Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Αρουρι που το εχουν φερει απ οτο Αφγανισταν:confused::confused::confused:
μια φορα ειχα παθει δηλητηριαση απο σαλατα του καισαρα...μιλαμε μολις την εφαγα μετα απο 5 λεπτα ακριβως αρχισαν οι θορυβοι σε εντερα,καπακια 6 θεριστικα συνδρομα,κρυος ιδρωτα και ολο αυτο μεχρι την αλλη μερα το πρωι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
500 ναύαρχοι 1000 στρατηγοί και 5 φαντάροι μεταξύ μας κάνουμε πως έχουμε στρατό,. Αρβύλες τις παίρνουν πίσω και τις δίνουν στους επόμενους. Εμετός
Γιατί παραδιδουν τις αρβύλες ;Ας τις πάρουν μαζι τους....

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
μια φορα ειχα παθει δηλητηριαση απο σαλατα του καισαρα...μιλαμε μολις την εφαγα μετα απο 5 λεπτα ακριβως αρχισαν οι θορυβοι σε εντερα,καπακια 6 θεριστικα συνδρομα,κρυος ιδρωτα και ολο αυτο μεχρι την αλλη μερα το πρωι
ΜΑΛΑΚΑ που την εφαγες την γαμημενη την σαλατα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι ρε δεν παραδιδουν αρβυλες,ξερω ατομα που απολυθηκαν προσφατα δεν ισχυει κατι τετοιο

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
μαλλον γαμω το σπιτι τους....ενα καλο εχει η Γλυφαδα εχει καλα σουβλατζιδικα και φαγαδικα
Το γευστικον θυμαμαι στην γλυφαδα,το λαδι ριγανη που ειναι ταβερνα και εναν βρομογερο που ηταν κοντα στις καφεπολεις στην Ανω γλυφαδα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Το γευστικον θυμαμαι στην γλυφαδα,το λαδι ριγανη που ειναι ταβερνα και εναν βρομογερο που ηταν κοντα στις καφεπολεις στην Ανω γλυφαδα
γευστικον δεν μου αρεσει τοσο...το μελι λαδι προτιμω,μια ταβερνα που εχει πολλους κρητικους μεζεδες και σαλιγκαρια και μου λειπει να παω Αριστοφανη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
γευστικον δεν μου αρεσει τοσο...το μελι λαδι προτιμω,μια ταβερνα που εχει πολλους κρητικους μεζεδες και σαλιγκαρια και μου λειπει να παω Αριστοφανη
μερα και ωρα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
αφου τις δινουν χρεωμενες να επιστραφούν.
ασε ρε ελληνικός στρατός πάνε σε ασκήσεις και κουβαλάνε τα μαγερεία του 1912 μαζι, πηγα επιστρατος και θελανε να κουβαλησουμε τα παλιοσίδερα, ασύρματοι απο το βιετναμ, άρμα με άρμα να μιλανε με τα κινητα αλλιώς θα τρακάρει ο ένας πάνω στον άλλο ή ο αρχηγός θα πάει προς έβρο και ο απο πίσω προς κοζανη, θελουμε και στρατό, δεν θέλω να στεναχωρώ κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα, αλλά όχι να μη μιλάμε να μη μιλάμε γιατι κάνουμε κακό τι κακό κάνουμε ρε με τους καραβανάδες κα τα μυαλά που έχουν πολιτικοι και στρατιωτικοί, οι τουρκοι θα είναι στην κερκυρα και εμεις θα ρωταμε τι καιρό κάνει έξω.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
ΜΑΛΑΚΑ που την εφαγες την γαμημενη την σαλατα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι ρε δεν παραδιδουν αρβυλες,ξερω ατομα που απολυθηκαν προσφατα δεν ισχυει κατι τετοιο
εγω ξερω ατομο που απολυθηκε περυσι που τις παρέδωσε μου είπε τις ειχαν χρεωσει με 108

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
εγω ξερω ατομο που απολυθηκε περυσι που τις παρέδωσε μου είπε τις ειχαν χρεωσει με 108
Ρε απολυθηκαν τον Δεκεμβριο δυο συμφοιτητες μου και πηραν κανονικα αρβυλα,μπερεδες,καλτσες και μπλουζακια. Αυτοι βεβαια απολυθηκαν απο Χιο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Υπαρχει και ο Καβουρας αλλα δεν τολμαω να περασω ουτε απο εξω,δεν νομιζω να επιβιωσει κανεις αμα φαει πιτογυρο απο εκει
Τυπε ο Καβουρας ηταν ΚΟΡΥΦΗ. Δεν ξερω εαν εχει αλλαξει...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Τυπε το Λεμονι υπαρχει ακομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom