Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά η Κλαίρη; Τρανς δεν ήταν σίγουρα. μεσα ήταν πρώτηΘεοδωρε οπλαρχηγέ ανεφερες καποια Κλαιρη .
Μηπως ηταν ξανθια έκφυλη ελληνιδα (30+ τοτε ) με στητο βυζι ωραιο σωμα που εκανε αγριο gamisi?
Αν ναι εγω αυτη την εφερνα ως cg στα τελη δεκαετίας '90.Ναι μου ελεγε οτι εκανε και αυταρχικά κλπ.
Δε νομιζω οτι ηταν trans.
Ειχε και μια φιλη μελαχρινη την Ελενα με υπερκαυλο κωλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κρυφά bourdela παλιά και νέα ( αναμνησεις και update )
- Μέλος που άνοιξε το νήμα becas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 484
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
απο 1977 αλλα ξεκινημα απο κολωνακι στην καθετο της ιωακειμ που ειναι η αγγλικη πρεσβεια
Στην πλουταρχου ή στην λουκιανού.
Ενας αλλος παλιος συναδελφος μου ειχε πει και για καποια στην Χαριτος (παλι στην ιδια περιοχή ) την ιδια περίοδο.
Γενικότερα απο οτι εχω ακουσει απο παλιους συναγωνιστές στα 70ς στο κολωνακι
επαιζε αρκετα κρυφο bourdelo.Τωρα πια οχι.
Εξαιρω τα μασαζ τα οποια ειναι στην κατηγορία "με το ζορι φραπε" και υπαρχουν στην περιοχή
θυμάται κανένας φίλος την Μαργαρίτα την ξανθιά νταρνατομούνοβα απο την ουκρανία που δούλευε εποχές 1998-2002 στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας Βουλιαγμένης και Καλλιρόης;
Τί γυναίκα Θεέ μου!!!
Kαλή της ώρα όπου και να βρίσκεται.
[/quote η μαργαριτα ξεκινησε απο σισινη και παπαδιαμαντοπουλου ενα ημιυπογειο, μετα πηγε σολωνος και τελευταια βουλιαγμενης...θεομουνο..εκει παρελασαν και αλλες οπως αναστασια και σοφια...η τελευταια μετακομισε απο κει καπου πισω απο ιντερκοντινενταλ και μετα αγιου μελετιου....μετα παντρευτηκε..μετα αγ μελετιου μια μαρια...περασμενα χρονια...
Για αυτο στη Χαριτος εχουν ειπωθει "απειρα", αλλα προσωπικα δεν ξερω αν υπηρξε καν...Στην πλουταρχου ή στην λουκιανού.
Ενας αλλος παλιος συναδελφος μου ειχε πει και για καποια στην Χαριτος (παλι στην ιδια περιοχή ) την ιδια περίοδο.
Εξαιρω τα μασαζ τα οποια ειναι στην κατηγορία "με το ζορι φραπε" και υπαρχουν στην περιοχή
Και στη Χάρητος και στη Λουκιανού ήταν ΦΑΝΕΡΑ. Απλά λόγω του φλωροκυριλέ της περιοχής δεν ήταν το φως απ' έξω, αλλά απλά η πόρτα ήταν ανθυπομισάνοιχτη και ο χώρος φωτισμένος από μέσα, με το κλασσικό "σφουγγάρι" να κάνει τη δουλειά του. ;)
Αυτό στην Λουκιανού το θυμάμαι και εγω.Ηταν περιπου στο Νο20.
Ισογειο με ανεξάρτητη πόρτα που εμπαινες κατευθείαν απο το πεζοδρόμιο.
Πραγματι η πορτα ηταν "ανθυπομισανοιχτη".Αυτο υπηρχε και μεχρι πριν μερικά χρόνια,
αλλα δεν ειχε ακουσει καλα λογια για τις κορασίδες ( μπαζα ).
Για την Χαριτος δεν εχω ιδεα οτι υπηρχε ( και ποια περιοδο ) αντιστοιχο.
Ειχα ακουσει οπως λεω και παραπανω στη Χαριτος για διαμερισμα σε οροφο στα 70ς..
Πραγματι η πορτα ηταν "ανθυπομισανοιχτη".Αυτο υπηρχε και μεχρι πριν μερικά χρόνια,
Ειχα ακουσει οπως λεω και παραπανω στη Χαριτος για διαμερισμα σε οροφο στα 70ς..
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Στην πλουταρχου ή στην λουκιανού.
Λουκιανου
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
της Λουκιανού δεν είχε καταχωρηθεί στον κατάλογο???Και στη Χάρητος και στη Λουκιανού ήταν ΦΑΝΕΡΑ. Απλά λόγω του φλωροκυριλέ της περιοχής δεν ήταν το φως απ' έξω, αλλά απλά η πόρτα ήταν ανθυπομισάνοιχτη και ο χώρος φωτισμένος από μέσα, με το κλασσικό "σφουγγάρι" να κάνει τη δουλειά του. ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.442
- Πόντοι
- 42.697
της Λουκιανού δεν είχε καταχωρηθεί στον κατάλογο???
ναι και λειτουργουσε κανονικά μεχρι και πριν μερικους μηνες
τωρα ειναι κλειστο
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά η Κλαίρη; Τρανς δεν ήταν σίγουρα. μεσα ήταν πρώτη
Aυτή ρε μεγάλε πρέπει να είναι τώρα γύρω στα 45.
