Νέα

Κριτικές του...Δευτερολέπτου.!! (Μούφα κριτικές)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την ειδα και γελασα.!! ...ρεσυ το πεδεψες το κοριτσι, εγω σε 5 λεπτα ειχα ξαναβαλει τα ρουχα μου και ειχα φυγει..δεν κρατιομουνα λεμε.!! :2funny:

Παρουζα με την Αντζελα?? ...μπα δεν το εχει,! Παρτουζα μονο με Χριστινα Γερμανιδα...δεν θα γαμησουμε αλλα γελασει και ο καθε πικραμενος.!! :2funny:
ΥΓ...ποιος θα κανει κριτικη ομως??? :think:

Κατι τετοιοι χαλατε την πιατσα  , τι δεν κρατιοσουνα , να κρατηθεις
ακους εκει....

Χριστινα Γερμανιδα ...  :bigdick:
αυτην θα την ξαναπαρω ,με η χωρις παρεα  εχει καιρο που την ψαχνω , ολο τον κοσμο ( Βικυ - Αντριανα ) γαμησα και ακομα δεν την πετυχα  :headbang:
Κριτικη ο gl και Χριστινα θα κανουν απο κοινου

Να μη ξαχασω να αναφερω οτι οποιος τελειωσει πρωτος κερναει την παρτουζα  :birdman:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Κατι τετοιοι χαλατε την πιατσα  , τι δεν κρατιοσουνα , να κρατηθεις
ακους εκει....

Χριστινα Γερμανιδα ...  :bigdick:
αυτην θα την ξαναπαρω ,με η χωρις παρεα  εχει καιρο που την ψαχνω , ολο τον κοσμο ( Βικυ - Αντριανα ) γαμησα και ακομα δεν την πετυχα  :headbang:
Κριτικη ο gl και Χριστινα θα κανουν απο κοινου

Να μη ξαχασω να αναφερω οτι οποιος τελειωσει πρωτος κερναει την παρτουζα  :birdman:

Και οπιος 2ος κερναει τα κοψιδια και τα ουζα.!!!   :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δευτερη θα τελειωσει η χριστινα η ο gl  :tooth:

και τζαμπα γαμησι και τζαμπα φαγητο ... αυτα ειναι !!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Δευτερη θα τελειωσει η χριστινα η ο gl  :tooth:

και τζαμπα γαμησι και τζαμπα φαγητο ... αυτα ειναι !!!!
τι κανατε του γλου και τον στεναχωρεσατε δεν ποσταρει το παληκαρι μας :think: η μηπως βλεπει καμια τσοντα :tooth:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
ο τακος πειναει.!!!

2 μουφα κριτικες εντωπισα σημερα...

ποσο μοιαζουν τελικα αυτες οι δυο κριτικες για Νασια.???

τιτλος.??? βελτιωση και αισθηση

τιτλος.??? Καθε μερα και καλυτερα

τι προσπαθει να μας πεισει ο ποιητης.????  :think: :think:

Νασια ψηλη ουκρανιδα με απιστευτες καμπυλες την κοπελα την ειχα ξανα παρει πριν απο ενα μιση μηνα κοντα οπου ειχα περασει καλα αλλα οχι τελεια.χθες απο ενα βραδινο ξενηχτι χρειαζοταν μια επισκεψη στο κοντινοτερο τσιρκο περιμενα να βγει η κιρα αλλα βγηκε παλι η νασια εκανα ενα 30αρι .μπηκε με διαθεση μεσα στο δοματιο μου πεταξε ενα γεια και μου εβγαλε το μποξερακι και αρχισε να με γλυφει τις ρογες και να τον παιζει και σιγα σιγα κατεβηκε και αρχισε την πιπα που μπορεις να την πεις δυνατη την εβαλα στα τεσσερα και μολις σταματησα για να μην τελιωσω ανεβηκε απο πανω μου και αρχισε μονοι της κατι που με εκανε να τελιωσω.ανετα θα χανα εκανα μια επισκεψη στην ουκρανη

Ερχομαι απο μια βραδυνη επισκεψη που εκανα στο μωρακι την νασια και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος γιατι βλεπω οτι καθε επισκεψη περναω ολο και καλυτερα θελει ακομα λιγο δουλεια αλλα δεν θα δυσκολευτη γιατι εχει θεληση αυτο που την απασχολη πιο πολυ το οποιο με εκμηστηρευτικε ειναι η συνενοιηση.πηρα το προγραμμα τον 100 ευρο γυμνο τσιμπουκακι και 69 μπηκε μεσα και αρχισε να με δινει φιλια στο λαιμο να με γλυφει και να δακγωνει της ρογες επεξε λιγο μονοι της και αρχισε να γλυφει και για τριτη φορα που πηγα στο μωρο μου το ειχα μονο στα 4 για να κοιταω την θεα γιατι την εχει παρα πολυ οραια.η κοπελα γουσταρει αυτο που κανει και σε μικρο χρονικο διαστημα θα γινει το απολυτο αστερι μια επισκεψη αξιζει μαγκες.

η γνωμη μου ο ntountoukas και ο mpampinos12345 ειναι το ιδιο ατομο...οι οποιοι κατασυμπτωση εχουν αλαξει και το νικνειμ τους.???

ntountoukas

mpampinos12345
( 0 μπαμπινος ειναι νωντας τελικα.???)  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

αριστη η νταιανα και δεν νομιζω αυτα να χρειαζονται πια.....την εχει μαθει η πελατεια της....στην τελικη ας γραψει η ιδια ενα νικ στο μπου να μπαινει να ενημερωνει για βαρδιες της και  αλλαγες σε μαγαζια......θα ειναι ευπροσδεκτο και ευχαριστο και πιο ειλικρινες εν πασει περιπτωση ;)

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585

αριστη η νταιανα και δεν νομιζω αυτα να χρειαζονται πια.....την εχει μαθει η πελατεια της....στην τελικη ας γραψει η ιδια ενα νικ στο μπου να μπαινει να ενημερωνει για βαρδιες της και  αλλαγες σε μαγαζια......θα ειναι ευπροσδεκτο και ευχαριστο και πιο ειλικρινες εν πασει περιπτωση ;)

+1
εεεε...αμαν ποια.!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom