Νέα

Κτηνωδία απέναντι σε ζώα - Πνευματικοί νόμοι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Τύπε εγω που ειχα γάτες εχει τύχει να δω γάτα να χάσει ένα μικρό μεσα σε αεραγωγό και να καθετε 4 μέρες νιαουριζοντας απο πάνω προσπαθώντας να το βγαλει.Στο τέλος το βγάλαμε έξω και το πηρε..
Γενικά τα αιλουροειδή ζώα που ειναι και αγελαία δένονται με τα μικρά παρά πολύ,τωρα αμα χάσουν και κανενα θα το θρηνήσουν αλλα μην περιμένεις κλάματα,καντήλια και μνημόσυνα!!!!!

ολα τα κανει η ωκυτοκινη (η αλλιως ορμονη της αγαπης)και η προλακτινη..οσο το θηλασικο θηλαζει....γατα σκυλος ανθρωπος ειναι ιδιαιτερα ευαισθητο στο κλαμα το μωρου του...αυτο αλλωστε ειναι και ο κωδικας επικοινωνιας αναμεσα σε παιδι και μανα ...κλαιει το μωρο και αυτοματως απο την υποφυση του εγκεφαλου της μανας παραγονται ορμονες.

η γατα μαλιστα ειναι πολυ καλη μανα γενικοτερα...

οταν ειχα μικρα τα παιδια μου ειχα και μια θυλικια γκριζα γατουλα στο σπιτι..μαγειρευα στην κουζινα και δε θυμαμαι τι ειχε γινει και η μεγαλη μου η κορη καπου 2 χρ τοτε εκλαιγε και χτυπουσε τα ποδια της στο πατωμα για να γινει το δικο της..εγω εκανα οτι δεν ακουω για να μη την κακομαθω..

η γατα μας ομως που δεν ηξερε τι παιζει πηγαινοεχοταν στη σαλονοκουζινα νιαουριζοντας,σα να μου ελεγε πηγαινε στο παιδι σου δε το ακους? ..και καθε τοσο ετριβε το κεφαλι της στα ποδια του παιδιου..για να το ηρεμησει..

εγω κοντευα να εκραγω απο τα νευρα μου αλλα δεν ενεδωσα στο πεισμα της μικρης.....

τελικα τη λυση την εδωσε η γατα ..εκανε ακριβως αυτο που θα εκανε οταν διαπαιδαγωγει τα μικρα της αφου τριφτηκε στα ποδια του παιδιου χωρις απο τελεσμα της δινει μια δαγκωνια στα γυμνα ποδαρακικα κα ταυτοχρονα τη χτυπησε μετο ποδαρακι χωρις ομως να τραυματισει το παιδι ..ισα ισα για να το επαναφερει...ετσι η μικρη τωρα πια αρχισε να κλαιει γτ τη δαγκωσε η ψιψινα και ξεχασε για ποιο λογο εκλαιγε πριν

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Σας πονάει ή αλήθεια ε???

Εκνευριζεστε όταν αποκαλύπτονται οι πιο μυχιες σκέψεις σας, ε????

Δειλά δίποδα, πέστε την αλήθεια για μία φορά, εδώ στην ανωνυμια. Δεν σας ξέρει κανένας, εκφραστειτε ελεύθερα.

Δεν έχετε όμως τα κοτσια να το κάνετε. Δεν έχετε τα αρχιδια να παραδεχτείτε την σκατιλα της ψυχής σας. Έχετε θαμενες στο υποσυνειδητο σας τις πιο βρωμερες σκέψεις και τρεμετε να τις εμφανίσετε ως συνειδητές.

Πείτε την αλήθεια ρε: Ένας φίλος σας, ο πιο κολλητος, ή πιο κολλητή, σας αποκαλύπτει μία αδυναμία του (ή εχασε λεφτά στο καζινο ή νομίζει ότι είναι γκέι ή οι αιματολογικές εξετασεις του έδειξαν ότι πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη ή απολύθηκε από τη δουλειά του). Θα στεναχωτηθειτε και δεν θα κοιμηθειτε το βράδυ Ή ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ και μάλιστα ή χαρά σας θα είναι τόσο μεγαλύτερη όσο μεγαλύτερη είναι ή αποκαλυφθεισα αδυναμία???

Βριστε όσο θέλετε. Ξερετε ότι έχω δίκιο. Το ανθρώπινο είδος είναι το μοναδικό που υποκρίνεται και ως εκ τούτου ειναι το αθλιοτερο όλων.

Χρειαζεστε μία ανάλυση των ανωμάλων ονείρων σας για να ξεφτυλιστειτε. Όταν κοιμάστε όπου ή συνειδητη σας φάση εξασθενεί και τη θέση της παίρνει το υποσεινηδειτο. Ξεφτυλισμενοι!

σου χρειαζεται εξορκισμος  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτοί  που βγάζουν όλα τα μαλακοσαδιστικά τους κόμπλεξ πάνω στα ζώα σκοτώνοντάς τα η τυραννόντας τα άνευ λόγου και αιτίας δεν αξίζουν να συγκαταλέγονται στο ουσιαστικό άνθρωπος.

Δεν υπάρχει πραγματικά έννοια που να τους περιγράφει παρά μόνο αυτή του παράφρονα, σχιζοφρενή, ψυχοπαθή. Και η μόνη φυσική τους θέση είναι στο δρομοκαίτειο με ζουρλομανδύα.

Στη ζούγκλα τα ζωα δεν σκοτώνουν παρά μόνο αν το ένστικτο της πείνας ( η κάποιο άλλο ένστικτό τους ) τους το υποδείξει !!Επιπλέον ποτε δεν βασανίζουν ηθελημένα τα θύματά τους.

Το ένστικτο το οποίο οδηγεί αυτά τα ελεεινά δίποδα, που κατ' ευφημισμόν φέρουν τον χαρακτηρισμό άνθρωπος, να βασανίζουν και να σκοτώνουν αθώα ζωα αντλώντας επιπλέον χαρά και ίσως ηδονή, πολλές φορές υπερηφανευόμενοι κιόλας για αυτή τη διαδικασία, δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί απο την ψυχιατρική επιστήμη !!

Προσωπικά όπου πετυχαίνω κάτι τέτοια δίποδα, πέρα απο το να αποτρέψω αυτό που κάνουν αν μπορώ και αν προλάβω, βρίσκω το τρόπο και σε ανύποπτο χρόνο τους γαμώ το σπίτι !!!

Λίγες φορές στη ζωή μου πιστεύω στην αξία της αυτοδικίας !!! Οι παραπάνω περιπτώσεις ανήκουν σε αυτές !!

SweetElena

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοί  που βγάζουν όλα τα μαλακοσαδιστικά τους κόμπλεξ πάνω στα ζώα σκοτώνοντάς τα η τυραννόντας τα άνευ λόγου και αιτίας δεν αξίζουν να συγκαταλέγονται στο ουσιαστικό άνθρωπος.

Δεν υπάρχει πραγματικά έννοια που να τους περιγράφει παρά μόνο αυτή του παράφρονα, σχιζοφρενή, ψυχοπαθή. Και η μόνη φυσική τους θέση είναι στο δρομοκαίτειο με ζουρλομανδύα.

Στη ζούγκλα τα ζωα δεν σκοτώνουν παρά μόνο αν το ένστικτο της πείνας ( η κάποιο άλλο ένστικτό τους ) τους το υποδείξει !!Επιπλέον ποτε δεν βασανίζουν ηθελημένα τα θύματά τους.

Το ένστικτο το οποίο οδηγεί αυτά τα ελεεινά δίποδα, που κατ' ευφημισμόν φέρουν τον χαρακτηρισμό άνθρωπος, να βασανίζουν και να σκοτώνουν αθώα ζωα αντλώντας επιπλέον χαρά και ίσως ηδονή, πολλές φορές υπερηφανευόμενοι κιόλας για αυτή τη διαδικασία, δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί απο την ψυχιατρική επιστήμη !!

Προσωπικά όπου πετυχαίνω κάτι τέτοια δίποδα, πέρα απο το να αποτρέψω αυτό που κάνουν αν μπορώ και αν προλάβω, βρίσκω το τρόπο και σε ανύποπτο χρόνα τους γαμώ το σπίτι !!!

Λίγες φορές στη ζωή μου πιστεύω στην αξία της αυτοδικίας !!! Οι παραπάνω περιπτώσεις ανήκουν σε αυτές !!
  :thumbsup:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σας πονάει ή αλήθεια ε???

Εκνευριζεστε όταν αποκαλύπτονται οι πιο μυχιες σκέψεις σας, ε????

Δειλά δίποδα, πέστε την αλήθεια για μία φορά, εδώ στην ανωνυμια. Δεν σας ξέρει κανένας, εκφραστειτε ελεύθερα.

Δεν έχετε όμως τα κοτσια να το κάνετε. Δεν έχετε τα αρχιδια να παραδεχτείτε την σκατιλα της ψυχής σας. Έχετε θαμενες στο υποσυνειδητο σας τις πιο βρωμερες σκέψεις και τρεμετε να τις εμφανίσετε ως συνειδητές.

Πείτε την αλήθεια ρε: Ένας φίλος σας, ο πιο κολλητος, ή πιο κολλητή, σας αποκαλύπτει μία αδυναμία του (ή εχασε λεφτά στο καζινο ή νομίζει ότι είναι γκέι ή οι αιματολογικές εξετασεις του έδειξαν ότι πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη ή απολύθηκε από τη δουλειά του). Θα στεναχωτηθειτε και δεν θα κοιμηθειτε το βράδυ Ή ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ και μάλιστα ή χαρά σας θα είναι τόσο μεγαλύτερη όσο μεγαλύτερη είναι ή αποκαλυφθεισα αδυναμία???

Βριστε όσο θέλετε. Ξερετε ότι έχω δίκιο. Το ανθρώπινο είδος είναι το μοναδικό που υποκρίνεται και ως εκ τούτου ειναι το αθλιοτερο όλων.

Χρειαζεστε μία ανάλυση των ανωμάλων ονείρων σας για να ξεφτυλιστειτε. Όταν κοιμάστε όπου ή συνειδητη σας φάση εξασθενεί και τη θέση της παίρνει το υποσεινηδειτο. Ξεφτυλισμενοι!

Φιλαράκο κάπου μπερδεύεσαι.

Αυτός που χαίρεται με το κακό που παθαίνει ο διπλανός του, η λυπάται με το καλό που συμβαίνει στο διπλανό του λέγεται κακεντρεχής.

Δεν είναι η πλειοψηφία των ανθρώπων κακεντρεχείς φίλε !!! Κάνεις απλά λάθος !!!

Υπάρχουν πολλοί που ζηλεύουν η φθονούν άλλους ανθρώπους.

Υπάρχουν πάρα πολλοί που απλά γράφουν στα αρχίδια τους τι συμβαίνει στους άλλους και νοιάζονται μόνο για τη πάρτη τους. Οι γραψαρχίδες η αλλοιώς ζαμανφουτίστες αν προτιμάς τον όρο.

Προσωπικά πιστεύω ότι οι ζαμανφουτίστες αποτελούν και τη πλειοψηφία των ανθρώπων όσον αφορά τη συγκεκριμένη  κατηγορία συμπεριφοράς.

Αν εσύ νοιώθεις κακεντρεχής, θα πρέπει να το ψάξεις σε προσωπικό επίπεδο. Το να προβάλεις κάτι που εσύ νοιώθεις σαν γενικότερο στοιχείο συμπεριφοράς στη πλειοψηφία των ανθρώπων μάλλον δεν σε βοηθάει !!

Φιλικά πάντα !! :hi: :hi:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36

Προσωπικά όπου πετυχαίνω κάτι τέτοια δίποδα, πέρα απο το να αποτρέψω αυτό που κάνουν αν μπορώ και αν προλάβω, βρίσκω το τρόπο και σε ανύποπτο χρόνο τους γαμώ το σπίτι !!!

Πάλι θα συμφωνήσουμε φίλτατε..απλά έχω κάποιους ενδοιασμούς στο θέμα της αυτοδικίας αλλά και της θανατικής καταδίκης.. όχι γιατί δεν αξίζει αυτό σαν τιμωρία σε "ανθρώπους" που διαπράττουν ιδιαιτέρως ειδεχθή εγκλήματα..(τους αξίζει και βάναυσος βασανισμός) αλλά για το άν μια κοινωνία πρέπει δια νόμου να αφαιρεί ζωή, στην περίπτωση θανατικής καταδίκης.. ή αν καποιος έχει το δικαίωμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να σκοτώσει.. αν αυτό από μόνο του τον κάνει καλύτερο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πάλι θα συμφωνήσουμε φίλτατε..απλά έχω κάποιους ενδοιασμούς στο θέμα της αυτοδικίας αλλά και της θανατικής καταδίκης.. όχι γιατί δεν αξίζει αυτό σαν τιμωρία σε "ανθρώπους" που διαπράττουν ιδιαιτέρως ειδεχθή εγκλήματα..(τους αξίζει και βάναυσος βασανισμός) αλλά για το άν μια κοινωνία πρέπει δια νόμου να αφαιρεί ζωή, στην περίπτωση θανατικής καταδίκης.. ή αν καποιος έχει το δικαίωμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να σκοτώσει.. αν αυτό από μόνο του τον κάνει καλύτερο

Θα συμφωνήσω !!! Αλλα όσον αφορά τους ανθρώπους !!! Αυτους που βασανίζουν ζώα προσωπικά δεν τους θεωρώ ανθρώπους όπως πριν έγραψα  !!! Και το εννοώ !!!

Το πόσο απατελεσματική είναι η θεσμοθετημένη δικαιοσύνη και το κατά πόσο με τις αποφάσεις της αποδίδει το κοινό περί δικαίου αίσθημα για τέτοιες περιπτώσεις είναι νομίζω προφανές !!! Οι ποινές αν τελικά γίνει δίκη και δεν παραγραφεί το αδίκημα απο τις αναβολές και την εν γένει χαοτική νομική διαδικασία θα επιβληθεί μια υποτυπώδης ποινή με αναστολή !!! Ποιον ικανοποιεί κάτι τέτοιο ??

Θα συμφωνήσω όμως ότι η στάση του καθενός απέναντι στο θέμα της αυτοδικίας είναι κάτι αυστηρά προσωπικό !!

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Φιλαράκο κάπου μπερδεύεσαι.

Αυτός που χαίρεται με το κακό που παθαίνει ο διπλανός του, η λυπάται με το καλό που συμβαίνει στο διπλανό του λέγεται κακεντρεχής.

Δεν είναι η πλειοψηφία των ανθρώπων κακεντρεχείς φίλε !!! Κάνεις απλά λάθος !!!

Υπάρχουν πολλοί που ζηλεύουν η φθονούν άλλους ανθρώπους.

Υπάρχουν πάρα πολλοί που απλά γράφουν στα αρχίδια τους τι συμβαίνει στους άλλους και νοιάζονται μόνο για τη πάρτη τους. Οι γραψαρχίδες η αλλοιώς ζαμανφουτίστες αν προτιμάς τον όρο.

Προσωπικά πιστεύω ότι οι ζαμανφουτίστες αποτελούν και τη πλειοψηφία των ανθρώπων όσον αφορά τη συγκεκριμένη  κατηγορία συμπεριφοράς.

Αν εσύ νοιώθεις κακεντρεχής, θα πρέπει να το ψάξεις σε προσωπικό επίπεδο. Το να προβάλεις κάτι που εσύ νοιώθεις σαν γενικότερο στοιχείο συμπεριφοράς στη πλειοψηφία των ανθρώπων μάλλον δεν σε βοηθάει !!

Φιλικά πάντα !! :hi: :hi:
Φιλέ μου πιστεύω ότι αυτό που λέω είναι παγκόσμιος νόμος, ισάξιος σε ισχυ και καθολικότητα με το νόμο του Νευτώνα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φιλέ μου πιστεύω ότι αυτό που λέω είναι παγκόσμιος νόμος, ισάξιος σε ισχυ και καθολικότητα με το νόμο του Νευτώνα.

Οπως νομίζεις !!

Ακόμη και αν διαφωνούμε, ολες οι γνώμες είναι σεβαστές,  !!!  :hi: :hi:

Επισκέπτης
Ο φίλος σας αποκαλύπτει ότι είναι γκέι: υπάρχει έστω και ένας από εσάς που δεν θα χαρεί ενδομυχα μέσα του????

Ο φίλος σας λέει ότι καταστράφηκε οικονομικά: υπάρχει έστω και ένας από εσάς που δεν θα χαρεί??????

Ο φίλος σας λέει ότι χώρισε με τη γυναίκα του και θα είναι υποχρεωμένος να πληρώνει διατροφή: υπάρχει κάποιος από εσας που στενοχωρήθηκε?

Ο φίλος ας λέει ότι έχει καρκίνο: θα στεναχωρηθειτε πολύ? Μην κλαίτε υποκριτικά υποκείμενα. Κλάψτε μπροστά του αλλά μην το παρακάνετε.

Ο φίλος ας λέει ότι γέννησε ένα παιδί με διανοητική καθυστέρηση: υπάρχει ένας, έστω ένας από εσάς που θα στεναχωρηθειτε και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙ?????

Λοιπόν μάγκες, αφήστε τις μαλακιες που διαβάζετε και λένε και οι άλλοι. Να έχετε το θάρρος να δεχτειτε ότι είστε γυμνοσαλιαγκες και ότι το μόνο που νιώθετε για τον συνάνθρωπο σας είναι μίσος - μίσος - μίσος! Σας αξίζει να ουρλιαζετε αιωνιως στην Κόλαση!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Ο τύπος λέει έσβηνε και τσιγάρα στο κεφάλι του σκύλου. Όταν φτάσουν να γίνονται τόσο άρρωστοι δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να αυτοκτονήσουν προτού κάνουν κάτι χειρότερο; :think:

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
197
Πόντοι
6
Εγω ρε παιδια εχω μια απορια...ολοι αυτοι που τα κανουν αυτα,μολις μαθευτει ενα συμβαν,τους αλλαζουν τα φωτα οι ντοπιοι ή κάνουν τα κοροϊδα;

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.188
Πόντοι
10.411
Ο τύπος λέει έσβηνε και τσιγάρα στο κεφάλι του σκύλου. Όταν φτάσουν να γίνονται τόσο άρρωστοι δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να αυτοκτονήσουν προτού κάνουν κάτι χειρότερο; :think:
[/quote]
Όχι,δεν το καταλαβαίνουν γιατί δεν είναι άνθρωποι

Εγω ρε παιδια εχω μια απορια...ολοι αυτοι που τα κανουν αυτα,μολις μαθευτει ενα συμβαν,τους αλλαζουν τα φωτα οι ντοπιοι ή κάνουν τα κοροϊδα;
[/quote]
Φαντάζομαι πως αν είναι το ίδιο σκατοκέφαλοι με αυτούς κάνουν τα κορόιδα

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Άνοιξα μόνο την τελευταία σελίδα, απόλυτα προβλέψιμα ήταν φυσικά τα όσα διάβασα. Ίδια επιχειρηματολογία, κατάρες, βρισίδια και απανθρωπισμός.
Πάντα σε τέτοια νήματα (όσον αφορά ζώα και όχι μόνο στο bou) κυριαρχεί η ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία. Είναι τέτοια η συχνότητα αυτού του μοτίβου συμπεριφοράς που περνάει ως κάτι το φυσιολογικό. Ε λοιπόν θα σας ενημερώσω ότι αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φυσιολογικό. Οφείλεται κυρίως στην παντελή έλλειψη βίας στη ζωή σας. Snowflakes.

Δεν θέλω να υποτιμήσω κανένα. Απλά δηλώνω την αλήθεια.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.188
Πόντοι
10.411
Άνοιξα μόνο την τελευταία σελίδα, απόλυτα προβλέψιμα ήταν φυσικά τα όσα διάβασα. Ίδια επιχειρηματολογία, κατάρες, βρισίδια και απανθρωπισμός.
Πάντα σε τέτοια νήματα (όσον αφορά ζώα και όχι μόνο στο bou) κυριαρχεί η ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία. Είναι τέτοια η συχνότητα αυτού του μοτίβου συμπεριφοράς που περνάει ως κάτι το φυσιολογικό. Ε λοιπόν θα σας ενημερώσω ότι αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φυσιολογικό. Οφείλεται κυρίως στην παντελή έλλειψη βίας στη ζωή σας. Snowflakes.

Δεν θέλω να υποτιμήσω κανένα. Απλά δηλώνω την αλήθεια.
[/quote]
Ενώ για εσένα είναι μάλλον φυσιολογικό να δένεις ένα ζώο και να το βασανίζεις επειδή ήθελε να παίξει μαζί σου.Με το σκεπτικό αυτό,πρέπει να είναι και φυσιολογικό να δέσεις κάποιον άνθρωπο και να του κάνεις τα ίδια.Αλλά παράλογοι είμαστε εμείς που αντιδρούμε βρίζοντας κλπ λόγω παντελούς έλλειψης βίας στην ζωή μας.Το σκέφτηκες πολύ για να γράψεις την μαλακία που εξαπέλυσες?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.300
Πόντοι
5.006
Ο dik έχει πάρει μέρος στν εμφύλιο του Κονγκό δίπλα στον νταγκατα... Είναι σκληρός καργιολης και συνηθισμένος στην βία.. :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: dik

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.717
Πόντοι
5.506
σκληρος....απο βια το ποπαυ οταν ετρωγε σπανακι ειναι το ταβανι του

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Η φύση του ανθρώπου είναι βίαια. Αυτή η έμφυτη τάση έχει, στις σύγχρονες κοινωνίες, καταπιεστεί. Έχει μηδενιστεί σχεδόν. Αυτή η έμφυτη τάση κάπου πρέπει να ξεσπάσει, να εκτονωθεί. Άλλος την εκτονώνει στα παιδιά του. Άλλος στη γυναίκα του. Άλλος στα ζώα. Εγώ αποδέχομαι αυτή την τάση. Αποδέχομαι και το νόμο όπως και το γεγονός ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες (νόμιμες). Αφήνω απέξω το συναίσθημα. Εγώ.......

Τώρα διάβασε πάλι τα μνματα που έχουν γραφτεί εδώ. Δεν είναι άνθρωπος, να πεθάνει, να του κοπούν τα χέρια, να να να να..........
Τρομερή ΒΊΑΙΑ συναισθηματική φόρτιση. Για πλάκα........από ανθρώπους που αποστρέφονται τη βία στα ζώα. Αν σου φαίνεται φυσιολογικό είναι επειδή αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς είναι τόσο διαδεδομένο που θεωρείται φυσιολογικό.

Αυτό δηλώνω. Αυτό θέλω να εκλείψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom