Nαι, στη Φιλολάου, δεξιά όπως κατεβαίνουμε, στο υπόγειο.Στον Αγ. Αρτεμιο ειχα παει σε ενα υπογειο (φιλολαου ) τοτε ηταν 2 νεαρες μπαζακια αλβανιδες
μαλλον με το ζορι αφησα μια καταθεση.
Η αδύνατη δεν ήτο άσχημη.
Με τη ευκαιρία, να συμπληρώσω άλλα δύο κρυφά σχολειά στη Μάρνη, πριν την Πλατεία Βάθη.
Το πρώτο, αριστερά όπως κατεβαίνουμε, ήταν στον 5ο όροφο πολυκατοικίας και επανδρωνόταν από 2 ημεδαπές μιλφ (και βάλε).
Από ένα σημείο κι έπειτα, δεν ξέρω τί σήμα είχαν φάει, και, ενώ είχαν αγγελία κανονικά, όταν έσκαγες μύτη και χτύπαγες, δεν άνοιγαν την πόρτα (παρόλο που είχαν ανοίξει καονικά την εξώπορτα της πολυκατοικίας απ' το θυροτηλέφωνο). Η επιμονή τους αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν δυο σκυλέ-κωλομπαρέ φάτσες -αν και έκφυλες γκόμενες- είχε ως συνέπεια τη διακοπή των διπλωματικών μας σχέσεων.
Απέναντι, δεξιά όπως κατεβαίνουμε, λίγο πιο κάτω απ' το πάλαι ποτέ ΡΟΔΟΝ, σε όροφο (5ο ίσως και πάλι), μεταμίλφ ελληνίδα, καθοριστικά σιτεμένη, που έκανε διάφορα προγράμματα, αλλά εγώ προτιμούσα να της ζητώ να βάζει στο video μια κασέτα που είχε, με το διακριτικό αυτοκόλλητο "Λεσβιακά" κολλημένο πάνω, και να τη σπέρνω πάνω σε κάποιο πλακομούνι. Δεν περνούσα κι άσχημα.
Από τιμή, ούτε η ίδια δεν ήξερε. Όσα ήθελες της έδινες, γιατί θεωρούσε ότι η μπογιά της είχε περάσει και με ό,τι κι αν έπαιρνε, ήταν ευχαριστημένη. Έδινε τηλ. σταθερό στην αγγελία. Πενήντα δύο κάτι.
Έγραψα και πριν για το σπίτι αυτό στο Π. Φάληρο.Λεει σε κανεναν κατι η Αντωνια στην Αγ. Αλεξανδρου στο Π. Φάληρο????
Το σωτηριο ετος 2001?
Αυτή, με την οποία είχα συνεργαστεί εγώ, ήταν μια ελληνίδα με κοντά καστανόξανθα.
Όνομα, λυπάμαι, μου διαφεύγει.
Στα παραπάνω, συμπληρώνω κι ένα studio κάπου στο Περιστέρι, στη Θηβών, που άνοιξε μάλλον κατά το επόμενο το σωτήριο έτος (2002), με ελληνίδες μιλφ, οι οποίες από καιρού εις καιρόν έκαναν κάποιες appearances και σε πίστες της περιοχής Διδύμου, Αλκιβιάδου και πέριξ.
Πάντως, ναι, ήταν μια εποχή, που όλη σε όλη την περιοχή, από Κυψέλη, Λιοσίων, Πλ. Βάθη, Πλ. Αμερικής, μέχρι Κ. Πατήσια επαιζε το κρυπτομπουρδελάκι της γειτονιάς.
Pas mal...