Νέα

Κρυφά bourdela παλιά και νέα ( αναμνησεις και update )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα becas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ωραιο θεμα   :rockon:
καμια πληροφορια για την ιεροδουλη με το θρυλικο ηχογραφημενο μηνυμα στον τηλεφωνητη ?
ειχε δικο της χωρο, καπου μεταξυ πλατειασ μαβιλη και μιχαλακοπουλου,
το κουδουνι ΡΕΞ κτλ,δεκαετια 90 νομιζω

φίλε don giovani πολυ ενδιαφερουσες οι αναφορές σου.

Σε αυτη στην Μεγίστης  είχα παει και εγω μία φορά την ιδια περιοδο ( 1998 -1999) Καλη
ηταν πραγματι.

Εκει κοντα, στην Υακινθου πανω απο την πλατεία Κυψελης στο ισογειο μιας πολυκατοικιας δεξιά
ηταν μια αλλη ψιλοκαλή κυρία ( milf ) που εκανε ικανοποιητικό gamisi .Μιλω για την ιδια περιοδο
δεν θυμαμαι το ονομα της.Ηταν συνεννοησιμη και φιλική.

Φιλε isoviti, θυμαμαι για πια λες με το ηχογραφημένο μυνημα (κουδουνι ΡΕΞ).Αυτη την πρωτοεντόπισα κοντά στο Καλλιμάρμαρο στην Αυτομέδοντος, μετά πήγε καπου απεναντι απο την πλατεια Μαβιλη οπως λες, πανω στη Βασ. Σοφίας, και κατε΄ληξε στην Κηφισίας στους Αμπελόκηπους απενατι περιπου απο τον κιν/φο ΑΣΤΡΟΝ.

Ωσόσο πρέπει να σου πω οτι δεν πήγα σε αυτην ουτε μια φορά γιατι δε μου φαινόταν να πηγαινει καλα
στα μυαλα της (μια φορα της ειχα μιλησει και στο τηλ/νο αλλα μπυ σπασε τα αρχ....και ξενερωσα και δεν πήγα )  

μηπως ηταν πισω απ'το Ιπποκρατειο?

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Θυμάται κανείς μια σχετικά απομονωμένη μονοκατοικία κοντά στο ανατολικό αεροδρόμιο, οδός Αεροπορίας (;;;)
Επίσης Δροσοπούλου στο ύψος του παλιού σινεμά Αμαλία, σε 4ο όροφο, τα πρωινά ΜΟΝΟ, μια παντρεμένη αύξανε το οικογενειακό εισόδημα...
Τέλος, στην Αγ. Παρασκευή, στην οδό Λυκ..., δυό γκόμενες το έδιναν με το αζημίωτο. Μετά μετακόμισαν προς Ν. Ψυχικό. Πριν χρόνια είδα την ξανθιά (για όσους ξέρουν) παντρεμένη με έναν παπού. Μάλλον φρόντιζε για τα δικά της γεράματα. Η πιό μικρή, η καστανή εξαφανίστηκε στη συνέχεια.
Στα Πατήσια, στην οδό Πίνδ..., μια φιλιπιννέζα, φοβερό σώμα, έκανε απίθανο γαμήσι. Κάτω από το κρεββάτι είχε και ένα χασαπομάχαιρο "για τους κακός πελάτης"!

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μια και αναφερθηκε ο don Giovanni στην  περιοχή του ( πρωην ) Holiday Inn, εκει κοντα βρισκονταν και οι καβαντζες ( ειχε και εχει αλλαξει τουλαχιστον 3-4 ) της
Μαρίας ( κατερινας ) .

Η συμπαθητικη ηλικιωμένη σεριφισα  εφερνε καλα τεμαχια - ηλικιες 22-28 χρ.
Παροτι ειμαι milflover ειχα κατά καιρούς παρει ωραια gomenakia.

Ανακυκλωνε κάθε τοσο τα κοριτσια και μπορουσε να πετυχει κανεις μερικά αστερακια.

Βρισκοταν οταν εγω πρωτοπηγα σε ένα διακριτικο δρομακι πισω από ένα παρκακι
πισω από το Holiday Inn – οδος «σα…..».Μαλιστα επειδη φοβοταν μη την παρουν
ειδηση   από την πολυκατοικία, παντα μου τονιζε ότι δεν πρεπει να πλησιαζω όταν
υπηρχε οποιαδήποτε κίνηση στην είσοδο της πολυκατοικίας. 
Βασικο της προβλημα κατά τους μηνες καλοκαιριού ηταν ότι τις απογευματινες ωρες
Μια τυπισα από την πολυκατοικια εβγαινε και ποτιζε καποια λουλουδια απενατι στο
παρκακι με αποτελεσμα να μη μπορει να πλησιασει στην πολυκατοικια πελατης της.
Πανω από μια φορα ειχα αναγκαστει να στροφαρω επι ισω και 30-40 λεπτα
μεχρι η τυπισα να φυγει.

Αργοτερα πηγε λιγο παρακατω ( προς μιχαλακοπουλου ) σε αλλο διαμερισμα μετα
πηγε στην οδο «ουμπ…..» πισω από τα γηπεδα μπασκετ κοντα στο καραβελ.

Τωρα είναι παλι προς Μιχαλακοπουλου, εχω πανω από χρονο να παω αλλα εκει πρεπει να είναι ακομα.

Στο ιδρυμα της παλια ειχα απολαυσει  :knockinb: αυθεντικη τσεχα ( ΤΟ κορμι ).

Οι εμπειροι και περπατημενοι συναδελφοι σιγουρα γνωριζουν το «ιδρυμα» στο οποιο
αναφερομαι .
καπου πιο πανω στη μιχαλακοπουλου πισω απο ενα αλλο ξενοδοχειο υπηρχε μια που ειχε κανει εγχειρηση και εβγαινε στις εκπομπες του new channel.

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ποιός θυμάται ένα μπουρδελάκι που ήταν Θεμιστοκλέους γωνία με μια από τους τρεις καθέτους (δε θυμάμαι ποια όμως - Δερβενίων, Ερεσσού, ή Μεθώνης) και τη δεκαετία του '80 ήταν μέσα μια απόστευτη πάνχοντρη?
Υμιυπόγειο, είσοδος απ' την κάθετη (όχι τη Θεμιστοκλέους). Στο χάρτη έβαλα με κόκκινο τις 3 πιθανές θέσεις. Μάλλον στην Ερεσσού ήταν όμως.

Επίσης υπήρχε κι άλλο ένα, σε νεοκλασσικό, στο μπλέ. Σε αυτό ανέβαινες 8-10 σκαλιά, στο υπιυπόγειο κατέβαινες 2-3.
σε αυτο πρεπει να πηγαινε ο σαμαρας που εχει γραψει το καταζητειται και ειχε στουντιο εκει διπλα

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οδός Εβρου 42 πίσω απο το Νοσοκομείο Ιπποκρατειο
Λειτουργουσε στο ισογειο στουντιο με 4-5 κοπέλες ανατολικιες. Θυμαμαι εφερνε και Ουγγαρεζες. Δεκαετια 1990 παλι...
www.imagebam.com/image/ecaa8c264457132] [/URL]
στο 48 ηταν που ειναι υπο ανεγερση μια οικοδομη τωρα

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οταν εχουν χρονο οι διαχειριστες ας φτιαξουν εναν χαρτη με παλια μπουρδελα κρυφα μπουρδελα και σχετικα ετσι για να υπαρχει ιστορικα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
καμια πληροφορια για την ιεροδουλη με το θρυλικο ηχογραφημενο μηνυμα στον τηλεφωνητη ?

===
Σωστά-  ηταν δεκαετια 90  αλλα΄και πιο μετα διοτι ανέφερε " σταση μετρό μέγαρο μουσικής"
, Η  κυρία ήταν τρανς-  μου  τα έιπε  φιλος   που έμενε   κοντά
καπου μεταξυ πλατειασ μαβιλη και μιχαλακοπουλου,
και  αυτό .. χμμ  ναι --  Οι πληροφορίες που έδινε στον τηλεφωνητή ήταν  ανακριβεις--  Μπέρδευε το μεγαρο .. και  την  μιχαλακοπουλου  κλπ
Τελικά  ήταν  στο  ..Ποντου  τριαντα κατι   σε  μια ροζ πολυκατοικια   (και Ξενίας-- δηλ  οχι  Μιχαλακοπουλου )
δεν έχει ξανα- ακουστεί εκτοτε -
Ο τηλεφωνητής ήταν  απίστευτος = και η φωνη της --αν θυμάστε  υπήρχε στο ιντερνετ και ως κλιπ   σε mp3... :cheesy:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
τωρα διαβάζω  το τοπικ.. πολυ καλό
>>
-Στην χαριλαου τρικουπη διπλα στον σκλαβενιτη σε μια παμπαλαια πολυκατοικια  ηταν μια τυπισα βυζαρου (το μονο που άξιζε)Οταν ειχα παει μου το
γυρισε οτι κανει μονο μασαζ (ουτε καν πιπα )Τελικα με ξαπλωσε στο μασαζοκρέβατο

