Νέα

Κρυφά bourdela παλιά και νέα ( αναμνησεις και update )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα becas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Στον Αγ. Αρτεμιο ειχα παει σε ενα υπογειο (φιλολαου ) τοτε ηταν 2 νεαρες μπαζακια αλβανιδες
μαλλον με το ζορι αφησα μια καταθεση.
Nαι, στη Φιλολάου, δεξιά όπως κατεβαίνουμε, στο υπόγειο.
Η αδύνατη δεν ήτο άσχημη.

Με τη ευκαιρία, να συμπληρώσω άλλα δύο κρυφά σχολειά στη Μάρνη, πριν την Πλατεία Βάθη.
Το πρώτο, αριστερά όπως κατεβαίνουμε, ήταν στον 5ο όροφο πολυκατοικίας και επανδρωνόταν από 2 ημεδαπές μιλφ (και βάλε).
Από ένα σημείο κι έπειτα, δεν ξέρω τί σήμα είχαν φάει, και, ενώ είχαν αγγελία κανονικά, όταν έσκαγες μύτη και χτύπαγες, δεν άνοιγαν την πόρτα (παρόλο που είχαν ανοίξει καονικά την εξώπορτα της πολυκατοικίας απ' το θυροτηλέφωνο). Η επιμονή τους αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι  ήταν δυο σκυλέ-κωλομπαρέ φάτσες -αν και έκφυλες γκόμενες- είχε ως συνέπεια τη διακοπή των διπλωματικών μας σχέσεων.
Απέναντι, δεξιά όπως κατεβαίνουμε, λίγο πιο κάτω απ' το πάλαι ποτέ ΡΟΔΟΝ, σε όροφο (5ο ίσως και πάλι), μεταμίλφ ελληνίδα, καθοριστικά σιτεμένη, που έκανε διάφορα προγράμματα, αλλά εγώ προτιμούσα να της ζητώ να βάζει στο video μια κασέτα που είχε, με το διακριτικό αυτοκόλλητο "Λεσβιακά" κολλημένο πάνω, και να τη σπέρνω πάνω σε κάποιο πλακομούνι. Δεν περνούσα κι άσχημα.
Από τιμή, ούτε η ίδια δεν ήξερε. Όσα ήθελες της έδινες, γιατί θεωρούσε ότι η μπογιά της είχε περάσει και με ό,τι κι αν έπαιρνε, ήταν ευχαριστημένη. Έδινε τηλ. σταθερό στην αγγελία. Πενήντα δύο κάτι.

Λεει σε  κανεναν κατι η Αντωνια :tits2: :tits2: :tits2: στην Αγ. Αλεξανδρου στο Π. Φάληρο???? :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Το σωτηριο ετος 2001?
Έγραψα και πριν για το σπίτι αυτό στο Π. Φάληρο.
Αυτή, με την οποία είχα συνεργαστεί εγώ, ήταν μια ελληνίδα με κοντά καστανόξανθα.
Όνομα, λυπάμαι, μου διαφεύγει.

Στα παραπάνω, συμπληρώνω κι ένα studio κάπου στο Περιστέρι, στη Θηβών, που άνοιξε μάλλον κατά το επόμενο το σωτήριο έτος (2002), με ελληνίδες μιλφ, οι οποίες από καιρού εις καιρόν έκαναν κάποιες appearances και σε πίστες της περιοχής Διδύμου, Αλκιβιάδου και πέριξ.

Πάντως, ναι, ήταν μια εποχή, που όλη σε όλη την περιοχή, από Κυψέλη, Λιοσίων, Πλ. Βάθη, Πλ. Αμερικής, μέχρι Κ. Πατήσια επαιζε το κρυπτομπουρδελάκι της γειτονιάς.

Pas mal...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
γενικα εχω παρατηρησει οτι απ 19990 μεχρι 2001-1002 γινοταν χαμος απο μπουρδελα.αυτη η εοπχη θα ηταν η χαρα του μπουρδελιαρη ;) ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
γενικα εχω παρατηρησει οτι απ 19990 μεχρι 2001-1002 γινοταν χαμος απο μπουρδελα.αυτη η εοπχη θα ηταν η χαρα του μπουρδελιαρη ;) ;)
92 με 93 είχε γίνει το μεγάλο ντού απο το ανατολικό μπλόκ.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Βλεπω ότι ολοι εισαστε του κεντρου και ξεχνατε τα των νοτιων προστειων
Από κεντρο εχετε ξεχασει ένα που ηταν στην Λιοσιων λιγο πριν τη πλατεια Βαθης ,στο πρωτο οροφο εκει πηρα και το πρωτο λεσβιακο..
επισης ένα στην Αβερωφ το οποιο ηταν πολύ high end , με πολύ κλειστο κυκλο και αρκετα ακριβο για την εποχη του 30χιλ η ωρα αλλα του μουνιου το πανηγυρι εκει μέσα  
στα νοτια προαστια τωρα
Αγκυλης και Φρατζη μιλφοτραβελοκατασταση
Βουλιαγμενης 101 πανω από το μαγαζι με τα μπαμπριζ
Ένα πάλι στην Βουλιαγμένης σχεδον απέναντι από τον κινηματογραφο Νανα στην δεξιά πλευρα ( πολλα μπαζα ελληνιδες )
Βουλιαγμένης απέναντι από την β εισοδο της Ηλιουπολης ( το αγαπημενο μου )
Βουλιαγμενης στην ανοδο προς αθηνα ηταν δυο ένα στην διασταυρωση της Καρπάνου και ένα πιο πάνω δεξια μετα το Σακιώτη ( επισης αγαπημενο )
Α και ένα απέναντι πανω από τη domino την πιτσα
Στο Ελληνικό ένα στο στενο που είναι το Ικαρος το ξενοδοχείο μετα το ποσειδωνειο ( cream of the crop )επισης με αυστηρο face control 
Ένα στην Αλίμου δεξια που μετα μετακομισε στο πιο πανω
Αεροποριας 2 ειχε μια από μαλτα ..τρελλο μουνι ..η δε κυρια επι της υποδοχης δουλευε στο θησεως 365 στην Καλλιθεα
Παλι στο αλιμο ένα κρυμενο στο στενο του Μαρμαριδη με δυο gilf 10.000 και οι δυο και κολαρακι
Αυτά …γαμημενε τριανατφυλοπουλε τι μας εκανες  :headbang: :headbang:

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
H συζητηση εχει γινει πολυ ενδιαφερουσα συναδελφοι.

Να προσθεσω αυτο αυτο το ιδρυμα ψηλά στην Πατησιων 260 ή 3κατι κοντα
στην διασταυρωση με Γαλατσιου 5ος-6ος οροφος εγραφε κατω στο κουδουνι "ΠΟΥΛΟΣ" !!!

Εγω ειχα φτιαχθει και μονο που μου το ειπε η γκομενα απο τηλ. (ελληνιδα η "τηλεφωνήτρια" )
και πηγα καρφωτος (ωραια μουνια).

Την περίοδο 1998 που αναφερει ο soulbrother πολυ ευστοχα την θυμαμαι.Εγω τοτε
πρωτοξεκινησα περιπου τα στουντιακια και θυμαμαι χαρακτηριστικά οτι ενα απογευμα
ειχα γυρισει σε πανω απο 10-15 ιδρυματα σε εξαρχεια (σπυρου και χαριλαου τρικουπη,μαυροκρδατου σολωνος ) κυψελη, πατησια και αλλου και δεν λειτουργουσε  κανενα! με τον μαλακα τον Ταρζαν  :jerking:

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
excalibur στα νοτια προαστια αλιμος ελληνικο που λες που προσωπικα πολυ θα γουσταρα (οπως και βορεια ) αλλα αυτα ειναι πιο δυσκολα να τα ξερει κανεις - δε νομιζω οτι εβαζαν αγγελίες πρεπει να ηταν στο μιλητό.

