raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.489
- Πόντοι
- 5.006
το χαμηλοτερο που βρηκα ηταν 1,999.....πουτσες λες...στα ποιο πολλα ειναι 1,99
παμε παρακατω
αποκλειεται να βρηκες 1,99...
το χαμηλοτερο που βρηκα ηταν 1,999.....πουτσες λες...στα ποιο πολλα ειναι 1,99
παμε παρακατω
εχεις δικιο....αλλα δεν πρεπει να ριξουμε την κυβερνηση για 0,002 του ερυρωτο χαμηλοτερο που βρηκα ηταν 1,999.....
αποκλειεται να βρηκες 1,99...
Για αυτο δεν γραφει οσο παλιοτερα, ψαχνει για βενζινη στα 1,9χχ !!!2 ευρω εχω να βαλω καιρο...ολο 2 κατι την βρισκω...
τωρα βεβαια θα πεταχτει ο αλεξ και θα πει οτι στα Κιούρκα την βρηκε με 1,93....
Μα αυτή είναι η δουλειά των περισσότερων δικηγόρων (εντάξει μα μην πω όλων)... Να βρίσκουν αφελείς και να τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες... Πατώντας είτε στην άγνοια των περισσότερων (και εγώ που γράφω δεν έχω νομική κατάρτιση), είτε στην αδυναμία της ανθρώπινης φύσης ( να δεχτεί αυτό που φαίνεται εύκολο σαν λύση)...Ψαχνει πελατακια παλι η Αριαδνη? Σπευσατε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπραβο τύποι, τρεξτε να συνεισφερετε στην αρπαχτη ορισμενων συναδελφων...
Επισης να βαλει χερι και στα διυλιστηρια. Καποιοι μας δουλευουν κι εκει
Εμπιστευόμαστε τουσ ειδικουσ χαχαχχχαχχαχχχχχαχαχαχαΜα αυτή είναι η δουλειά των περισσότερων δικηγόρων (εντάξει μα μην πω όλων)... Να βρίσκουν αφελείς και να τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες... Πατώντας είτε στην άγνοια των περισσότερων (και εγώ που γράφω δεν έχω νομική κατάρτιση), είτε στην αδυναμία της ανθρώπινης φύσης ( να δεχτεί αυτό που φαίνεται εύκολο σαν λύση)...
Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί μυθηστορηματογράφοι-σεναριογράφοι τελείωσαν ή πέρασαν από την Νομική...
Τους επαϊοντες, τους επιστήμονες...Εμπιστευόμαστε τουσ ειδικουσ χαχαχχχαχχαχχχχχαχαχαχα
Μην μπλεξεισ με γιατρο και δικηγορο τυχαιο
Σιγα .. και το Αξιον μπλε τοσο το εχειΠιτόγυρο στο Κοκομπέ Μπραχάμι 2.00 μετρητά ή 2.50 με κάρτα.
Και ωραίο.
Εχουμε καει απο χασοδικεσ και γιατρουσΤους επαϊοντες, τους επιστήμονες...
Θα δει τον άλλον ότι είναι μ@λ@κ@ς και δεν θα τον εκμεταλλευτεί;
Εκτός αν δει ότι δεν έχει να του πάρει μια και πάλι...
Είπαμε να τρώγεται...Σιγα .. και το Αξιον μπλε τοσο το εχει
Όσοι μενουν σε περιοχή που έχει δύσκολη πρόσβαση σε φαγαδικα ο.κ...ισως δεν έχουν άλλη επιλογή πλην ταχυμεταφορέως.Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι η αύξηση στο σουβλάκι και γενικά στα delivery φαγητού δεν έχει μόνο σαν κύρια πηγή αύξησης την ενέργεια αλλά ξεκινά από τις μοντέρνες αλυσίδες παράδοσης (e-food, wolt κλπ).
Η παγίδα έχει ώς εξής.
Οι αλυσίδες αυτές χρεώνουν πολύ ακριβά την παράδοση (25-30% επί του συνόλου της απόδειξης - δηλ και επί του ΦΠΑ !!!) και επιπλέον προτρέπουν σε επιπλέον προσφορές (τύπου 1+1, φάε με 5 κλπ). Τα καταστήματα από την μεριά τους για να βγούν πέρα αναγκαστικά αυξάνουν την τιμή του προιόντος ΧΩΡΙΣ όμως να δίνουν την εναλλακτική χαμηλότερης τιμής αν παραλάβεις ο ίδιος από το μαγαζί (άλλη μια πουστιά των εταιριών διανομής που στην σύμβαση τους απογορεύουν να πουλάνε φθηνότερα στο μαγαζί...).
Το αποτέλεσμα είναι τα πάντα να ανεβαίνουν τιμολογιακά. Αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει τα τελευταία 1-2 χρόνια. Ήρθε τους τελευταίους μήνες και η ενέργεια και τα αποτελε΄σματα τα βλέπετε στον 2πλασιασμό τιμών σε σχέση με τιμές μόλις 2-3 χρόνια πριν...
Τα σουβλάκια έχουν πέσει στο ένα ευρώ, και ένα βενζιναδικο επίσης έχει την βενζίνη 1,20 δεν πιστευα στα μάτια μου, επίσης ο καφές 0.80 λεπτά!Για να σας επαναφέρω στην τάξη...
Απο την Πέμπτη το βράδυ, που μας ήρθε το πιο φρέσκο batch τιμών, στα ΑΒ υπάρχει, για την ώρα τουλάχιστον, ΠΤΩΣΗ τιμών σε πάνω απο το 75% της γκάμας προϊόντων, κυρίως στα λεγόμενα "βασικά αγαθά". Η πτώση κυμαίνεται απο 2-5 λεπτά μέχρι και 10 ευρώ σε συγκεκριμένα σπορέλαια, με μέσο όρο γύρω στο 15-20% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα...
Για την ώρα δε φαίνεται να είναι λογιστικό λάθος, και απόψε μας ήρθε ένα μικρό δεύτερο batch με αντίστοιχες πτώσεις, λίγο μικρότερες, σε απορρυπαντικά, κυρίως αυτά που είναι σε προσφορά...
Ελπίζω να μην ξαναγυρίσουμε στα παλιά μετά το Πάσχα, αλλά για την ώρα είναι μιας μορφής ελάφρυνση