==
Η αγγελία έλεγε "ιταλο - ισπανικη' περιποίηση-    :grin: Ανεβαινες  και η γιαγια σου ανοιγε βλέποντας πρώτα από το παραθυράκι
Χαρακτηριστικό  της τα πολλα βραχιόλια που  βροντούσαν κατά την  διάρκεια του φραπε.. :o
Πρέπει  να σταματησε πριν 5 χρονια περίπου- ηταν πολυ γρια.ειχε και πολλα οικογενειακα προβλήματα ..
. Το παλιό αυτό  σπίτι  ήταν ιδιοκτησία της-

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1

===
Σωστά-  ηταν δεκαετια 90  αλλα΄και πιο μετα διοτι ανέφερε " σταση μετρό μέγαρο μουσικής"
, Η  κυρία ήταν τρανς-  μου  τα έιπε  φιλος   που έμενε   κοντά
καπου μεταξυ πλατειασ μαβιλη και μιχαλακοπουλου,
και  αυτό .. χμμ  ναι --  Οι πληροφορίες που έδινε στον τηλεφωνητή ήταν  ανακριβεις--  Μπέρδευε το μεγαρο .. και  την  μιχαλακοπουλου  κλπ
Τελικά  ήταν  στο  ..Ποντου  τριαντα κατι   σε  μια ροζ πολυκατοικια   (και Ξενίας-- δηλ  οχι  Μιχαλακοπουλου )
δεν έχει ξανα- ακουστεί εκτοτε -
Ο τηλεφωνητής ήταν  απίστευτος = και η φωνη της --αν θυμάστε  υπήρχε στο ιντερνετ και ως κλιπ   σε mp3... :cheesy:
διπλα απο το hotel riva (στρατος βασιλικος σημερα) αλλα στην πισω μερια.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Nαι από όσο ξέρω ήταν εκεί στην Πόντου  δύο (ακομα)--
Ενα  ήταν σε ενα   από τα  υπογειάκια  πίσω από  το Riva   (απο πολυ παλιά )-- και ένα  ήταν απέναντι   πιο πανω απο το  γκαράζ
Απλά  το νουμερο της Ποντου (36) που έδινε ο τηλεφωνητής με την ψιλη φωνή , κουδούνι Ρεξ,   κλπ
  ήταν   για  μια ροζ  πολυκατοικια προς  τη  γωνια  με  Ξενίας--
Ειχα  περάσει  πέρσι με τον φιλο μου  και τσεκαραμε το νουμερο  που ελεγε τοτε = Πόντου 36-
και βεβαια  πέρσι δεν υπήρχε  πλεον κουδουνι  ...Ρεξ 

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Nαι από όσο ξέρω ήταν εκεί στην Πόντου  δύο (ακομα)--
Ενα  ήταν σε ενα   από τα  υπογειάκια  πίσω από  το Riva   (απο πολυ παλιά )-- και ένα  ήταν απέναντι   πιο πανω απο το  γκαράζ
Απλά  το νουμερο της Ποντου (36) που έδινε ο τηλεφωνητής με την ψιλη φωνή , κουδούνι Ρεξ,   κλπ
  ήταν   για  μια ροζ  πολυκατοικια προς  τη  γωνια  με  Ξενίας--
Ειχα  περάσει  πέρσι με τον φιλο μου  και τσεκαραμε το νουμερο  που ελεγε τοτε = Πόντου 36-
και βεβαια  πέρσι δεν υπήρχε  πλεον κουδουνι  ...Ρεξ 
ποσα χρονια ηταν αυτο?

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μια και αναφερθηκε ο don Giovanni στην  περιοχή του ( πρωην ) Holiday Inn, εκει κοντα βρισκονταν και οι καβαντζες ( ειχε και εχει αλλαξει τουλαχιστον 3-4 ) της
Μαρίας ( κατερινας ) .

Η συμπαθητικη ηλικιωμένη σεριφισα  εφερνε καλα τεμαχια - ηλικιες 22-28 χρ.
Παροτι ειμαι milflover ειχα κατά καιρούς παρει ωραια gomenakia.

Ανακυκλωνε κάθε τοσο τα κοριτσια και μπορουσε να πετυχει κανεις μερικά αστερακια.

Βρισκοταν οταν εγω πρωτοπηγα σε ένα διακριτικο δρομακι πισω από ένα παρκακι
πισω από το Holiday Inn – οδος «σα…..».Μαλιστα επειδη φοβοταν μη την παρουν
ειδηση   από την πολυκατοικία, παντα μου τονιζε ότι δεν πρεπει να πλησιαζω όταν
υπηρχε οποιαδήποτε κίνηση στην είσοδο της πολυκατοικίας. 
Βασικο της προβλημα κατά τους μηνες καλοκαιριού ηταν ότι τις απογευματινες ωρες
Μια τυπισα από την πολυκατοικια εβγαινε και ποτιζε καποια λουλουδια απενατι στο
παρκακι με αποτελεσμα να μη μπορει να πλησιασει στην πολυκατοικια πελατης της.
Πανω από μια φορα ειχα αναγκαστει να στροφαρω επι ισω και 30-40 λεπτα
μεχρι η τυπισα να φυγει.