Ωραια θα ηταν και στα βορεια προαστια

Μη φανταστεις οτι γουσταρουμε να κυκλοφορουμε εξαρχεια, βαθη κλπ. με τα
πρεζονια και τους διαφορους περιεργους που κυκλοφορουν εκει.

Επισης θυμηθηκα ενα στην Μπαρμπανου γωνια με Κασομουλη  (Αγ. Ιωαννης )το θυμαστε ?

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Δεν φανταζομαι τιποτα , απλα εμενα προσωπικα δεν με βολευε το κεντρο

Επισης θυμηθηκα ενα στην Μπαρμπανου γωνια με Κασομουλη  (Αγ. Ιωαννης )το θυμαστε ?

ποιο λες αυτο που ηταν πανω απο ενα video blue

α επισης ηταν ενα στην καφανταρη απεναντι απ την εκλησια

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
στην διασταυρωση με Γαλατσιου 5ος-6ος οροφος εγραφε κατω στο κουδουνι "ΠΟΥΛΟΣ" !!!
To ανέφερα παραπάνω αυτό. Ήταν στο τρακόσια κάτι. Εκεί πρέπει να μπούκαραν και να τους μπουζουριάσανε.
Η μιλφ ελληνίς σερίφισσα γαμιότανε και η ίδια.

Συμπληρώνω και το κρυφό σπίτι σε πολυκατοικία (στον 1ο νομίζω ή κάπου χαμηλά, τέλος πάντων) ακόμα πιο ψηλά στην πατησίων, ίσως και επί της Γαλατσίου.
Σερίφισσα εκεί ήταν μια άλλη μιλφ ελληνίδα, που νομίζω είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών με τη φανέλα του Φυλής 109.
Έφερνε κάτι βαλκάνια 20χρονα, που ήταν μιαμ!
Λογικά, που και που πρέπει να έμπαινε και η ίδια στο στίβο μάχης, έτσι μου είχε δώσει να καταλάβω.

Μια που αναφέρθηκε η Λιοσσίων, ας υπενθυμίσω και 2 στουντιάκια γειτονικά, κοντά στις 3 γέφυρες, επί της Λιοσσίων, που πλέον έχουν αποδημήσει εις Κύριον εδώ και χρόνια.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
excalibur στα νοτια προαστια αλιμος ελληνικο που λες που προσωπικα πολυ θα γουσταρα (οπως και βορεια ) αλλα αυτα ειναι πιο δυσκολα να τα ξερει κανεις - δε νομιζω οτι εβαζαν αγγελίες πρεπει να ηταν στο μιλητό.

Ωραια θα ηταν και στα βορεια προαστια

Επισης θυμηθηκα ενα στην Μπαρμπανου γωνια με Κασομουλη  (Αγ. Ιωαννης )το θυμαστε ?

Φίλε Beca, η Αλίμου μπήκε επίσημα στο παιχνίδι (πάντα προ Μάκη) με δύο βασικά αγγελίες, η μία αφορούσε ίδρυμα μέτριο, πιο κοντά προς την παραλία, αλλά η δεύτερη αφορούσε το ιστορικής σημασίας Αλίμου 30.
Παίδες, ποιος θυμάται το Αλίμου 30;
Δεν είχα δει μεγαλύτερο και πολυτελέστερο στούντιο (και έστω για αναγνώριση, είχα επισκεφθεί όποιο έβλεπα σε αγγελία...)
Μιλάμε με το που άνοιγε η πόρτα και έμπαινες στο χολ, αντίκριζες μέσα ένα σαλόνι-γήπεδο, στο οποίο έπαιζες μπάλα και όχι μονότερμα, αλλά δίτερμα κανονικά. Χώρια τα μάρμαρα και τα δάπεδα και οι κρυφοί φωτισμοί και τα φυτά κλπ, κλπ. Θα μου πεις: τι να το κάνεις το σαλόνι; Συμφωνώ. Απλώς το υπογραμμίζω για να δείξω πού πήγαινε οικονομικά η ιστορία με τα στούντιο εκείνης της εποχής.
Εν ολίγοις το Αλίμου 30 ήταν το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές στούντιο που είχα δει εκείνη την περίοδο.
Παρεμπιπτόντως, συντροφιά μού κράτησε μία ωραία, νέα και καμπυλάτη Ελληνίς, συναπάντημα όχι σπάνιο, αλλά ούτε και συχνό για την συγκεκριμένη περίοδο, δηλαδή, να συνυπάρχει μία Ελληνίδα, ανάμεσα σε team ανατολικών - συνήθως οι Ελληνίδες αυτονομούνταν. Όπως ας πούμε, συνέβαινε με την επίσης γνωστή μέσω αγγελίας, milf Ελληνίδα (ή ήταν δύο που μοιράζονταν τις βάρδιες) στην ίδια περιοχή, όχι επάνω στην Αλίμου, αλλά σε εσωτερικό στενάκι, στρίβοντας ακριβώς εκεί που κόβουμε δεξιά για το Καρφούρ.  

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Εχω παρει το θρεντ αμπαριζα, αλλα θυμηθηκα τωρα και αξιζει να περιγραψω
μια ξεχωριστη εμπειρία με μια τυπισα που δεχόταν στο σπιτι της καπου στην
Εκάλη ( και όμως ναι! ).
Ισως και αλλοι συναδελφοι να ειχαν παει τοτε σε αυτην.

Ηταν νομιζω καλοκαιρι 2001 (τετοια εποχή ).

Η τυπισα εβαζε αγγελίες σε εθνος,νεα, χρ.ευκ., με το κινητό της αναφέροντας
οτι δεχεται στο χώρο της στα Βορεια  Προαστεια.

Μετα από αλλεπάλληλες κλήσεις για αρκετες ημέρες τελικά καταφερα να μιλησω μαζι της ένα σαββατο απογευμα.

Πληροφορίες δεν εδινε πολλες, απλως μου είπε να παρω το αυτοκίνητο
να παρω την κηφισιας, να περασω την κηφισιά και μολις φθασω στην πλατεια
του ΟΤΕ Εκαλης να την παρω τηλέφωνο να μου δωσει οδηγιες πως θα παω.
Εγω εξιταρισμενος για gamisi στα ΒΠ ( δεν ειχα/εχω ξανακανει ποτε εκει  
bourdeloκατασταση ) πηγα, σταματησα το αυτοκινητο και την πηρα τηλ.

Μου είπε να προχωρήσω, να στριψω δεξια στην διονύσου και μετα από
2-3 χιλ. μολις δω ένα βενζιναδικο δεξιά να την ξανακαλεσω να μου δωσει
νεες οδηγίες.
Λιγο η περιεργεια,πολύ η καβλα και το περιπετειωδες  της υποθεσης με εκαναν να
συνεχίσω.

Πραγματι βρηκα το βενζιναδικο και την ξαναπήρα τηλ.Αρχισε λοιπον να μου δινει
οδηγιες τυπου GPS, δεξια από εδώ , ευθεια αριστερα πιο πανω πλαι από τη μαντρα
κλπ. κλπ. οδηγουσα τουαχιστον  6 – 8 λεπτα μιλωντας της στο κινητο και κανοντας
διαφορες μανουβρες.

Καποια στιγμή μου λεει που να παρκαρω – όπως και εκανα και μετα μου λεει «κοιταξε η οδος γραφει ΚΙ….?» - Ναι απαντώ.
«Ωραια, προχωρα στο σπιτι που βλεπεις δεξια διασχισε τον κηπο και μπες από την πισω πορτα (εχει σκαλοπατια )»

Παροτι ειχα αρχισει να ειμαι σιγουρος ότι μου κανουν πλακα, εκανα ακριβως
ετσι  και βρεθηκα μεσα σε ένα ομορφο σαλονακι μονοκατοικίας.
( υποψη στον κηπο ηταν παρκαρισμενη μια jaguar ).

Ακουω την φωνη της γκομενας από καποιο μεσα δωματιο να λεει «ερχομαι
σε ένα λεπτο».

Πραγματι εμφανιζεται μια συμπαθητική milf 35-37 χρ. Ξανθιά με καλο σωματακι
και καθεται διπλα μου.Ευγενική χαλαρή διακριτική με συμπεριφορά και ντυσιμο girlfriend.

Μιλησαμε , μου εδειξε φωτογραφιες της (!!) και σιγα σιγα μου προτεινε να περασουμε στο δωματιο , οπου εζησα μια ομορφη girffriend experience
με pipa και ιεραποστ.  :knockinb:(όλα με σκουφο) και τσιγαρο με κουβεντα στο κρεβατι.

Εκει μου εξηγησε πως ολη την μανουρα με τις οδηγιες από το τηλ. της κανει για να φιλτραρει οσους ερχονται δηλ. να φθανουν σε αυτή μονο οσοι ενδιαφερονται
πραγματικά για το σπορ.

Η τιμη ηταν τοτε 25000 δρχ. αν θυμαμαι καλα.

Νομιζω μου ειχε συστηθει ως Ελενη.

Ειχα ξανακαλεσει 2-3 φορες καποιους  μηνες μετά αλλα ….χαθηκαν
τα ιχνη της.

Αν καποιος συναγωνιστης τυχαινει να ειχε συναντησει την συγκεκριμενη ας
μας πει εμπειρία.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Εχω παρει το θρεντ αμπαριζα, αλλα θυμηθηκα τωρα και αξιζει να περιγραψω
μια ξεχωριστη εμπειρία με μια τυπισα που δεχόταν στο σπιτι της καπου στην
Εκάλη ( και όμως ναι! ).
Ισως και αλλοι συναδελφοι να ειχαν παει τοτε σε αυτην.

Ηταν νομιζω καλοκαιρι 2001 (τετοια εποχή ).

Η τυπισα εβαζε αγγελίες σε εθνος,νεα, χρ.ευκ., με το κινητό της αναφέροντας
οτι δεχεται στο χώρο της στα Βορεια  Προαστεια.

Μετα από αλλεπάλληλες κλήσεις για αρκετες ημέρες τελικά καταφερα να μιλησω μαζι της ένα σαββατο απογευμα.

Πληροφορίες δεν εδινε πολλες, απλως μου είπε να παρω το αυτοκίνητο
να παρω την κηφισιας, να περασω την κηφισιά και μολις φθασω στην πλατεια
του ΟΤΕ Εκαλης να την παρω τηλέφωνο να μου δωσει οδηγιες πως θα παω.
Εγω εξιταρισμενος για gamisi στα ΒΠ ( δεν ειχα/εχω ξανακανει ποτε εκει 
bourdeloκατασταση ) πηγα, σταματησα το αυτοκινητο και την πηρα τηλ.

Μου είπε να προχωρήσω, να στριψω δεξια στην διονύσου και μετα από
2-3 χιλ. μολις δω ένα βενζιναδικο δεξιά να την ξανακαλεσω να μου δωσει
νεες οδηγίες.
Λιγο η περιεργεια,πολύ η καβλα και το περιπετειωδες  της υποθεσης με εκαναν να
συνεχίσω.

Πραγματι βρηκα το βενζιναδικο και την ξαναπήρα τηλ.Αρχισε λοιπον να μου δινει
οδηγιες τυπου GPS, δεξια από εδώ , ευθεια αριστερα πιο πανω πλαι από τη μαντρα
κλπ. κλπ. οδηγουσα τουαχιστον  6 – 8 λεπτα μιλωντας της στο κινητο και κανοντας
διαφορες μανουβρες.

Καποια στιγμή μου λεει που να παρκαρω – όπως και εκανα και μετα μου λεει «κοιταξε η οδος γραφει ΚΙ….?» - Ναι απαντώ.
«Ωραια, προχωρα στο σπιτι που βλεπεις δεξια διασχισε τον κηπο και μπες από την πισω πορτα (εχει σκαλοπατια )»

Παροτι ειχα αρχισει να ειμαι σιγουρος ότι μου κανουν πλακα, εκανα ακριβως
ετσι  και βρεθηκα μεσα σε ένα ομορφο σαλονακι μονοκατοικίας.
( υποψη στον κηπο ηταν παρκαρισμενη μια jaguar ).

Ακουω την φωνη της γκομενας από καποιο μεσα δωματιο να λεει «ερχομαι
σε ένα λεπτο».

Πραγματι εμφανιζεται μια συμπαθητική milf 35-37 χρ. Ξανθιά με καλο σωματακι
και καθεται διπλα μου.Ευγενική χαλαρή διακριτική με συμπεριφορά και ντυσιμο girlfriend.

Μιλησαμε , μου εδειξε φωτογραφιες της (!!) και σιγα σιγα μου προτεινε να περασουμε στο δωματιο , οπου εζησα μια ομορφη girffriend experience
με pipa και ιεραποστ.  :knockinb:(όλα με σκουφο) και τσιγαρο με κουβεντα στο κρεβατι.

Εκει μου εξηγησε πως ολη την μανουρα με τις οδηγιες από το τηλ. της κανει για να φιλτραρει οσους ερχονται δηλ. να φθανουν σε αυτή μονο οσοι ενδιαφερονται
πραγματικά για το σπορ.

Η τιμη ηταν τοτε 25000 δρχ. αν θυμαμαι καλα.

Νομιζω μου ειχε συστηθει ως Ελενη.

Ειχα ξανακαλεσει 2-3 φορες καποιους  μηνες μετά αλλα ….χαθηκαν
τα ιχνη της.

Αν καποιος συναγωνιστης τυχαινει να ειχε συναντησει την συγκεκριμενη ας
μας πει εμπειρία.
στη συνεχεια , και αν θυμαμαι καλα , η μαντρα που αναφερεις ηταν οι κατασκηνωσεις της ΕΤΕ στο Διονυσο , η γκομενα ηταν 45αρα φευγα και αρκετα χοντρη και ειχε και 2 σκυλια μεσα και υπολοιπο σπιτι βρωμαγε και εζεχνε.
κατα τα αλλα εισοδος κλπ οπως τα περιγραφεις.
ζητησα συγνωμη και εφυγα τρεχοντας μην παθω και κανενα τετανο....

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
O φίλος "becas" , μας γράφει ένα συμβάν από τα παλιά. Πάρακάτω ο φίλος "mariath" , μας γράφει " η πούτσα μου η καυλωμένη " , Ακόμη πάρακάτω ο φίλος SPL  μας γράφει άλλα αντί άλλων για το ίδιο θέμα. Ο Πανάγαθος , ας μας βοηθήσει, κάνει καί πολλή ζέστη. SERAPIS.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
O φίλος "becas" , μας γράφει ένα συμβάν από τα παλιά. Πάρακάτω ο φίλος "mariath" , μας γράφει " η πούτσα μου η καυλωμένη " , Ακόμη πάρακάτω ο φίλος SPL  μας γράφει άλλα αντί άλλων για το ίδιο θέμα. Ο Πανάγαθος , ας μας βοηθήσει, κάνει καί πολλή ζέστη. SERAPIS.
δεν καταλαβα τι σε χαλαει ????? η πραγματικοτητα ??????
σκεφθηκες διαβαζοντας οτι ο becas και εγω τυχον, λεω ΤΥΧΟΝ, αναφερομαστε σε διαφορετικες χρονικες στιγμες με οτι αυτο συνεπαγεται ?????
αλλα ,πες μου , γιατι να το κουρασουμε ???????
εδω καταφεραμε να εχουμε το ΦΩΦΑΚΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ και οχι μονο δεν ασχοληθηκαμε αλλα της τα σκαμε κανονικα για να κανει το μανικιουρ της την ωρα που παιδακια λιποθυμουν απο την ασιτια !!!!!
και θα κατσουμε να σκεφτουμε ??????
συγνωμη ρε serapis !!!!!!

