια εναντι του νομου που επικρατουσε στο νησι πριν την εισβολη???
ποσα χρονια λειτουργουσαν οι παραστρατιωτικες δυναμεις με την ανοχη & παροτρυνση των 2 εκ των 3 εγγυητριων δυναμεων???
τι σκατα ηθελες να κανουν οι τουρκοι???
οπως ο πουτιν μπηκε στην οσετια για να υπερασπιστει τους ρωσους,ετσι ξηγηθηκαν & οι τουρκοι..
αν δεν ειχαμε δρασει σαν τραμπουκοι επι σειρα ετων,μπορει & να παρεμενε ενωμενο το νησι..
τι ωραια που μας τα λες παλι..
έχω μπερδευτεί γιατί και τους 2 τους θεωρώ σοβαρούς...και όταν σκέφτομαι ότι ο ένας τουλάχιστον είναι ανώμαλος...τρελλαίνομαι!!!Βασικά έχω καταλήξει ποιός λέει ψέμματα και ποιός αλήθεια...αλλά θα το κρατήσω για μένα...εύχομαι πάντως ο ανώμαλος να βρεί τον δρόμο του...1000 φορές με τραβέλια και πούστηδες...παρά αυτό!
ρε μαλακοπιτουρα,δεν μας υπενθυμιζεις & ποιοι εσφαζαν τους τουρκοκυπριους για πλακα επι σειρα ετων & ειχαν πληρη ασυλια εναντι του νομου που επικρατουσε στο νησι πριν την εισβολη???
ποσα χρονια λειτουργουσαν οι παραστρατιωτικες δυναμεις με την ανοχη & παροτρυνση των 2 εκ των 3 εγγυητριων δυναμεων???
οπως ο πουτιν μπηκε στην οσετια για να υπερασπιστει τους ρωσους,ετσι ξηγηθηκαν & οι τουρκοι..
αν δεν ειχαμε δρασει σαν τραμπουκοι επι σειρα ετων,μπορει & να παρεμενε ενωμενο το νησι..
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oΑμάν!!!!Σκάλισα το thread και δεν το πιστεύω!!!!Ο KOSTAS_23 με τον voltaire45 βγάλαν μαχαίρια;;;Νομίζω ότι θα ναι η πρώτη μου ανοιχτή ρήξη με κάποιον αλλά και μένα μου στελνε ο voltaire κατι μηνύματα περίεργα.Μου λεγε πρώτα για τη σχολή μου και συμβουλες και μετά μου στειλε κάτι μηνύματα αν μου αρέσει η ιδέα να κάνω σεξ με κάποιον παρών!!!Και τον ρώτησα αν πρόκειται για τη γυναίκα του και μου πε θα μου στείλει να μου πει.Μπας και εννούσε με μάνα;;Παναγίτσα μου θα χάσω το φώς μου!!!
και αυτοι μαθημα παραδωσαν αν το πας ετσι.....δεν γινεται να συγκρινεις τους τραμπουκισμους εναντιων τον τουρκοκυπριον..... με τους μαζικους ταφους που εκαναν οι τουρκοι
η μια βια δεν δικαιλογει μια αλλη τυφλη βια!!!
και ο πουτιν που ανεφερεις εδωσε απλως ενα μαθημα στην δυση.... αυτος ηταν ο μονος λογος.... εκτος αμα μιλας για προφασεις
Αμάν!!!!Σκάλισα το thread και δεν το πιστεύω!!!!Ο KOSTAS_23 με τον voltaire45 βγάλαν μαχαίρια;;;Νομίζω ότι θα ναι η πρώτη μου ανοιχτή ρήξη με κάποιον αλλά και μένα μου στελνε ο voltaire κατι μηνύματα περίεργα.Μου λεγε πρώτα για τη σχολή μου και συμβουλες και μετά μου στειλε κάτι μηνύματα αν μου αρέσει η ιδέα να κάνω σεξ με κάποιον παρών!!!Και τον ρώτησα αν πρόκειται για τη γυναίκα του και μου πε θα μου στείλει να μου πει.Μπας και εννούσε με μάνα;;Παναγίτσα μου θα χάσω το φώς μου!!!
Αμάν!!!!Σκάλισα το thread και δεν το πιστεύω!!!!Ο KOSTAS_23 με τον voltaire45 βγάλαν μαχαίρια;;;Νομίζω ότι θα ναι η πρώτη μου ανοιχτή ρήξη με κάποιον αλλά και μένα μου στελνε ο voltaire κατι μηνύματα περίεργα.Μου λεγε πρώτα για τη σχολή μου και συμβουλες και μετά μου στειλε κάτι μηνύματα αν μου αρέσει η ιδέα να κάνω σεξ με κάποιον παρών!!!Και τον ρώτησα αν πρόκειται για τη γυναίκα του και μου πε θα μου στείλει να μου πει.Μπας και εννούσε με μάνα;;Παναγίτσα μου θα χάσω το φώς μου!!!
Και μένα δεν μου αρέσει η συμπεριφορά των Κυπρίων.Στο ΤΕΙ Πειραιά βλέπω στη ΣΤΕΦ κάτι κωλόπαιδα που λέγαν σε 1 κοπέλα ότι οι Σκοπιανοί έχουν δικαιώματα στη Μακεδονία μας!!Και ότι θα δικαιωθούν!!Γιατί να τους υποστηρίξω λοιπόν;;Άσε που 1 άλλος από την παρέα τους στο εστιατόριο πήρε με το τσαμπουκά από 1 παιδί με ειδικές ανάγκες πυο δε μίλαγε καλά το γλυκό του από το δίσκο του.Αλητεία!μακάρι να ναι μόνο αυτοί αλλά και φίλη στη Φιλοσοφική μου λέει για μαλακίες που κάνουν.
παρα του οτι εχω παρει ολα τα ναρκωτικα του πλανητη,αδυνατω να σε παρακολουθησω..δεν γινεται να συγκρινεις τους τραμπουκισμους εναντιων τον τουρκοκυπριον..... με τους μαζικους ταφους που εκαναν οι τουρκοι
η μια βια δεν δικαιλογει μια αλλη τυφλη βια!!!
και ο πουτιν που ανεφερεις εδωσε απλως ενα μαθημα στην δυση.... αυτος ηταν ο μονος λογος.... εκτος αμα μιλας για προφασεις
ρε βαγγέλη...9 Ιουλίου του 2009 έχεις κάνει εγγραφή...πότε στα έστειλε τα μηνύματα???Και αν στα έστειλε...τα έχεις???Μήπως τελικά υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα...μαλακίας???Είναι χοντρά πράγματα αυτά που διαβάζουμε σήμερα...αυτή δεν είναι Κυριακή της αποκριάς...αλλά Κυριακή των μεγάλων αποκαλύψεων!!!
Στο Φθινόπωρο κοντά μου τα στειλε.Ήταν 3-4 αλλά όχι δεν τα χω.Και να τα χα γιατί;Μήνυση να κάνω;Οκ είπαμε.Και εσύ voltaire45 μου χεις δώσει καλές συμβουλές και σε ευχαριστώ όπως και άλλοι πολλοί και ο Κώστας.Αλλά μην το βγάζεις το παιδί τρελό.Και μην λες ψέματα.Ο Κώστας έχει τελειώσει την ίδια σχολή που πάω.Λογιστική πάω και είχα πρόβλημα σε μαθήματα και ο άνθρωπος μάλιστα μου χε πει το καλοκαιράκι να μου δώσει παλιές σημειώσεις που δε χρειάστηκε.Μη με βγάλεις Κώστα!!!Βαγγέλη με λένε
Στο Φθινόπωρο κοντά μου τα στειλε.Ήταν 3-4 αλλά όχι δεν τα χω.Και να τα χα γιατί;Μήνυση να κάνω;Οκ είπαμε.Και εσύ voltaire45 μου χεις δώσει καλές συμβουλές και σε ευχαριστώ όπως και άλλοι πολλοί και ο Κώστας.Αλλά μην το βγάζεις το παιδί τρελό.Και μην λες ψέματα.Ο Κώστας έχει τελειώσει την ίδια σχολή που πάω.Λογιστική πάω και είχα πρόβλημα σε μαθήματα και ο άνθρωπος μάλιστα μου χε πει το καλοκαιράκι να μου δώσει παλιές σημειώσεις που δε χρειάστηκε.Μη με βγάλεις Κώστα!!!Βαγγέλη με λένε
ρε μπας και τπν μπερδευετε με άλλον?
υπρχει ηδη ενας άλλος με το νικ voltaire, οποτε ισως υπαρχει και τριτος.
ρε μπας και τπν μπερδευετε με άλλον?
υπρχει ηδη ενας άλλος με το νικ voltaire, οποτε ισως υπαρχει και τριτος.
...Είναι ο πρώτος λογαριασμός και τον έκανα με τον μπαμπά μου πριν 4 χρόνια...
τι λες παιδι μου;....ΥΓ συγγνώμη voltaire γιατί στο τέλος θα με βγάλεις Κώστα.Το e-mail μου έχει κ μην πεις ότι είμαι ο Κώστας Είναι ο πρώτος λογαριασμός και τον έκανα με τον μπαμπά μου πριν 4 χρόνια που τον λένε Κυριάκο.χωρίς αστεία.