Αργοτερα πηγε λιγο παρακατω ( προς μιχαλακοπουλου ) σε αλλο διαμερισμα μετα
πηγε στην οδο «ουμπ…..» πισω από τα γηπεδα μπασκετ κοντα στο καραβελ.

Τωρα είναι παλι προς Μιχαλακοπουλου, εχω πανω από χρονο να παω αλλα εκει πρεπει να είναι ακομα.

Στο ιδρυμα της παλια ειχα απολαυσει  :knockinb: αυθεντικη τσεχα ( ΤΟ κορμι ).

Οι εμπειροι και περπατημενοι συναδελφοι σιγουρα γνωριζουν το «ιδρυμα» στο οποιο
αναφερομαι .

μπεκα στο holiday inn κοντα που λες μηπως ηταν σι... και οχι σα... η οδος και μηπως ηταν απο την απεναντι πλευρα προς βασιλισσης σοφιας?
παρακατω προς μιχαλακοπουλου που ηταν πριν το ουμπ...?

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.819
Πόντοι
456
Θυμάται κανείς μια σχετικά απομονωμένη μονοκατοικία κοντά στο ανατολικό αεροδρόμιο, οδός Αεροπορίας (;;;)
Επίσης Δροσοπούλου στο ύψος του παλιού σινεμά Αμαλία, σε 4ο όροφο, τα πρωινά ΜΟΝΟ, μια παντρεμένη αύξανε το οικογενειακό εισόδημα...
Τέλος, στην Αγ. Παρασκευή, στην οδό Λυκ..., δυό γκόμενες το έδιναν με το αζημίωτο. Μετά μετακόμισαν προς Ν. Ψυχικό. Πριν χρόνια είδα την ξανθιά (για όσους ξέρουν) παντρεμένη με έναν παπού. Μάλλον φρόντιζε για τα δικά της γεράματα. Η πιό μικρή, η καστανή εξαφανίστηκε στη συνέχεια.
Στα Πατήσια, στην οδό Πίνδ..., μια φιλιπιννέζα, φοβερό σώμα, έκανε απίθανο γαμήσι. Κάτω από το κρεββάτι είχε και ένα χασαπομάχαιρο "για τους κακός πελάτης"!
Πριν χρόνια είδα την ξανθιά
Για τη Χριστίνα λες? Με τον σκύλο?

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Ναι! Πολυ σπασμένη βέβαια αλλά το κορμί παραμένει... Μιλφάρα!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Οδός Δόξα Πατρί, πίσω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Στο κουδούνι έγραφε αν θυμάμαι καλά Δημητροπούλου. Ο αριθμός τηλεφώνου κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα. Δεν νομίζω να είχε μπει σε εφημερίδα. Αρχές δεκαετίας του 80 και πιο παλιά. Εργαζόταν Ελληνίδα μίλφ. Τα έδινε όλα στους πιτσιρικάδες τότε.

;)

απο 1977 αλλα ξεκινημα απο κολωνακι στην καθετο της ιωακειμ που ειναι η αγγλικη πρεσβεια

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Βουκουρεστιου στα σκαλοπατια αρχιμουναρος εκανε πολλα χιλιομετρα και μετα
εναν γαμο με θεσσαλονικιο φορτωμενο ολα καλα.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.819
Πόντοι
456
Ναι! Πολυ σπασμένη βέβαια αλλά το κορμί παραμένει... Μιλφάρα!
καυλα η Χριστίνα. και η πίπα της άλλο πράμα.... δεν ξέρω πως είναι τώρα αλλά άνετα τη γαμούσα και σήμερα.

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
μπεκα στο holiday inn κοντα που λες μηπως ηταν σι... και οχι σα... η οδος και μηπως ηταν απο την απεναντι πλευρα προς βασιλισσης σοφιας?
παρακατω προς μιχαλακοπουλου που ηταν πριν το ουμπ...?

@actionathens.

Η οδος ηταν Σατωμης ( οχι Σισίνου που μάλλον εννοείς ).

Μετά ηταν στην Σεμελης ( προς Μιχαλακοπουλου )

Μετα στην Ουμπλιανής και την τελευταια φορα που ειχα παει πριν απο 1 χρονο περίπου
λιγο πιο κατω σχεδον στην Μιχαλακουπουλου.

Αν ηξερες το μαγαζί..ειχε κατα καιρους ωραια τεμαχια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom