Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.356
- Πόντοι
- 12.756
ποσο να σοβαρευτω , ποσο θέλεις εσυ για να εισαι ευχαριστημενος ?Σοβαρέψου
ποσο να σοβαρευτω , ποσο θέλεις εσυ για να εισαι ευχαριστημενος ?Σοβαρέψου
Πάμε παρακάτωποσο να σοβαρευτω , ποσο θέλεις εσυ για να εισαι ευχαριστημενος ?
με πόσο παρακατω εισαι ευχαριστημενος ? με πολυ παρακάτω ? με λίγο παρακάτω ?Σαχλαμαρες. Παμε παρακατω
Αυτά έχουν λυθεί από την εποχή του διαφωτισμούμε πόσο παρακατω εισαι ευχαριστημενος ? με πολυ παρακάτω ? με λίγο παρακάτω ?
Ενηλικιωθειτε καποτεΑυτά έχουν λυθεί από την εποχή του διαφωτισμού
πόσο διαφωτισμό θελεις για να εισαι ευχαριστημενος ? θα κατσεις εδω ή να στο τυλιξω να τον παρεις σπιτι ?Αυτά έχουν λυθεί από την εποχή του διαφωτισμού
ελα αηδίεςΕνηλικιωθειτε καποτε
Εμεις μαλακιζομαστε για να περασει η ωρα, και 82 ανθρωποι περασμενα μεσανυχτα παρακολουθουν, κάνε το εικοναελα αηδίες
Εδώ μέσα υπάρχουν ναυάγια που πιστεύουν ότι ένας κατεστραμμένος ιστός κινητής τηλεφωνίας λειτουργεί, αρκεί να αλλάξεις κάρτα κινητής τηλεφωνίας. Με τέτοια κωμικά ταλέντα πολύ λογικό το βλέπω να παρακολουθούν 82 άτομα. Ο κόσμος έχει ανάγκη το αβίαστο γέλιο με την καθημερινότητα που βιώνει.Εμεις μαλακιζομαστε για να περασει η ωρα, και 82 ανθρωποι περασμενα μεσανυχτα παρακολουθουν, κάνε το εικονα
..και λιγοι ειναι ,τα μεγαλα νουμερα τα κανει το σαη οταν φλεξαρει ο λεκρες καραγκουνικο συναπαντημα απο εστιατοριο με οκτω μισελεν τουλαχιστον.Εδώ μέσα υπάρχουν ναυάγια που πιστεύουν ότι ένας κατεστραμμένος ιστός κινητής τηλεφωνίας λειτουργεί, αρκεί να αλλάξεις κάρτα κινητής τηλεφωνίας. Με τέτοια κωμικά ταλέντα πολύ λογικό το βλέπω να παρακολουθούν 82 άτομα. Ο κόσμος έχει ανάγκη το αβίαστο γέλιο με την καθημερινότητα που βιώνει.
Θα βρηκαν τροπο μεσω της γης οπως σχεδιαζε ο Τεσλα την ασυμρατη μεταφορα ενεργειας πριν 100+ χρονια.Για το μεσο μελος του μπου αυτα ειναι παιχνιδακιΕδώ μέσα υπάρχουν ναυάγια που πιστεύουν ότι ένας κατεστραμμένος ιστός κινητής τηλεφωνίας λειτουργεί, αρκεί να αλλάξεις κάρτα κινητής τηλεφωνίας. Με τέτοια κωμικά ταλέντα πολύ λογικό το βλέπω να παρακολουθούν 82 άτομα. Ο κόσμος έχει ανάγκη το αβίαστο γέλιο με την καθημερινότητα που βιώνει.
Δεν το έχω δει το βίντεο που είπες. Λες να είχαμε κανέναν μπουρτζόβλαχο τυροκόμο με όνειρο να παντρέψει την κόρη με "γιατρό" και να έσπρωξε γερή προίκα για να κλείσει το ντηλ, αλλά μας προέκυψε τσαούσα καραγκούνα πιτσιρίκα που δε μασάει από ψευτογκουρμεδιές; Και απαιτεί Λουκάκο και Λαζάρου;..και λιγοι ειναι ,τα μεγαλα νουμερα τα κανει το σαη οταν φλεξαρει ο λεκρες καραγκουνικο συναπαντημα απο εστιατοριο με οκτω μισελεν τουλαχιστον.
Μπα, πολύ προχώ εξήγηση για να τη σκεφτούν. Είναι απλά πανηλίθιοι.Θα βρηκαν τροπο μεσω της γης οπως σχεδιαζε ο Τεσλα την ασυμρατη μεταφορα ενεργειας πριν 100+ χρονια.Για το μεσο μελος του μπου αυτα ειναι παιχνιδακι
κατι τετοιο εχει παιχτει...του ξεφυγε μια μερα πανω στην καουρα του για επιδειξη πλουτου και εβαλε βιντεο με ηχο!Δεν το έχω δει το βίντεο που είπες. Λες να είχαμε κανέναν μπουρτζόβλαχο τυροκόμο με όνειρο να παντρέψει την κόρη με "γιατρό" και να έσπρωξε γερή προίκα για να κλείσει το ντηλ, αλλά μας προέκυψε τσαούσα καραγκούνα πιτσιρίκα που δε μασάει από ψευτογκουρμεδιές; Και απαιτεί Λουκάκο και Λαζάρου;
Είσαι σε στιγμή ανεμελιάς ?1,92 σημερα τύπε, τι εγινε, περασαν οι 2.000 ημερες που θα περναγαν για να φτασουμε στο 1,90?
Για πες, ποσες μερες θα περασουν για να παει 1.80? 5.000 μερες?
Και για πες μου, εσυ σε ποια τιμη θα εισαι χαρουμενος?
Ναι, φυσικα ειμαι χαρουμενος ρε ξινέ ανθρωπε, πριν κανα δεκαημερο ειχατε φαγωθει οτι θα πηγαινε 2,50, μετα σταματησε να ανεβαινει και λεγατε οτι θα μεινει στο 2,10, μετα λεγατε οτι θα πεσει σε 2.000 μερες, επιτελους παραδεχθειτε οτι η κομματοσκυλίαση που σας δερνει σας ωθει να λετε τη μια μαλακια μετα την αλλη
Λογικο..αφου δεν υπαρχουν πλεον επιχειρησεις.
To 40 ευρώ ανά κιλοβατώρα με μπέρδεψε εμένα.Λογικο..αφου δεν υπαρχουν πλεον επιχειρησεις.
Να μην βρισκεις φεικ νιουζ, να μην μπερδευεσαι.To 40 ευρώ ανά κιλοβατώρα με μπέρδεψε εμένα.