Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.440
- Πόντοι
- 12.756
ψηφιακη καρτα έβαλες ;; Εργανη και ετσι ;θα ψηφίσεις ελεωνόρα και θα στα λύσει όλα αυτό είναι το σημαντικό να μη χαθεί η πολιτική σταθερότητα της χώρας
ψηφιακη καρτα έβαλες ;; Εργανη και ετσι ;θα ψηφίσεις ελεωνόρα και θα στα λύσει όλα αυτό είναι το σημαντικό να μη χαθεί η πολιτική σταθερότητα της χώρας
εμπιστεύομαι το οικοσύστημα της σίνγκιουλαρ για όλα αυτάψηφιακη καρτα έβαλες ;; Εργανη και ετσι ;
πότε ειναι η προθεσμία;εμπιστεύομαι το οικοσύστημα της σίνγκιουλαρ για όλα αυτά
αλλά πρώτα πρέπει να περαστούν οι προσλήψεις
η έπσιλον το έχει βγάλει ήδη δεν ξέρω αν έχει προθεσμία αλλά από 1/7 νομίζω ξεκινά υποχρεωτικάπότε ειναι η προθεσμία;
ξερεις ποιοι την γλυτωσαν για 01/07 την υποχρεωτικοτητα και παει για του χρόνου ;; για πες ποιος κλαδος ;η έπσιλον το έχει βγάλει ήδη δεν ξέρω αν έχει προθεσμία αλλά από 1/7 νομίζω ξεκινά υποχρεωτικά
δεν έχει προθεσμία και για τα ποσ είχαν πει μέχρι τέλος μαίου και τελειώνει ο μάιος και δεν έχει κάνει κανένας διασυνδεση
κάτσε να μαντέψω....ξερεις ποιοι την γλυτωσαν για 01/07 την υποχρεωτικοτητα και παει για του χρόνου ;; για πες ποιος κλαδος ;
κάτσε να μαντέψω....
η πάροχοι, η μοτορ οιλ/ελπε και η λάρκο?
ε δεν είναι και πολλοί 3-4 εργοδότες είναι πως κάνεις έτσι
στον τουρισμό δεν χρειάζεται κάρτα εργασίας οι επιχειρηματίες είναι σπαθιά δεν τρώνε ούτε μισό ένσημο τα δηλώνουν όλα και παραπάνωο τουρισμος
ξερεις τι έχει να γινει παλι
Με θίγεις...για τόσο ρηχό άτομο με έχεις;θα ψηφίσεις ελεωνόρα και θα στα λύσει όλα αυτό είναι το σημαντικό να μη χαθεί η πολιτική σταθερότητα της χώρας
Αν είναι έτσι να το συζητήσουμε....Θα σου βγάλει το Alex71-Να-pass-να-γαμηθεις
Θα ψωνιζεις και εσυ 6 σακουλες με 200 ευρω
εγώ τύπε αν μου καθόταν η ελεωνόρα για ένα σκ ολ εξκλούσιβ όχι μόνο θα ψήφιζα μητσοτάκη αλλά θα γραφόμουν και στο κόμμα και θα έπλενα και το αμάξι του άδωνηΜε θίγεις...για τόσο ρηχό άτομο με έχεις;
Που το ειδες αυτο; Εννοεις τα ξενοδοχεια και οχι τα εποχικα τουριστικα καταστηματα .ο τουρισμος
ξερεις τι έχει να γινει παλι
Εκει που γινοταν το μεγαλυτερο μπουρδελο , η απολυτη κλεψια
Είσαι ρηχός τύπος τελικά...εγώ τύπε αν μου καθόταν η ελεωνόρα για ένα σκ ολ εξκλούσιβ όχι μόνο θα ψήφιζα μητσοτάκη αλλά θα γραφόμουν και στο κόμμα και θα έπλενα και το αμάξι του άδωνη
η άννα μισέλ είναι σαν μούμια που δεν την γαμάει ούτε ο χάροςΕίσαι ρηχός τύπος τελικά...
Εγω θα ψηνομουν με πιο λαμπερές γαλάζιες παρουσίες όπως η Μισέλ Ασημακοπούλου π.χ.
καταστηματα δεν ξερω , αλλα τα άλλα που εχουν με τον Τουρισμο ξενοδοχεια κτλ πανε για 2025 , τετοια βρωμα εχει βγει.Που το ειδες αυτο; Εννοεις τα ξενοδοχεια και οχι τα εποχικα τουριστικα καταστηματα .
Τωρα ειναι αργα. Ο λογιστης μου ειχε πει πριν απο κανενα μηνα οτι θα ειναι υποχρεωτικο. Το ιδιο και η εταιρεια που μου πουλησε το σκανερ.καταστηματα δεν ξερω , αλλα τα άλλα που εχουν με τον Τουρισμο ξενοδοχεια κτλ πανε για 2025 , τετοια βρωμα εχει βγει.
Τσεκαρε το, αν και η πηγη σπανια πεφτει εξω
Αν ισχυει οπως εμαθα , κοιτα αν σε πιανει σαν τουριστικη επιχείρηση , δεν ξερω τι ΚΑΔ εχεις
Ελπίζω να σε καλύψει:Οι κυβερνήσεις του Δυτικού κόσμου είναι των πολυεθνικών, το ξέρουμε. Αυτοί των πολυεθνικών, δεν έχουν λίγη τσίπα επάνω τους;; Τους αρέσει να βλέπουν τον κόσμο να τυραννιέται;