Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.251
- Πόντοι
- 12.756
δεν πιστευω να ηταν τιποτα σε προσφορά ;εγω πηρα 30% φθηνοτερα σημερα τα τυρογαριδακια....ο θεος να κοβει χρονια του κυριακου να τα δινει μερες στον βαγγελη μαρινακη
δεν πιστευω να ηταν τιποτα σε προσφορά ;εγω πηρα 30% φθηνοτερα σημερα τα τυρογαριδακια....ο θεος να κοβει χρονια του κυριακου να τα δινει μερες στον βαγγελη μαρινακη
όσον αφορά τις συντάξεις, μπορείς να μου κάνεις ανάλυση να καταλάβω τι ακριβώς στηρίζεις ?Τον Χατζηδακη?
Την εχω πει πολλες φορες.
Μακραν ο καλυτερος, παντα αναλαμβανε δυσκολες αποστολες και τις εφερνε εις περας. Ολυμπιακη, ΔΕΗ, συνταξεις. Στηριζω.
οχι....ηταν λογω οικονομικης πολιτικηςδεν πιστευω να ηταν τιποτα σε προσφορά ;
γιατι μπορει να σου αναλυσει και για ολα τα αλλα γιατι στηριζει? κομματοσκυλο ειναι κομματοσκυλο θα μεινειόσον αφορά τις συντάξεις, μπορείς να μου κάνεις ανάλυση να καταλάβω τι ακριβώς στηρίζεις ?
εγώ για τις συντάξεις θέλω να μάθω την αποψή του ... να δούμε τι ξέρει βρε παιδί μουγιατι μπορει να σου αναλυσει και για ολα τα αλλα γιατι στηριζει? κομματοσκυλο ειναι κομματοσκυλο θα μεινει
εγω θα μιλησω για ερωτα και μονο...εστειλε στο βαιμπερ το κουκλι και παω να την βρωεγώ για τις συντάξεις θέλω να μάθω την αποψή του ... να δούμε τι ξέρει βρε παιδί μου
νωρίς έστειλε βλέπωεγω θα μιλησω για ερωτα και μονο...εστειλε στο βαιμπερ το κουκλι και παω να την βρω
ναι αντε να δουμε τι θα κανουμε μεχρι της 6...φιλια σε ολες σας αγαπωνωρίς έστειλε βλέπω
Στην Ελλάδα δεν αξίζει να έχεις εργασία με σοβαρές ευθύνες εκτός και αν έχεις λευκή επιταγή από τα αφεντικά... Αλλιώς είσαι σε ηλεκτρική καρέκλα και με προβλήματα υγείας. ΔΕΝ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Και ο λόγος; Ο λόγος είναι ότι βρίσκονται πολύ φαντασμένοι που μόνο λόγω κάποιου status θα θέλανα να είναι είναι Operations Managers πχ με 1200€ και να τους φεύγει ο τάκος κάθε μέρα..." Για δουλειές με ευθύνες και τέτοια ούτε που να κοιτάς. Σου φευγει η Παναγία για ελάχιστα ευρώ. " σωστός και στο τέλος πληρώνεις και το μάρμαρο η είσαι με ανχολυτικά !!!
Θα δείξει...Θεμα χρόνου είναι...Πότε? Για πες κι εσυ, για να εχω να γελαω οπως με αυτους που ελεγαν για 2,50.
Τυπε , σορυ κ ολας αλλα εχεις παει τρελό κουβά προστατευοντας το κομα!Πότε? Για πες κι εσυ, για να εχω να γελαω οπως με αυτους που ελεγαν για 2,50.
Να στοκάρουμε;Θα πεσει τρελη πεινα λεμε...
Διαφωνώ,αν εισαι στο Δημοσιο αξιζει και πληρωνει και καλάΣτην Ελλάδα δεν αξίζει να έχεις εργασία με σοβαρές ευθύνες ΔΕΝ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
το αγοραζουν παιχτη ειναι σχημα λογου να ξες.....παντου εχει χαρτακι "ρωτηστε στο ταμειο"....και πας στο ταμειο και εννια στις δεκα γελανε ....οι μαγαζατορες απο 10 ευρω το αγοραζουν 30 παντως...κερδαμε
Τι να πει ρε συ τυπε και ο @alex71 περιμενεις;Για τους απίστευτους λογαριασμούς ρεύματος και αερίου δεν θα πει κανείς τίποτα;Οι χώρες που έβαλαν πλαφόν πιο μάγκες είναι ή γίναμε Ελβετία σε μισθούς και δεν το ξέρω;Τι έχει να πει τώρα ο @alex71 ?