BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Να πάρει κατσίκα ..Στο πατρικο μου μονο ενα σουπερ μαρκετ εχει κοντα.
Τι να κανει η μανα μου, να παιρνει τα λεωφορεια να ψαχνει τιμες στο γάλα?
Να πάρει κατσίκα ..Στο πατρικο μου μονο ενα σουπερ μαρκετ εχει κοντα.
Τι να κανει η μανα μου, να παιρνει τα λεωφορεια να ψαχνει τιμες στο γάλα?
Σιγά μην πάει κι 100€το ελαιολαδο θα παει 12 ευρω
ετοιμαστειτε να τρωτε αναδομημενα (φιλτραρισμενα) ορυκτελαια
κουλης 41%
Πού τα βρίσκουμε τα προϊόντα της Elvida τύπε;Στα κρέατα δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Ακόμα και βοσκοί-κτηνοτρόφοι να γίνετε, περιουσίες να δωσετε, δεν θα κάνετε τίποτα διότι πολύ απλά αυτή η δουλειά για να πετύχει πρέπει να ξέρεις άλλες 8 δουλειές και να κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοικτό. Μαζί με τον μηχανικό στα καράβια, τον φούρναρη και τον οικοδόμο θεωρούνται οι κατά τεκμήριο πιο απάνθρωπες δουλειές σε συνθήκες. Έχει τόση ζήτηση το κρέας που οι Έλληνες ως μαλθακός λαός πλέον, αδυνατεί να τα καταφέρει και εισάγει διαρκώς βαπτιζοντας τα πάντα. Όποιος δίνει λεφτά για ελληνικό κρέας είναι το λιγότερο ρομαντικός μαλάκας και γεύεται άχυρο. Καλύτερα πάρτε λιγότερο αλλά ακριβότερο από εταιρεία που γαμάει. Κάποια σαν την elvida foods με κρέατα devesa. 100 φορές να φάτε κι οι 100 θα είναι γαμάτες ενώ όπως και τα φτιάξετε είναι 4 κλάσεις ανώτερα, κάτι που σημαίνει εγγύηση.
Πού τα βρίσκουμε τα προϊόντα της Elvida τύπε;
Έχουν οι ίδιοι λιανική;New home - Elvida Foods
Με μια ματιά Ξεκινήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα τη βιομηχανική και συστηματοποιημένη παραγωγή κατεψυγμένου γύρου. Από το 2006 προμηθεύουμε με μοναδικά προϊόντα κρέατος τους κορυφαίους της εστίασης αλλά και το οργανωμένο λιανεμπόριο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δημιουργούμε εμείς τα μίγματα των...www.elvidafoods.gr
Έχει και προιόντα devesa. Δοκίμασε μια φορά, θα πληρώσεις παραπάνω αλλά μετά δεν θα ξαναφάς κρέας από αλλού η όταν τρως θα κουνάς το κεφάλι σου. Ένα από τα δύο θα συμβεί.
Λογικά ναι. Όταν μπήκαν στα σούπερ μάρκετ πριν χρόνια με συσκευασμένα σε κενό, έγινε θραύση. Απλώς επειδή ο κόσμος μπατίρεψε, έχουν μειωθεί τα πεδία δράσης τους. Αυτοί στον πούτσο τους φυσικά γιατί πουλάνε (το καλό πράγμα αγοραζεται πάντα) φτάνει να τα πετύχεις. Δοκίμασε σε σοβαρές αλυσίδες σούπερ μάρκετ (μεγάλα μαγαζιά) και χτύπα και τηλέφωνο.Έχουν οι ίδιοι λιανική;
Σιγά μην πάει κι 100€
Σωστά. Και, σε έναν ιδανικό κόσμο, αυτό θα ήταν αρκετό για να κάνει τη διαφορά τεράστια, αλλά... δε ζούμε σε έναν ιδανικό κόσμο και έχω βρεθεί αντιμέτωπος με κάκιστη ποιότητα ακριβών προϊόντων, και ακόμα χειρότερη συσκευασία και συντήρηση μέχρι να έρθουν σε εμάς, ενώ τα ιδιωτικής που ήρθαν, απο το ίδιο εργοστάσιο, ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.Όλα αυτά που λες εν μέρη είναι σωστά. Αυτό που δεν λες η δεν ξέρεις είναι πως τα ιδιωτικής ετικέτας είναι Β ή Γ κατηγορίας του Βλαχάκη η του κάθε παραγωγού βιομηχάνου
Όταν το θέμα είναι "ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά", προσπερνάμε εντελώς το κομμάτι βιολογικό προϊόν, για προφανείς λόγους.Εκτός από την τιμή
Ενημερώσου και τι σκατά δηλητήριο τρως
ΜΟΝΟ βιολογικά αυγά μπας και γλυτώσεις τίποτα
Τα αυγά έχουν έναν αριθμό
Μάθετε τι είναι
Τι πρέπει να ξέρουμε για τα αυγά | | Gastronomos.gr
Λευκό ή καφέ; Ελευθέρας βοσκής ή αχυρώνα; Είναι τα ελληνικά αυγά πράγματι ελληνικά; Μαθαίνουμε ό,τι χρειάζεται για να τρώμε άφοβα ποιοτικά αυγά.www.gastronomos.gr
Ιδίως τα κλωβοστοιχίας
Οπου πατικώνουν τις κότες σε κλουβί
Και τις ταϊζουν ότι βρούνε
Κι αυτές αμολάνε αυγά
είναι λουκούμι.
Γενικά τα αυγά είναι πολύ καλή διατροφή.
Αρκει να βγαίνουν από τον κατάλληλο κώλο.
Καλά εγώ σου λέω ξημέρωσε και εσύ απαντάς καληνύχταΣωστά. Και, σε έναν ιδανικό κόσμο, αυτό θα ήταν αρκετό για να κάνει τη διαφορά τεράστια, αλλά... δε ζούμε σε έναν ιδανικό κόσμο και έχω βρεθεί αντιμέτωπος με κάκιστη ποιότητα ακριβών προϊόντων, και ακόμα χειρότερη συσκευασία και συντήρηση μέχρι να έρθουν σε εμάς, ενώ τα ιδιωτικής που ήρθαν, απο το ίδιο εργοστάσιο, ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Είναι ενδεικτικό; Είναι σωστό; Όχι και στις δύο περιπτώσεις, αλλά, μετά απο κάτι τέτοιο δε μπορώ, προσωπικά, να ποντάρω στην όποια ποιοτική διαφορά, όταν σε αρκετές περιπτώσεις παραμένει στα χαρτιά.
Όποιος βάλει μυγδαλα και καρύδια βεβαιωμένα θα πάρει τ' αρχίδια τουΓια μένα κάντε κάποια μικροεπένδυση σε αμυγδαλιές και καρυδιές που είναι σχετικά φθηνές καλλιέργειες, ανθεκτικά δέντρα και προσφέρουν κέρδος χωρίς πολλή κούραση (αλλά αργούν να μπουν σε κορύφωση).
Σε ένα θέμα με τίτλο "κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά" και το γενικότερο κλίμα του πόσο ακριβά είναι προϊόντα που ΔΕΝ είναι περιττή πολυτέλεια, το να απορρίπτουμε την φθηνότερη επιλογή είναι λάθος.Καλά εγώ σου λέω ξημέρωσε και εσύ απαντάς καληνύχτα