εσυ δεν θα μπορεις να κατσειςκάτσε καλά γιατί θα σου κάνω τατού στην μάπα... μπλέ χρώμα και θα το διανθίσω με ημιδιαφανές![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εσυ δεν θα μπορεις να κατσειςκάτσε καλά γιατί θα σου κάνω τατού στην μάπα... μπλέ χρώμα και θα το διανθίσω με ημιδιαφανές![]()
σιγα μονο οταν θα βαλεις το χερι στην τσεπη ,γιατι μπορει να παραμονευει κανα κοκκινο καβουρι του β.ειρηνικου!!!!1
Ενώ συνεχίζουν να πεθαίνουν χιλιάδες όταν εμβολίασαν τον κόσμο με ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ!!!Το 2014, τα ανεμβολίαστα άτομα υψηλού κινδύνου ήταν 99,4% !
Οι Θάνατοι 132 !
Η Ελλάς και οι ΝεοΕλληνες ,........!!!!!!!!!!!!!
μη ξοδευτεις...ωραίος μεζές... εσένα θα σε τρατάρω σαρμελόζουμο...
μη ξοδευτεις...
αυτες δεν ειναι ακριβως προτασεις που μπορει να διατυπωνει ενας αντρας ...μηπως τα υδραυλικα σου και τα γουστα σου ρε συ λαθρομεταναστη στην αλβιωνα ,με τον καιρο, γιναν πολυ "εγγλεζικα"....μηπως κανελωσες κανα ρυζογαλο?..μηπως τελικα ο πιξης εχει δικιο???μπαα... έχω μπόλικο.... παράγω αρκετό ... θέλεις ???
;)αν ο κόσμος δεν ψυφίσει Σαμαρά η γρίπη θα μεταμορφωθεί σε έμπολα![]()
αν ο κόσμος δεν ψυφίσει Σαμαρά η γρίπη θα μεταμορφωθεί σε έμπολα![]()
και διαιτα μαρη τυπε.....απο οταν την ξεκινησα δεν εχω αρρωστησει ποτεακα πιπα το καλητερω εμβολιο![]()
Ήρθε και προς τα εμένα η γαμημένη![]()
:S :S.Ευτυχώς έχω κάνει αρκετά παράνομα εξτραδάκια και πιστεύω να επιβιώσω
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήρθε και προς τα εμένα η γαμημένη![]()
:S :S.Ευτυχώς έχω κάνει αρκετά παράνομα εξτραδάκια και πιστεύω να επιβιώσω
![]()
![]()
![]()
![]()
να ψοφησει απο πνευμονικο οιδημαΒοηθήστε το Μήδα.![]()