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
H συζητηση εχει γινει πολυ ενδιαφερουσα συναδελφοι.

Αυτό εννοούσα και εγώ το οποιό θυμήθηκα οτι είχε γίνει θέμα στις ειδήσεις

κάμερα στο απέναντι πεζοδρόμιο να δείχνει την είσοδο της πολυκατοικίας

και να γράφει στον τίτλο "ΡΟΖ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ" ή κάτι τέτοιο.

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
spl, σιγουρα πηγαμε στον ιδιο χωρο ( ναι η μαντρα ηταν οι κατασκηνωσεις ΕΤΕ) με τον ιδιο τροπο
αλλα σε διαφορετικο χρονο.
Αυτη που συνατησα εγω το 2001 ηταν οπως την περιγραφω με τιποτα 45, με ΤΙΠΟΤΑ χοντρή, σκυλια και μπιχλα δεν υπηρχαν.
Εσυ ποτε περιπου ειχες παει και συναντησες αυτο το μπαζο?

Διαβαζοντας την απαντηση σου εψαξα (...και βρηκα !) το κινητο της - τα κραταω συνηθως.
Φυσικα δεν ισχυει πλεον ο αριθμος.

Παντως εχει ενδιαφερον που και αλλος συναδελφος ειχε παει στο χωρο αν υπηρξε και αλλος ας μας το πει..

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
spl, σιγουρα πηγαμε στον ιδιο χωρο ( ναι η μαντρα ηταν οι κατασκηνωσεις ΕΤΕ) με τον ιδιο τροπο
αλλα σε διαφορετικο χρονο.
Αυτη που συνατησα εγω το 2001 ηταν οπως την περιγραφω με τιποτα 45, με ΤΙΠΟΤΑ χοντρή, σκυλια και μπιχλα δεν υπηρχαν.
Εσυ ποτε περιπου ειχες παει και συναντησες αυτο το μπαζο?

Διαβαζοντας την απαντηση σου εψαξα (...και βρηκα !) το κινητο της - τα κραταω συνηθως.
Φυσικα δεν ισχυει πλεον ο αριθμος.

Παντως εχει ενδιαφερον που και αλλος συναδελφος ειχε παει στο χωρο αν υπηρξε και αλλος ας μας το πει..
για να ειμαι απολυτα ειλικρινης σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω.
ο τροπος προσεγγισης παντως ηταν αυτος που περιγραφεις με ανεπαλληλα τηλεφωνηματα και θυμαμαι φυσικα την πισω σκαλιτσα.
αναμνησεις ομως ε !!!!!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Να απολογηθώ, αγαπητέ, αν σε ενόχλησε αυτό που έγραψα.

Είναι γνωστή λαϊκή ρήση.
Είναι η απάντηση στην τυπική ερώτηση:  "Ποιά Ελένη?"

Και επίτρεψε μου να διαφωνήσω ως προς τη ζέστη...  'Εσπασε κάπως.

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
ναι ρε φιλε αναμνησεις.

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι πλεον λογω οικονομικης καταστασης εχουμε σχεδον μηδενισει το σπορ

τελος παντων συνεχιζω ακαθεκτος με 2 αδιαφορες περιπτωσεις :

Κηφισιας αμπελοκηποι απο την πλευρα της αγ.τριαδας (κοντα στην εκκλησια )
μασεζου ελληνιδα σε οροφο διπλα σε ενεχυροδανειστηριο...η τυπισα ηταν ψοφια
μου εκανε μασαζ ξενερα και μετα μου καθησε στα ορθια να την πιτσιλισω ειχε κατεβασει
το καλσον.

Μιχαλακοπουλου τελος εβρου κοντα στο βενζιναδικο στο ισογειο πολυκατοικιας αριστερα.
Ειχε ψιλοκαλα κομματια ανατολικοευρωπαικης προελευσης αλλα και εκει οταν ειχα παει μου ειχαν μονο
μασαζ με φραπέ τουλαχιστον τηs επιανα τον λοκω  της gomenaς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom