Νέα

Κρούσμα φυματίωσης σε γνωστό εστιατόριο της Πλατείας Συντάγματος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DON GIOVANNI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Στο  νοσοκομείο  ΣΩΤΗΡΙΑ  νοσηλεύεται εργαζόμενος  σε γνωστό εστιατόριο  της Πλατείας Συντάγματος ό οποίος βρέθηκε ότι πάσχει απο φυματίωση , επίσης 9 απο τους 18  εργαζόμενους στο ίδιο εστιατόριο βρέθηκαν αρχικά θετικοί στο τέστ mantoux καί αναμένωνται να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις , τόσο αυτοί που βρέθηκαν θετικοί στο τέστ όσο καί αυτοί που δεν βρέθηκαν θετικοί , οί συγγενείς τους αλλά καί όσοι ήρθαν σ' επαφή μαζί τους θα πάρουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή , το θέμα παρακολουθείται απο το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
πιο ειναι το εστιατοριο ξερουμε?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ετσι λέγεται...
επόμενο ήτανε...
στο μπουρδέλο της Ελλάδας που δεν υπάρχει έλεγχος σε τίποτα,
τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος θα έπρεπε να σφραγίζονται!!!!
και τα πρόστιμα να είναι εξοντωτικά σε περίπτωση εργαζομένου χωρίς βιβλιάριο υγείας!!!!!

Ποιος ξέρει πόσοι άλλοι δουλεύουν με ηπατίτιδες κι ότι σκατά ασθένεια βάλει ο νους μας...  :headbang:

Επισκέπτης
Κυριλε μαγαζια με προσωπικο χωρις χαρτια απο Μπαγκλαντες, Πακισταν, Ουκρανια κτλ.κτλ.
Και παει ο μαλακας και πληρωνει ενα καφε 5 ευρω. Ασε που σνομπαρουν τον ελληνικο και το φραπε. Ρε ουστ, χιλιες φορες στο καφενειο στο χωριο μου με 1 ευρω το φραπε και 1,6 το σουβλακι.

andriou37

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κυριλε μαγαζια με προσωπικο χωρις χαρτια απο Μπαγκλαντες, Πακισταν, Ουκρανια κτλ.κτλ.
Και παει ο μαλακας και πληρωνει ενα καφε 5 ευρω. Ασε που σνομπαρουν τον ελληνικο και το φραπε. Ρε ουστ, χιλιες φορες στο καφενειο στο χωριο μου με 1 ευρω το φραπε και 1,6 το σουβλακι.
Aκριβο το εχει το σουβλακι!!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μουαχαχαχα

γιαυτο κ εγω εχω κοψει τελειως το εξω κ να δινω λεφτα στα μουνοπανα

φανταζομαι σκηνικο με κιμπαρη κοιλαρα ελληναρα να παει για ''ψαρακι'' το 25χρονο που του ανοιγει τα ποδια για να την εχει στη δουλεια κ στην κουζινα ο σερβιτορος να σκαει φυματικο χλεποφτερνισμα πανω στο πιατο  :zfuck:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
μουαχαχαχα

φανταζομαι σκηνικο με κιμπαρη κοιλαρα ελληναρα να παει για ''ψαρακι'' το 25χρονο που του ανοιγει τα ποδια για να την εχει στη δουλεια κ στην κουζινα ο σερβιτορος να σκαει φυματικο χλεποφτερνισμα πανω στο πιατο  :zfuck:

χλεποφτερνισμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μουαχαχαχα

Αυτα ειναι Ελλαδα και παλι Ελλαδα Παραδοσιακα πραγματα εαν δεν κολησεις και μια φυντιοση οταν πας για φαγητο τοτε τι κανεις.
Εχουν ξαναρχιση να επιστρεφουν αρρψστιες που ηταν διαδεδομενες τα χρονια τις κατοχης μετα με την αναβαθμηση του βιοτικου επιπεδου χαθηκαν .Τωρα επειδη θελουμε τσαμπα σκλαβους  φεραμε απο το εξωτερικο και εχουμε Μπονους και τις αρρωστιες αυτες.

Δεν πειραζει ο Αλεξης και ο Αντωνης θα τους κανουν ολους καλα  ;)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
μουαχαχαχα

φανταζομαι σκηνικο με κιμπαρη κοιλαρα ελληναρα να παει για ''ψαρακι'' το 25χρονο που του ανοιγει τα ποδια για να την εχει στη δουλεια κ στην κουζινα ο σερβιτορος να σκαει φυματικο χλεποφτερνισμα πανω στο πιατο  :zfuck:

και που να το πάμε το πιπίνι?
να του μαγειρέψουμε σπίτι?  :grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εχω δει  σιχαμένο  πακιστανό  να κόβει τον γύρο σε σουβλατζίδικο . Ο τύπος ήταν μέσα στη βρώμα , έπιανε με τα χέρια του το κρέας και το έβαζε μέσα στη πίτα .  Πιο πέρα το αφεντικό κάθονταν στο ταμείο και ρούφαγε το φραπέ του .

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
οσοι εχουν εστιατορια σουβλατζιδικα καφετεριες μπαρ κλπ στην ελλαδα ειναι οι μεγαλυτερες λερες

ειναι που ειναι μουνοπανα οι ελληνες αυτοι πιανουν πικ στην μουνοπανιαση

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έχω πάει στο noodle bar στο Βόλο, ωραίο μαγαζάκι ρε κι έχει νόστιμα πράματα. Γευστική η φυματίωση. :P

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.655
Πόντοι
2.606
Ποσο τη χρεωνουν την πρασινη εκει που εισαι ?
για την ωρα που κανει να τα φερει το λεω!στο φραπε ειμαστε το ιδιο,πρασινη 2ευρω!χρονος σερβιρισματος αναλογα,αμα ειναι κανα μουνακι αγνωστο στην παρεα παιζει να ειμαστε και οι μονοι που θα φαμε  :grin: αλλιως ωρα και πανω!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
LOL. Εστιατόριο που σύχναζα.

Βασικά κανένας πλην του μπαγκλαντεσιανού δεν πάσχει από φυματίωση, μιας και απλά το μαντού βγήκε θετικό (δηλαδή ήρθαν σε επαφή, αλλά δεν ανέπτυξαν την νόσο). Σημειωτέον ο μπαγκλαντεσιανός δούλευε ντιλίβερι Μάρτιο με Μάιο του 2011.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom