ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Τύπε εγω που ειχα γάτες εχει τύχει να δω γάτα να χάσει ένα μικρό μεσα σε αεραγωγό και να καθετε 4 μέρες νιαουριζοντας απο πάνω προσπαθώντας να το βγαλει.Στο τέλος το βγάλαμε έξω και το πηρε..
Γενικά τα αιλουροειδή ζώα που ειναι και αγελαία δένονται με τα μικρά παρά πολύ,τωρα αμα χάσουν και κανενα θα το θρηνήσουν αλλα μην περιμένεις κλάματα,καντήλια και μνημόσυνα!!!!!
ολα τα κανει η ωκυτοκινη (η αλλιως ορμονη της αγαπης)και η προλακτινη..οσο το θηλασικο θηλαζει....γατα σκυλος ανθρωπος ειναι ιδιαιτερα ευαισθητο στο κλαμα το μωρου του...αυτο αλλωστε ειναι και ο κωδικας επικοινωνιας αναμεσα σε παιδι και μανα ...κλαιει το μωρο και αυτοματως απο την υποφυση του εγκεφαλου της μανας παραγονται ορμονες.
η γατα μαλιστα ειναι πολυ καλη μανα γενικοτερα...
οταν ειχα μικρα τα παιδια μου ειχα και μια θυλικια γκριζα γατουλα στο σπιτι..μαγειρευα στην κουζινα και δε θυμαμαι τι ειχε γινει και η μεγαλη μου η κορη καπου 2 χρ τοτε εκλαιγε και χτυπουσε τα ποδια της στο πατωμα για να γινει το δικο της..εγω εκανα οτι δεν ακουω για να μη την κακομαθω..
η γατα μας ομως που δεν ηξερε τι παιζει πηγαινοεχοταν στη σαλονοκουζινα νιαουριζοντας,σα να μου ελεγε πηγαινε στο παιδι σου δε το ακους? ..και καθε τοσο ετριβε το κεφαλι της στα ποδια του παιδιου..για να το ηρεμησει..
εγω κοντευα να εκραγω απο τα νευρα μου αλλα δεν ενεδωσα στο πεισμα της μικρης.....
τελικα τη λυση την εδωσε η γατα ..εκανε ακριβως αυτο που θα εκανε οταν διαπαιδαγωγει τα μικρα της αφου τριφτηκε στα ποδια του παιδιου χωρις απο τελεσμα της δινει μια δαγκωνια στα γυμνα ποδαρακικα κα ταυτοχρονα τη χτυπησε μετο ποδαρακι χωρις ομως να τραυματισει το παιδι ..ισα ισα για να το επαναφερει...ετσι η μικρη τωρα πια αρχισε να κλαιει γτ τη δαγκωσε η ψιψινα και ξεχασε για ποιο λογο εκλαιγε πριν