Νέα

Κύμα γρίπης σαρώνει την Ελλάδα. Τέσσερις νεκροί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
να κανονισουμε να μου τις δωσεις :zfuck:

ρε τράγο μόλις ερθω στην Ελλάδα και πάλι θα σου σαπίσω τον σβέρκο...

και θα πληρώσεις και τα ποτά για να μάθεις να είσαι υπάκουο και υποτακτικό γατακι...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

και θα πληρώσεις και τα ποτά για να μάθεις να είσαι υπάκουο και υποτακτικό γατακι...
ελα εσυ και θα τα βρουμε.Μονο με μπουκαλι στα μπουζουκια σπαγγο ομως.Θα τα παρεις μαζι σου τα λεφτα; :birdman:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.674
Πόντοι
2.606

Λαθρομεταναστη,μετα τις 25 του μηνα για να ερθεις θα θελεις διαβατηριο ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στους φαντάρους, γίνεται τεστ μαντού για ανίχνευση φυματίωσης και μία δόση αντιτετανικού γιά προφανείς λόγους !

Η κάθε χώρα έχει τη δική της εμβολιαστική πολιτική προκειμένου να σου επιτρέψει την είσοδο *!

Στα Δημοτικά σχολεία γίνεται μαντού κσι ακολούθως αντιφυματικό εμβόλιο* ! Οχι όμως υποχρεωτικά !!!!!

Η πράξη απο τη μεριά του εργοδότη δεν δείχνει ευαισθησία, αλλά προνοητικότητα ! >Δεν έχει καμία διάθεση ο εργοδότης να χάσει για 7-10 μέρες το προσωπικό του και να το πληρώνει κι όλας! Αρα καλά κάνει ! Καταλαβαίνεις ότι ξοδέυει 100 για να μη χάσει 10000 !

* βλέπε λαθρομετανάστευση και συνέπειες στην υγεία του πληθυσμού !

στην εποχή μου στο σχολείο τα εμβόλια γινόταν υποχρεωτικά και δεν ήταν μόνο το αντιφυματικό αλλά αν θυμάμαι καλά και το εμβόλιο της πολυομυελίτιδας...

στον στρατό όταν πήγα γινόντουσαν πολλά εμβόλια ... τώρα φλώρεψε και ο στρατός...

δεν το κατάλαβες... τα εμβόλια τα κάνεις για να μην κουβαλήσεις από τις χώρες αυτές τις ένα κάρο ασθένειες που κυκλοφορούνε (ότι χρώμα πυρετό θέλεις κίτρινος, πράσινος, μπλέ, κόκκινος κλπ)....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στα παπάρια μου για τους σκοπούς του... εμένα με βόλεψε γιατί δεν χρειάστηκε να κλείνω ραντεβού με τον γιατρό και να πηγαίνω στο ιατρείο να το κάνω (εδώ δεν υπάρχει φάρμακο το οποίο μπορείς να το πάρεις χωρίς ιατρική συνταγή)... και δεν υποχρέωσε κανέναν να το κάνει (δεν έχει και πολλούς οι οποίοι να είναι στις ομάδες κινδύνου αλλά παρόλα αυτά πάρα πολλοί συνάδελφοι ακόμη και νεαρά παιδαρέλια το κάνανε)... απλά το δήλωνες δεκαπέντε μέρες πριν για να οργανωσει την προμήθεια εμβολίων και το προσωπικό εμβολιασμού...

η γρίππη είναι ύπουλη... το απλούστερο που παθαίνεις είναι μια γερή ταλαιπωρία καμμιάς βδομάδας την οποία δεν έχω διάθεση να την περάσω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λαθρομεταναστη,μετα τις 25 του μηνα για να ερθεις θα θελεις διαβατηριο ....

έχω... θα βγάλω και ένα του πακιστάν ... έμαθα ότι ο αλέξης θα δώσει ελευθερας στα πάκια ....  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ελα εσυ και θα τα βρουμε.Μονο με μπουκαλι στα μπουζουκια σπαγγο ομως.Θα τα παρεις μαζι σου τα λεφτα; :birdman:

όχι θα τα φάω στις πουτάνες.... αν είσαι πουτανίτσα θα σου δώκω και σένα  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ξυπνα δεν εχεις πολλα χρονια ζωης παρε τις πουτανες και ελα μπουζουκια :grin:

έχω πεί ότι θα πεθάνω αφού νεκροφιλήσω τον παπαζόλη... ο παπαζόλης είναι πιτσιρικάς οπότε κάνε τις αναγωγές σου...  :birdman:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.674
Πόντοι
2.606
έχω... θα βγάλω και ένα του πακιστάν ... έμαθα ότι ο αλέξης θα δώσει ελευθερας στα πάκια ....  :birdman:
μαλακια σου.....θα σε τσακωσουν αμεσως ...πακης και αλκοολ δεν πανε μαζι...βγαλε βενεζουελας  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μαλακια σου.....θα σε τσακωσουν αμεσως ...πακης και αλκοολ δεν πανε μαζι...βγαλε βενεζουελας  :birdman:

δίκιο έχεις.... με καμμιά εκατοπενηνταριά λίρες θα μου δώσουν... με 500 θα βγάλουν για όλη την οικογένεια και με 1000 θα βγάλουν από τέσσερα να πορευόμαστε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.674
Πόντοι
2.606
δίκιο έχεις.... με καμμιά εκατοπενηνταριά λίρες θα μου δώσουν... με 500 θα βγάλουν για όλη την οικογένεια και με 1000 θα βγάλουν από τέσσερα να πορευόμαστε...
το νου σου μονο...στο πεδιο που γραφεις υπηκοος "βενεζουελας" μη γραψεις απο τη σουρα "βουβουζελας" και πανε ακλαφτα τα λεφτακια σου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το νου σου μονο...στο πεδιο που γραφεις υπηκοος "βενεζουελας" μη γραψεις απο τη σουρα "βουβουζελας" και πανε ακλαφτα τα λεφτακια σου...

θα δώσω 5 λίρες στον πεινάλα να τα γράψει αυτός...  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
θα ερθω να σε συναντησω οταν κανω και το αλλο τατου μετα απο 8 ωρες που θα εχω νευρα να σε ανασκολοπισω :birdman:

κάτσε καλά γιατί θα σου κάνω τατού στην μάπα... μπλέ χρώμα και θα το διανθίσω με ημιδιαφανές  :cum:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.674
Πόντοι
2.606
θα δώσω 5 λίρες στον πεινάλα να τα γράψει αυτός...  :birdman:
σιγα μονο οταν θα βαλεις το χερι στην τσεπη ,γιατι μπορει να παραμονευει κανα κοκκινο καβουρι του β.ειρηνικου!!!!1

Συνημμένα

• α.jpg
    α.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 10

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom