Επισκέπτης
Να τα χαιρονται αυτα οι αριστεραντζες που σκουζουν ολημερις για την πολυπολιτισμικοτητα! Ωραια πραγματα!
Ειναι για λυπηση οι φουκαραδες οι Αθηναιοι!
Να τα χαιρονται αυτα οι αριστεραντζες που σκουζουν ολημερις για την πολυπολιτισμικοτητα! Ωραια πραγματα!
κιτρινιαρης ηταν?Στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ νοσηλεύεται εργαζόμενος σε γνωστό εστιατόριο της Πλατείας Συντάγματος ό οποίος βρέθηκε ότι πάσχει απο φυματίωση , επίσης 9 απο τους 18 εργαζόμενους στο ίδιο εστιατόριο βρέθηκαν αρχικά θετικοί στο τέστ mantoux καί αναμένωνται να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις , τόσο αυτοί που βρέθηκαν θετικοί στο τέστ όσο καί αυτοί που δεν βρέθηκαν θετικοί , οί συγγενείς τους αλλά καί όσοι ήρθαν σ' επαφή μαζί τους θα πάρουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή , το θέμα παρακολουθείται απο το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
τυπε εμεις εχουμε κανει τα εμβολια μαςΡΕ αλανια πολλοι απο δω μεσα εχετε πλακωσει στα γλυφωκολια και στα ακα οτι γαζελα ,ταταρα,τραβελι ενεργοπαθητικο υπαρχει,στα στρομπολινα χωνετε τη μουτσουνα σας μεσα σε βυζους που χουν γλυψει αλλοι πριν ,μην παω το θεμα στους "φραπεδες" των πριβε και εχετε ταραχτει επειδη ενας ντιληβερας ειχε φυματιωση τεσπα το νου σας και τα ματια σας 400 μαγκακια γιατι τα "παρασημα" ειναι χιλιαδες!
μουαχαχαχα
γιαυτο κ εγω εχω κοψει τελειως το εξω κ να δινω λεφτα στα μουνοπανα
φανταζομαι σκηνικο με κιμπαρη κοιλαρα ελληναρα να παει για ''ψαρακι'' το 25χρονο που του ανοιγει τα ποδια για να την εχει στη δουλεια κ στην κουζινα ο σερβιτορος να σκαει φυματικο χλεποφτερνισμα πανω στο πιατο
τυπε εμεις εχουμε κανει τα εμβολια μας
Kολλησες;Δηλαδη θα πεθανεις τωρα;Ένας μαύρος μού ζήτησε τσιγάρο στο δρόμο και εγώ ο βλάκας του έδωσα. Αντί να το πάρει και να φύγει, κάθισε μπροστά στη μούρη μου, σε απόσταση που έφτυνε τον καπνό στα μούτρα μου καθώς μιλούσε και μου έλεγε ότι θα πάει στην πλατεία να κοιμηθεί. Οι τρεις κατηγορίες πληθυσμού που έχουν τα υψηλότερα ποσοστά φυματίωσης είναι οι μαύροι, οι άστεγοι και οι λαθρομετανάστες. Αυτός ήταν τρία σε ένα. Και αδύνατος σα χτικιάρης. Τελικά ο ρατσισμός είναι ένα υγιές ένστικτο επιβίωσης. Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα βλέπουν τη δαιμονοποίηση του ρατσισμού που χαρακτηρίζει την εποχή μας όπως εμείς βλέπουμε τη δαιμονοποίηση της σεξουαλικότητας στο μεσαίωνα.
και τι εχει τυπε?το noodle bar ειναι παιδια, το κινεζικο εχει κλεισει απο καιρο και το γιαοπονεζικο δεν απασχολει μπαγκλαντεσιανους και σια σκουροχρωμους
Kολλησες;Δηλαδη θα πεθανεις τωρα;
τυπε δεν εισαι εμβολιασμενος?Ελπίζω να τη σκαπουλάρω.
θα βγαλουν και φωτο του κιτρινιαρη στο σαιτ της αστυνομιας τυπε?θα το κλεισουν οπως κλεισαν τα μπορδελα με τις πουτανες που ειχαν aids