athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
ουτε γατισιο δεν ειναι το κρεας απο αρουριΑγραφα στα Εξαθλεια παιδια με 2,40 σε φτιαχνουν βεβαια υπαρχει ενας κινδυνος να χεστεις πανω σου
ουτε γατισιο δεν ειναι το κρεας απο αρουριΑγραφα στα Εξαθλεια παιδια με 2,40 σε φτιαχνουν βεβαια υπαρχει ενας κινδυνος να χεστεις πανω σου
κρέας μπαίνει κρέας βγαίνειΑγραφα στα Εξαθλεια παιδια με 2,40 σε φτιαχνουν βεβαια υπαρχει ενας κινδυνος να χεστεις πανω σου
Αρουρι που το εχουν φερει απ οτο Αφγανιστανουτε γατισιο δεν ειναι το κρεας απο αρουρι
Υπαρχει και ο Καβουρας αλλα δεν τολμαω να περασω ουτε απο εξω,δεν νομιζω να επιβιωσει κανεις αμα φαει πιτογυρο απο εκεικρέας μπαίνει κρέας βγαίνει
μια φορα ειχα παθει δηλητηριαση απο σαλατα του καισαρα...μιλαμε μολις την εφαγα μετα απο 5 λεπτα ακριβως αρχισαν οι θορυβοι σε εντερα,καπακια 6 θεριστικα συνδρομα,κρυος ιδρωτα και ολο αυτο μεχρι την αλλη μερα το πρωιΑρουρι που το εχουν φερει απ οτο Αφγανισταν
Γιατί παραδιδουν τις αρβύλες ;Ας τις πάρουν μαζι τους....500 ναύαρχοι 1000 στρατηγοί και 5 φαντάροι μεταξύ μας κάνουμε πως έχουμε στρατό,. Αρβύλες τις παίρνουν πίσω και τις δίνουν στους επόμενους. Εμετός
ΜΑΛΑΚΑ που την εφαγες την γαμημενη την σαλαταμια φορα ειχα παθει δηλητηριαση απο σαλατα του καισαρα...μιλαμε μολις την εφαγα μετα απο 5 λεπτα ακριβως αρχισαν οι θορυβοι σε εντερα,καπακια 6 θεριστικα συνδρομα,κρυος ιδρωτα και ολο αυτο μεχρι την αλλη μερα το πρωι
Οχι ρε δεν παραδιδουν αρβυλες,ξερω ατομα που απολυθηκαν προσφατα δεν ισχυει κατι τετοιοΓιατί παραδιδουν τις αρβύλες ;Ας τις πάρουν μαζι τους....
γαμησε τα...απο ενα σουβλατζιδικο που επαιρνα καιρο ντελιβερυ...μετα απο λιγους μηνες εκλεισεΜΑΛΑΚΑ που την εφαγες την γαμημενη την σαλατα
Υπηρχε λογος που εκλεισεγαμησε τα...απο ενα σουβλατζιδικο που επαιρνα καιρο ντελιβερυ...μετα απο λιγους μηνες εκλεισε
μαλλον γαμω το σπιτι τους....ενα καλο εχει η Γλυφαδα εχει καλα σουβλατζιδικα και φαγαδικαΥπηρχε λογος που εκλεισε
Το γευστικον θυμαμαι στην γλυφαδα,το λαδι ριγανη που ειναι ταβερνα και εναν βρομογερο που ηταν κοντα στις καφεπολεις στην Ανω γλυφαδαμαλλον γαμω το σπιτι τους....ενα καλο εχει η Γλυφαδα εχει καλα σουβλατζιδικα και φαγαδικα
γευστικον δεν μου αρεσει τοσο...το μελι λαδι προτιμω,μια ταβερνα που εχει πολλους κρητικους μεζεδες και σαλιγκαρια και μου λειπει να παω ΑριστοφανηΤο γευστικον θυμαμαι στην γλυφαδα,το λαδι ριγανη που ειναι ταβερνα και εναν βρομογερο που ηταν κοντα στις καφεπολεις στην Ανω γλυφαδα
μερα και ωρα.γευστικον δεν μου αρεσει τοσο...το μελι λαδι προτιμω,μια ταβερνα που εχει πολλους κρητικους μεζεδες και σαλιγκαρια και μου λειπει να παω Αριστοφανη
αφου τις δινουν χρεωμενες να επιστραφούν.Γιατί παραδιδουν τις αρβύλες ;Ας τις πάρουν μαζι τους....
ποτε θεςμερα και ωρα.
εγω ξερω ατομο που απολυθηκε περυσι που τις παρέδωσε μου είπε τις ειχαν χρεωσει με 108ΜΑΛΑΚΑ που την εφαγες την γαμημενη την σαλατα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι ρε δεν παραδιδουν αρβυλες,ξερω ατομα που απολυθηκαν προσφατα δεν ισχυει κατι τετοιο
Ρε απολυθηκαν τον Δεκεμβριο δυο συμφοιτητες μου και πηραν κανονικα αρβυλα,μπερεδες,καλτσες και μπλουζακια. Αυτοι βεβαια απολυθηκαν απο Χιο.εγω ξερω ατομο που απολυθηκε περυσι που τις παρέδωσε μου είπε τις ειχαν χρεωσει με 108
Τυπε ο Καβουρας ηταν ΚΟΡΥΦΗ. Δεν ξερω εαν εχει αλλαξει...Υπαρχει και ο Καβουρας αλλα δεν τολμαω να περασω ουτε απο εξω,δεν νομιζω να επιβιωσει κανεις αμα φαει πιτογυρο απο εκει
ΗΤΑΝ κορυφη αλλα δυστηχως δεν........καλυτερα να μην δοκιμασειςΤυπε ο Καβουρας ηταν ΚΟΡΥΦΗ. Δεν ξερω εαν εχει αλλαξει...
Τυπε το Λεμονι υπαρχει ακομα?γευστικον δεν μου αρεσει τοσο...το μελι λαδι προτιμω,μια ταβερνα που εχει πολλους κρητικους μεζεδες και σαλιγκαρια και μου λειπει να παω Αριστοφανη