Το θεωρώ λίγο απίθανο να ασχολείται πλέον με αυτό το σπόρ..
actionathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μετα τις μετακομισαν στην ΖΑΙΜΗ εξαρχεια και μετα 2002-03? τερμα
μεχρι το 97 η 98 ηταν στην εβρου 48 στους αμπελοκηπους χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα δεν γνωριζω απο ποτε αν το γνωριζει καποιος ας πει.
στη ζαιμη ποσο?προς αλεξανδρας η προς πλατεια?
μετα?
actionathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
@actionathens.
Η οδος ηταν Σατωμης ( οχι Σισίνου που μάλλον εννοείς ).
Μετά ηταν στην Σεμελης ( προς Μιχαλακοπουλου )
Μετα στην Ουμπλιανής και την τελευταια φορα που ειχα παει πριν απο 1 χρονο περίπου
λιγο πιο κατω σχεδον στην Μιχαλακουπουλου.
Αν ηξερες το μαγαζί..ειχε κατα καιρους ωραια τεμαχια.
η σατομης ρε μεγαλε ειναι ενας μικρος δρομος πολυ πιο πισω απο εκει που λες προς πανεπιστημιουπολη
απο τη μια μερια του δρομου ειναι το δασος και απο την αλλη ειναι δυο πολυκατοικιες το 2 και το 4 λογικα στο 4 θα ηταν που εχει και πολλα διαμερισματα
...ναι αυτη ειναι η σατωμης. Εκει ηταν στο 4 οπως λες.
Ειχα επισκεφθει αρκετες φορες το ιδρυμα.Σε προηγουμενη σελιδα καποιος συναδελφος
ειπε οτι εκει καποια στιγμη έκανε ντου η αστυνομία και το εκλεισε.
Παντως η "Μαρία" σεριφησα ηταν πολυ προσεκτικη με την πολυκατοικια, προσπαθουσε να μην "καρφωθει" αλλα ....
Ειχα επισκεφθει αρκετες φορες το ιδρυμα.Σε προηγουμενη σελιδα καποιος συναδελφος
ειπε οτι εκει καποια στιγμη έκανε ντου η αστυνομία και το εκλεισε.
Παντως η "Μαρία" σεριφησα ηταν πολυ προσεκτικη με την πολυκατοικια, προσπαθουσε να μην "καρφωθει" αλλα ....
actionathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειναι δυνατον να μην κανει ντου ρε μπεκα?
οταν ειναι σε πολυκατοικια και ακουει ο αλλος διαφορα τι θα κανανε.
οταν ειναι σε πολυκατοικια και ακουει ο αλλος διαφορα τι θα κανανε.
actionathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελικα τωρα που ειναι?
το αλλο της ποντου εκλεισε οριστικα?
πες με πμ
το αλλο της ποντου εκλεισε οριστικα?
πες με πμ
actionathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ESESIΜετα τις μετακομισαν στην ΖΑΙΜΗ εξαρχεια και μετα 2002-03? τερμα
μεχρι το 97 η 98 ηταν στην εβρου 48 στους αμπελοκηπους χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα δεν γνωριζω απο ποτε αν το γνωριζει καποιος ας πει.
στη ζαιμη ποσο?προς αλεξανδρας η προς πλατεια?
μετα?
Μπραβο... και 'γω το περιβοητο διαμερισμα στη Χαριτος εννοουσα, απλα πολλα ακουγα και τιποτα δεν ειδα...Αυτό στην Λουκιανού το θυμάμαι και εγω.Ηταν περιπου στο Νο20.
Βεβαια δεν ειχα και τα κονε ενδεχομενως, ή μπορει και να ηταν urban legend...
Καλοκαιρι του '96 στη Θεσσαλονικη αεροπορια, ξενοδοχειο Hotel Ma... 3ης κατηγοριας και "βγαλε"
καπου προς το λιμανι αν θυμαμαι καλα...
Εμπαινες μεσα και πηγαινες προς το ασανσερ οταν εσκαγε η ερωτηση:
"που πατε?" "στην καφετερια" "α, μαλιστα..."
Στον τελευταιο οροφο λειτουργουσε καφετερια, κλειστη για τους ανυποψιαστους, οπου ειχε 5-6
σουπερ-ντουπερ γκομενακια, ολα αλλοδαπα μικρα και κουκλιά, καθοντουσαν στα τραπεζια και διαλεγες.
Ειχες μιση ωρα στο δωματιο με καθαρη πετσετα, μπανακι και κοστος 8.000 αν θυμαμαι καλα.
καπου προς το λιμανι αν θυμαμαι καλα...
Εμπαινες μεσα και πηγαινες προς το ασανσερ οταν εσκαγε η ερωτηση:
"που πατε?" "στην καφετερια" "α, μαλιστα..."
Στον τελευταιο οροφο λειτουργουσε καφετερια, κλειστη για τους ανυποψιαστους, οπου ειχε 5-6
σουπερ-ντουπερ γκομενακια, ολα αλλοδαπα μικρα και κουκλιά, καθοντουσαν στα τραπεζια και διαλεγες.
Ειχες μιση ωρα στο δωματιο με καθαρη πετσετα, μπανακι και κοστος 8.000 αν θυμαμαι καλα.